Temple University School of Podiatric Medicine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Temple University School of Podiatric Medicine digabungkan sepenuhnya dengan sistem kesihatan universiti yang besar dan komprehensif di Philadelphia. Kemudahan rawatan perubatan podiatrik terbesar di mana sahaja, Institut Kaki dan Ankle di TUSPM mempunyai lebih daripada 40,000 lawatan pesakit setiap tahun. TUSPM menawarkan latihan klinikal langsung dengan putaran melalui dua kemudahan kami, dan juga melalui pelbagai aspek Sistem Kesihatan Temple University.

Pelajar kami menikmati semua kemudahan Universiti Temple, termasuk banyak perpustakaan, makmal komputer, dan acara sukan dan budaya; kami juga mempunyai perpustakaan perubatan podiatrik terbesar di Amerika Syarikat serta perumahan di kampus untuk pelajar. TUSPM mendapat pengiktirafan sepenuhnya oleh Majlis Pendidikan Perubatan Podiatric.

Misi dan Visi TUSPM

Misi dan visi TUSPM telah menjadi tonggak pendidikan kecemerlangan kami sejak awal kami. Bagi setiap doktor haiwan yang kami ajar dan kirim ke dalam profesion mereka, kami berkongsi dan mengikuti misi dan visi.

Misi: Untuk mendidik pelajar perubatan podiatrik yang berkelayakan, beretika dan profesional yang, setelah menyelesaikan kurikulum, bersedia untuk mendapat lesen dan memasuki pendidikan perubatan pascasiswazah, dan untuk memajukan profesi perubatan podiatrik melalui penyelidikan, penjagaan pesakit yang berkualiti dan khidmat masyarakat.

Visi: Kami akan lulus doktor perubatan podiatrik yang dilatih menggunakan prosedur dan teknologi canggih yang paling inovatif. Kami akan menjadikan Institut Kaki dan Ankle sebagai pusat kecemerlangan yang unggul untuk diagnosis dan rawatan penyakit penyakit di bahagian bawah kaki. Kami akan meningkatkan pengetahuan tentang ekstremitas bawah melalui penyelidikan, penerbitan ilmiah dan persembahan.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
North 8th Street,148
19107 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: