Texas Christian University Neeley School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke TCU Neeley School of Business. Saya berharap dapat bekerjasama dengan anda untuk maju dengan cara yang sesuai untuk pelajar, fakulti, kakitangan, alumni dan pihak berkepentingan kami.

Walaupun mana-mana titik dalam sejarah TCU memberikan peluang menarik untuk menjadi sebahagian daripada komuniti ini, dinamika pendidikan tinggi hari ini menjadikan momen ini dan tahun-tahun mendatang sangat penting ketika kita membangun momentum yang dihasilkan dengan menjalani Janji Neeley "untuk melepaskan potensi manusia dengan kepimpinan sebagai teras dan inovasi dalam semangat kami. "

Dosis besar kepemimpinan dan inovasi sangat penting untuk mengekalkan dan memimpin kita dalam memberikan pendidikan bertaraf dunia, berpusatkan nilai kepada pemimpin etika yang kita perlukan esok, di sini di Texas dan seterusnya.

Kami bekerjasama dengan semua pemangku kepentingan penting untuk terlibat dalam kemajuan kami. Pelajar yang cemerlang memilih TCU Neeley berbanding sekolah perniagaan yang lain. Fakulti yang luar biasa memilih untuk memulakan atau melanjutkan karier mereka di sini. Majikan yang paling bercita-cita tinggi di dunia (termasuk mereka yang berada di Fort Worth) menginginkan peluang untuk mengambil pelajar dan graduan kami. Pemimpin di luar bilik darjah dan koridor adalah penyokong kami ketika kami memberikan perkhidmatan kami kepada masyarakat dalam semua dimensinya.

Lokasi

Fort Worth

Alamat
76109 Fort Worth, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami