Temple University Klein College of Media and Communication

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

122096_rsz_adobestock_57558261.jpg

Sama ada anda mahu menggunakan video dan podcast untuk mendokumenkan kota bersejarah Philadelphia yang bersemangat; memanfaatkan kekuatan Twitter untuk mewujudkan perubahan sosial; menyelidik sifat komunikasi politik dan persuasif; atau melancong ke luar negara untuk melaporkan dari negara-negara di seluruh dunia, Kolej Media dan Komunikasi Klein mempunyai program yang sesuai dengan anda. Kurikulum fleksibel namun ketat kami menggabungkan inovasi terkini dalam media digital dengan kepakaran ahli-ahli fakulti dan sarjana yang berpengalaman.

Terletak di pasaran media keempat terbesar di negara ini, Klein College menawarkan banyak peluang akademik dan profesional untuk pelajar pengiklanan, penyiaran, kewartawanan, pengeluaran media, komunikasi strategik dan banyak lagi. Sebagai pelajar Kolej Klein, anda akan mempunyai akses kepada banyak sumber dan struktur sokongan yang berpusat pada pembelajaran secara langsung, pengalaman dunia nyata, dan gabungan pengetahuan analitis dan teori yang memberi tumpuan kepada persekitaran bandar dinamik kami.

College of Media and Communication Klein Temple mempunyai sejarah yang kaya dan evolusi yang mencerminkan bidang komunikasi. Sejak penubuhannya pada tahun 1927, Klein College telah memperoleh pengiktirafan yang berterusan sebagai salah satu sekolah terbaik seumpamanya di Amerika Syarikat. Dengan menawarkan campuran pembelajaran teori dan peluang praktikal yang tepat, Klein College menyediakan akademik, penyelidikan, dan sokongan yang terkemuka sambil menyediakan pelajar untuk berjaya dalam industri yang sentiasa berubah.

122097_rsz_adobestock_281404232.jpg

Hidup di Kuil

Anda tidak akan pernah bosan di Kuil. Setiap hari, anda boleh memilih dari pelbagai eklektik aktiviti kebudayaan, olahraga dan sosial, seperti kelab-kelab pelajar, projek khidmat masyarakat, acara sukan, dan persembahan muzik.

Kegiatan ini bukan sekadar pengisi waktu. Mereka juga peluang untuk bertemu sesama pelajar dan mengembangkan rangkaian peribadi dan profesional anda.

Seni dan Budaya

Seni dan budaya masih hidup di Kuil. Hampir setiap hari membawa persembahan teater dan tarian, konsert, pameran seni, dan pensyarah yang melawat. Dan itu hanya di kampus. Terima kasih kepada lokasi kami di Philadelphia, anda juga mempunyai akses mudah ke muzium bertaraf dunia, galeri seni dan tempat-tempat seni persembahan.

Kelab dan Organisasi

Kuil adalah rumah kepada beratus-ratus kelab dan organisasi yang dikendalikan oleh pelajar yang meliputi pelbagai minat peribadi dan profesional. Setiap memberi peluang kepada anda untuk terlibat dalam kehidupan kampus dan berhubung dengan pelajar yang mempunyai minat yang sama.

Perumahan dan Tempat Makan

"Pelbagai" adalah perkataan terbaik untuk menggambarkan pilihan perumahan dan tempat makan yang terdapat di Temple. Kami menawarkan sembilan dewan kediaman, pelbagai pengaturan hidup, dan banyak pilihan makan dan rancangan makan dari mana untuk dipilih.

Kesihatan dan kesejahteraan

Pengalaman kolej anda termasuk lebih daripada sekadar akademik. Apabila tidak dalam kelas atau memukul buku-buku, pastikan anda mengambil kesempatan daripada pemilihan pilihan kesihatan, kecergasan dan rekreasi yang menarik, termasuk gim kelas dunia dan pusat kesihatan pelajar komprehensif.

Kehidupan bandar

Apabila anda datang ke Kuil, anda juga datang ke Philadelphia-salah satu daripada bandar-bandar yang paling pelbagai dan bersemangat di negara ini. Di sini, anda akan menemui hiburan malam, budaya, hiburan, dan masakan, hanya beberapa minit dari kampus.

Kemapanan dan Keselamatan

Perlindungan pelajar dan persekitaran kita sangat penting untuk Kuil. Itulah sebabnya kami meletakkan penekanan terhadap keselamatan pelajar dan mengurangkan kesan universiti terhadap komuniti di mana kita hidup.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
Annenberg Hall 2020 N. 13th St.
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat