Temple University College of Engineering

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Transformasi Kejuruteraan

Kejuruteraan Temple sedang mengalami perubahan besar. Pada 12 dan Norris, kami telah berkembang selama beberapa waktu. Sebagai sebuah kolej, kami telah berkembang menjadi lebih daripada 2,100 pelajar dan sentiasa menjalani perubahan untuk memodenisasi kurikulum kami. Kemudahan kami juga terus berkembang untuk menyampaikan ruang moden, cekap dan kolaboratif yang direka khusus untuk para jurutera.

Yang pertama dari dua fasa pengubahsuaian bermula pada musim panas tahun 2018 dan telah siap pada masanya untuk permulaan semester Kejatuhan. Ia menukarkan ruang lantai pertama dari ruang kosong semua tujuan kepada makmal komputer reka bentuk yang fleksibel dengan teknologi yang diperluaskan dan perabot modular.

121071_COE-Building-27.jpg

Semasa kami memasuki semester baru ini, bangunan kami juga meneruskan transformasinya sendiri dalam fasa kedua pengubahsuaian: Perpustakaan Sains dan Kejuruteraan (SEL) tingkat dua. Peningkatan ini termasuk teknologi dan kelengkapan baru, stesen realiti maya, alat pengecaman alat, kotak sarung tangan mikrofabrication, percetakan 3D benchtop, dan ruang prototaip cahaya, zon penerbangan robotik udara, tenggelam, stesen elektronik berasaskan, peralatan A / V baru, dan pemotong PCB .

Ruang ini juga akan menawarkan perabot modular untuk menukar menjadi ruang mesyuarat kolaboratif, serta ruang penyimpanan untuk kerja pelajar yang sedang berjalan seperti projek Reka Bentuk Kanan.

Di samping itu, ruang makmal pengajaran di bilik 502 juga telah menjalani pengubahsuaian yang ketara. Peningkatan termasuk kapasiti tempat duduk tambahan bersama teknologi pengajaran pintar, lantai tahan kimia, dan worktops dan banyak lagi.

STEM-Sains, Teknologi, Kejuruteraan

Jalan menuju ekonomi global bermula di Philadelphia Utara.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Kolej Kejuruteraan menyokong pendidikan STEM yang ketat dan percaya bahawa setiap pelajar yang ingin meneruskan pendidikan dalam bidang STEM harus dapat melakukannya. Pusat Daya Saing Inklusif, ditempatkan di Kolej, menaja inisiatif dan program serantau dalam kejuruteraan untuk sekolah-sekolah Philadelphia, dan Kolej juga menjalankan program kejuruteraan musim panas sekolah tinggi. Ini hanyalah beberapa cara yang dilakukan oleh Teknik Kejuruteraan untuk menyebarkan berita tentang kejayaan yang dibawa oleh STEM kepada remaja dan masyarakat.

Perutusan Dekan

Ia dengan kebanggaan yang luar biasa yang saya berkhidmat sebagai Dekan Kolej Kejuruteraan pada masa ini pertumbuhan dan peluang yang berterusan untuk Kolej dan pelajar kami.

Seiring dengan peningkatan dalam ranking, Kolej ini membina reputasi kami untuk menyediakan pendidikan yang hebat melalui penyelidikan fakulti kolaboratif, pembelajaran pengalaman, rangkaian alumni yang semakin meningkat dan projek Reka Bentuk Kanan yang inovatif. Dari teknologi peranti perubatan mini untuk melepaskan diri ke ionosfera atau menjaga planet kita sendiri di rumah, Jurutera Temple benar-benar adalah arkitek masa depan.

Perkara-perkara yang luar biasa pergi setiap hari di dalam dan sekitar bangunan kami di Norris Street. Dunia di luar akan sentiasa menuntut lebih banyak jurutera, dan kami akan terus memastikan bahawa burung hantu kami bukan sahaja dapat melangkah ke dunia tetapi memimpinnya.

Saya tidak sabar-sabar untuk terus berkhidmat dan mengukuhkan Kolej ini kerana kami meneruskan perjalanan kami dengan pencapaian yang hebat. Kami harap anda akan menyertai kami.

Keya Sadeghipour

Dekan

Kuil Kolej Kejuruteraan

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Akreditasi

Kami adalah institusi penyelidikan yang berpandangan ke hadapan, menawarkan pendidikan berkualiti tinggi yang diiktiraf oleh ABET.

Bacelor program sains kejuruteraan (CE, EE, EE / Computer, ME) diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Kejuruteraan ABET. Kolej ini teruja untuk mengumumkan bahawa program Bioengineering dan Kejuruteraan telah dikaji semula dan diluluskan untuk akreditasi ABET. Program Kejuruteraan Alam Sekitar akan mendapatkan akreditasi dalam kajian semula selepas ia menamatkan pelajar pertama dari program ini.

Sarjana Sains Kejuruteraan program sains (CET, ET) diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Teknologi Kejuruteraan ABET.

Pelajar harus bangga memilih program yang diiktiraf ABET. Akreditasi bermakna pendidikan anda memenuhi standard global untuk pendidikan teknikal dalam profesion anda. Sama ada anda belajar menggunakan sains, pengkomputeran, kejuruteraan, atau teknologi, akreditasi ABET merupakan penunjuk penting komitmen program anda terhadap kualiti dan mungkin menjadi kunci kepada masa depan profesional anda.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat