The National Graduate School of Quality Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi Siswazah Sekolah Kebangsaan Pengurusan Kualiti (NGS) adalah untuk menyediakan program-program pendidikan yang pengetahuan dalam bidang Pengurusan Sistem Kualiti (QSM) terlebih dahulu, untuk memudahkan kodifikasi QSM "amalan terbaik," dan untuk mencipta model yang inovatif dengan ketara , seluruh perusahaan atau kepentingan negara dan permohonan. Program NGS menunjukkan pencapaian berasaskan prestasi misinya di peringkat ijazah setiap melalui "projek" ijazah yang mesti menunjukkan hasil yang ketara kepada fakulti NGS dan majikan atau penaja. Kami memerlukan pelajar menunjukkan pengetahuan mereka dan penggunaan pengetahuan yang dalam, projek-projek yang berkaitan dengan kerja praktikal sejak 1993.

Siswazah Sekolah Kebangsaan Pengurusan Kualiti (NGS) adalah sebuah institusi amalan profesional dengan fokus utama:

Memberi orang dewasa yang bekerja dengan pengetahuan peringkat yang lebih tinggi dan pemahaman konsep, prinsip dan alat-alat pengurusan sistem berasaskan kualiti kecemerlangan prestasi. Untuk bergraduat individu yang mempunyai tingkah laku, analisis, perkhidmatan pelanggan, dan kemahiran kepimpinan untuk mencapai hasil yang ketara dan boleh diukur kecemerlangan prestasi organisasi. Untuk meningkatkan pemahaman keseluruhan sistem pengurusan berasaskan kualiti dalam sektor awam dan swasta di seluruh negara. Membangunkan penyokong dan pendidik pengurusan sistem kualiti dapat kefahaman dan aplikasi konsep, prinsip dan alat melanjutkan.

Objektif pendidikan Siswazah Sekolah Kebangsaan program Pengurusan Kualiti adalah:

Untuk menyediakan pelajar, terutamanya golongan dewasa yang bekerja dan pelajar bukan tradisional lain, dengan pendidikan yang berkaitan dengan perniagaan yang lebih tinggi yang akan memberi kuasa kepada mereka untuk membuat sumbangan pantas untuk mencari keuntungan dan bukan untuk keuntungan organisasi. Untuk melibatkan pelajar dalam pengalaman pembelajaran yang rapi, menarik, mencabar, teori dan praktikal dalam kurikulum khusus yang unik berpusat di kedua-dua sains pengurusan dan sistem kualiti sains, yang berasaskan kepada pendekatan kerja berpasukan, dan menggabungkan projek perniagaan yang memerlukan hasil yang boleh diukur. Memberi fakulti yang berkelayakan tinggi yang pengamal dengan pengalaman kerja profesional dan kelayakan pendidikan yang sesuai. Untuk menyediakan pelajar dengan sumber yang diperlukan untuk berinteraksi dengan orang lain dengan jelas dan berkesan. Memberi dan menunjukkan kepada pelajar hubungan selaras pengurusan kepimpinan dan sistem kualiti tema untuk tingkah laku beretika. Untuk memudahkan penawaran ijazah secara yang pantas, selaras dengan menguruskan penyampaian kurikulum dengan keupayaan sesebuah dewasa yang bekerja. Memberikan pelajar dengan kaedah siasatan. Menaklukkan badan pengetahuan yang dikenali sebagai sistem pengurusan kualiti untuk proses penambahbaikan yang berterusan yang diperolehi daripada pemakaian bahawa pengetahuan di tempat kerja dan jawapan kepada penyelidikan di lapangan. Untuk mencari dan mengesan pencapaian dan penilaian alumni responden dan majikan penaja untuk menilai daya maju program.

Akreditasi

Siswazah Sekolah Kebangsaan Pengurusan Kualiti yang diiktiraf oleh Persatuan New England Sekolah dan Kolej, Inc. melalui Suruhanjaya ke atas Institusi Pengajian Tinggi. Pentauliahan sebuah institusi pengajian tinggi oleh New England Persatuan menunjukkan bahawa ia memenuhi atau melebihi kriteria untuk penilaian kualiti institusi secara berkala digunakan melalui proses kajian semula rakan sebaya. Kolej atau universiti yang diiktiraf adalah salah satu yang mempunyai ada sumber yang diperlukan untuk mencapai tujuan yang dinyatakan melalui program pendidikan yang sesuai, sebahagian besarnya berbuat demikian, dan memberikan bukti yang munasabah bahawa ia akan terus berbuat demikian pada masa hadapan. Integriti institusi juga ditangani melalui akreditasi. Akreditasi oleh New England Persatuan tidak berat sebelah tetapi terpakai kepada institusi yang secara keseluruhannya. Oleh itu, ia bukan satu jaminan setiap kursus atau program yang ditawarkan, atau kecekapan graduan individu. Sebaliknya, ia memberi jaminan munasabah tentang kualiti peluang yang ada kepada pelajar yang mengikuti institusi. Pertanyaan mengenai status akreditasi oleh New England Persatuan harus ditujukan kepada kakitangan pentadbiran institusi itu.

SCHEV

Sekolah Pengajian Siswazah Negara diperakui untuk beroperasi oleh Majlis Negeri Pengajian Tinggi untuk Virginia (SCHEV): Swasta & Out-of-State Pendidikan Selepas Sekolah Menengah Majlis Negeri Pengajian Tinggi untuk Virginia James Monroe Bangunan 101 N. 14th Street, Tingkat 9 Richmond, VA 23219 (804) 225-2600

Lokasi

Falmouth

Alamat
186 Jones Road
MA 02540 Falmouth, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami