The Graduate Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Siswazah adalah sekolah siswazah yang diakreditasi negeri yang didedikasikan untuk mempromosikan pandangan dunia yang bersepadu dan holistik melalui kajian Kesihatan, Kesihatan, Pendidikan dan Transformasi Peribadi dan Profesional.

Misi Kita

Misi Institut Siswazah, sebagai institusi perguruan tinggi yang bebas, adalah untuk menyediakan pendidikan transformatif berdasarkan perspektif integratif dan holistik dan direka khusus untuk membolehkan pelajar mencapai potensi penuh dalam kehidupan profesional dan peribadi mereka.

Visi Kami

Biasiswa akademik dan pendidikan berdasarkan pandangan dunia integratif dan holistik akan meningkatkan pemahaman yang luas tentang isu-isu manusia yang rumit, merangsang kesedaran individu dan kolektif dan kesejahteraan, dan menyumbang kepada kebaikan, kelestarian dan penjanaan semula masyarakat dan masyarakat.

Pembelajaran dalam Komuniti

Institut Siswazah menghargai kuasa komuniti. Kami percaya bahawa kami belajar dengan lebih berkesan dalam kumpulan daripada yang kami lakukan sendiri. Oleh sebab itu, kami menjalankan semua program kami dalam kohort - kumpulan pelajar dewasa yang membentuk persekitaran pembelajaran bersama. Model kohort memupuk dialog dan pertukaran idea-idea yang gigih, membantu setiap pelajar membuat makna pada tahap peribadi sementara selebihnya dihubungkan dengan kumpulan mereka yang lebih besar. Ini menjadikan proses pembelajaran dinamik, relevan, dan humanised.

Cohorts juga mewujudkan kesinambungan dalam program ijazah dan sijil tuan kami. Dengan melengkapkan program sarjana dengan sekumpulan pelajar dewasa, pelajar dapat berkembang maju dan berkembang dalam keselamatan, kepercayaan, dan persahabatan mereka. Dalam kohort, setiap suara dihormati dan setiap pelajar menyumbang kepada pertumbuhan dan penemuan individu dan kolektif.

Dunia Sokongan

Di TGI, pembelajaran tidak berakhir di empat dinding kelas. Fakulti dan pentadbiran kami sentiasa tersedia untuk membimbing dan menyokong pelajar semasa pengajian mereka. Kami juga menyediakan sumber-sumber berikut untuk memastikan bahawa apa yang pelajar belajar di TGI akan melayani mereka dalam usaha peribadi dan profesional mereka:

  • Latihan dan latihan magang, yang menyediakan peluang latihan yang berharga serta penempatan kerjaya yang berpotensi apabila selesai program
  • Peluang untuk merekabentuk dan melaksanakan Projek Puncak, yang membantu melancarkan pelajar ke tahap seterusnya kehidupan profesional mereka selepas tamat pengajian
  • Maklum balas yang berterusan dan kepakaran fakulti dan penyelaras program yang boleh membantu pelajar dengan penempatan magang dan bimbingan dan Kemunculan pembangunan Projek
  • Keahlian dalam Persatuan Alumni kami yang sungguh maju setelah tamat program, termasuk akses kepada Direktori Alumni kami, perhimpunan alumni tahunan dan sumber pendidikan lain yang disediakan terutama untuk graduan TGI

Lokasi

Bethany

Alamat
171 Amity Rd, Bethany, CT
06524 Bethany, Connecticut, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami