Baca keterangan rasmi

Transformasi Kejuruteraan

Kejuruteraan Temple sedang mengalami perubahan besar. Pada 12 dan Norris, kami telah berkembang selama beberapa waktu. Sebagai sebuah kolej, kami telah berkembang menjadi lebih daripada 2,100 pelajar dan sentiasa menjalani perubahan untuk memodenisasi kurikulum kami. Kemudahan kami juga terus berkembang untuk menyampaikan ruang moden, cekap dan kolaboratif yang direka khusus untuk para jurutera.

Yang pertama dari dua fasa pengubahsuaian bermula pada musim panas tahun 2018 dan telah siap pada masanya untuk permulaan semester Kejatuhan. Ia menukarkan ruang lantai pertama dari ruang kosong semua tujuan kepada makmal komputer reka bentuk yang fleksibel dengan teknologi yang diperluaskan dan perabot modular.

121071_COE-Building-27.jpg

Semasa kami memasuki semester baru ini, bangunan kami juga meneruskan transformasinya sendiri dalam fasa kedua pengubahsuaian: Perpustakaan Sains dan Kejuruteraan (SEL) tingkat dua. Peningkatan ini termasuk teknologi dan kelengkapan baru, stesen realiti maya, alat pengecaman alat, kotak sarung tangan mikrofabrication, percetakan 3D benchtop, dan ruang prototaip cahaya, zon penerbangan robotik udara, tenggelam, stesen elektronik berasaskan, peralatan A / V baru, dan pemotong PCB .

Ruang ini juga akan menawarkan perabot modular untuk menukar menjadi ruang mesyuarat kolaboratif, serta ruang penyimpanan untuk kerja pelajar yang sedang berjalan seperti projek Reka Bentuk Kanan.

Di samping itu, ruang makmal pengajaran di bilik 502 juga telah menjalani pengubahsuaian yang ketara. Peningkatan termasuk kapasiti tempat duduk tambahan bersama teknologi pengajaran pintar, lantai tahan kimia, dan worktops dan banyak lagi.

STEM-Sains, Teknologi, Kejuruteraan

Jalan menuju ekonomi global bermula di Philadelphia Utara.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Kolej Kejuruteraan menyokong pendidikan STEM yang ketat dan percaya bahawa setiap pelajar yang ingin meneruskan pendidikan dalam bidang STEM harus dapat melakukannya. Pusat Daya Saing Inklusif, ditempatkan di Kolej, menaja inisiatif dan program serantau dalam kejuruteraan untuk sekolah-sekolah Philadelphia, dan Kolej juga menjalankan program kejuruteraan musim panas sekolah tinggi. Ini hanyalah beberapa cara yang dilakukan oleh Teknik Kejuruteraan untuk menyebarkan berita tentang kejayaan yang dibawa oleh STEM kepada remaja dan masyarakat.

Perutusan Dekan

Ia dengan kebanggaan yang luar biasa yang saya berkhidmat sebagai Dekan Kolej Kejuruteraan pada masa ini pertumbuhan dan peluang yang berterusan untuk Kolej dan pelajar kami.

Seiring dengan peningkatan dalam ranking, Kolej ini membina reputasi kami untuk menyediakan pendidikan yang hebat melalui penyelidikan fakulti kolaboratif, pembelajaran pengalaman, rangkaian alumni yang semakin meningkat dan projek Reka Bentuk Kanan yang inovatif. Dari teknologi peranti perubatan mini untuk melepaskan diri ke ionosfera atau menjaga planet kita sendiri di rumah, Jurutera Temple benar-benar adalah arkitek masa depan.

Perkara-perkara yang luar biasa pergi setiap hari di dalam dan sekitar bangunan kami di Norris Street. Dunia di luar akan sentiasa menuntut lebih banyak jurutera, dan kami akan terus memastikan bahawa burung hantu kami bukan sahaja dapat melangkah ke dunia tetapi memimpinnya.

Saya tidak sabar-sabar untuk terus berkhidmat dan mengukuhkan Kolej ini kerana kami meneruskan perjalanan kami dengan pencapaian yang hebat. Kami harap anda akan menyertai kami.

Keya Sadeghipour

Dekan

Kuil Kolej Kejuruteraan

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Akreditasi

Kami adalah institusi penyelidikan yang berpandangan ke hadapan, menawarkan pendidikan berkualiti tinggi yang diiktiraf oleh ABET.

Bacelor program sains kejuruteraan (CE, EE, EE / Computer, ME) diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Kejuruteraan ABET. Kolej ini teruja untuk mengumumkan bahawa program Bioengineering dan Kejuruteraan telah dikaji semula dan diluluskan untuk akreditasi ABET. Program Kejuruteraan Alam Sekitar akan mendapatkan akreditasi dalam kajian semula selepas ia menamatkan pelajar pertama dari program ini.

Sarjana Sains Kejuruteraan program sains (CET, ET) diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Teknologi Kejuruteraan ABET.

Pelajar harus bangga memilih program yang diiktiraf ABET. Akreditasi bermakna pendidikan anda memenuhi standard global untuk pendidikan teknikal dalam profesion anda. Sama ada anda belajar menggunakan sains, pengkomputeran, kejuruteraan, atau teknologi, akreditasi ABET merupakan penunjuk penting komitmen program anda terhadap kualiti dan mungkin menjadi kunci kepada masa depan profesional anda.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Temple University College of Engineering

Dapatkan Komputer dan Keselamatan Sistem Sains Profesional Ijazah Sarjana dari Kolej Kejuruteraan Kuil Universiti untuk melindungi sistem fizikal siber dan infrastruktur ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan Komputer dan Keselamatan Sistem Sains Profesional Ijazah Sarjana dari Kolej Kejuruteraan Kuil Universiti untuk melindungi sistem fizikal siber dan infrastruktur perkakasan dan perisian bersepadu yang mengendalikan komputer rangkaian, kawalan, dan sistem keselamatan untuk sistem automatik, mesin pintar dan Internet Perkara.

Program tuan ini terdiri daripada enam kursus yang diperlukan (18 kredit) dan empat pilihan (12 kredit) yang boleh disesuaikan dengan minat anda, untuk sejumlah 30 kredit. Satu projek magang atau projek batu kapur senior menyediakan pengalaman praktikal yang digunakan untuk program ini. Kursus teras termasuk

Prinsip Kejuruteraan Pencerobohan dan Pengesanan Komputer,Pengenalan kepada Kriptografi dan Keselamatan Maklumat,... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Temple University College of Engineering

Dapatkan Sarjana Sains dalam Bioengineering dan meneruskan penyelidikan interdisipliner ke bidang penyelidikan bioperubatan khusus. Membangunkan kepakaran yang akan memaj ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan Sarjana Sains dalam Bioengineering dan meneruskan penyelidikan interdisipliner ke bidang penyelidikan bioperubatan khusus. Membangunkan kepakaran yang akan memajukan kerjaya anda, membantu anda beralih ke bidang atau menyediakan anda untuk kajian doktoral.

Bioengineering menumpukan kepada penerapan teknologi canggih untuk menyelesaikan masalah biologi kompleks. Melalui program tuan ini, anda akan mendapat kelayakan untuk menuntut status pakar dalam bidang yang terdiri daripada kejuruteraan tisu kepada biomekanik dan bioelektronik.

Program ini boleh diteruskan melalui bidang pengkhususan khusus. Kerjasama interdisipliner digalakkan dengan fakulti di dalam dan di luar Kolej Kejuruteraan. Pelajar telah bekerja dengan penyelidik di Pusat Kanser Fox Chase Temple, Sekolah Perubatan Katz, Sekolah Pergigian Kornberg, dan Kolej Sains dan Teknologi.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Temple University College of Engineering

Memahami dan menafsirkan dinamika pencemar buatan manusia dan alam semulajadi, sistem alam sekitar dan kelestarian sumber semula jadi dalam program Kejuruteraan Alam Seki ... [+]

Gambaran keseluruhan

Memahami dan menafsirkan dinamika pencemar buatan manusia dan alam semulajadi, sistem alam sekitar dan kelestarian sumber semula jadi dalam program Kejuruteraan Alam Sekitar Kejuruteraan Alam Sekitar di Kolej Kejuruteraan di Temple University. Sediakan untuk melaksanakan projek yang memodelkan aliran, penggunaan, dan pelupusan sumber untuk menangani isu-isu iklim, persekitaran dan kemapanan. Menggabungkan pembelajaran dalam kelas dengan penyelidikan dan kerja praktikal untuk pengalaman pendidikan yang mantap.

Program sarjana Kejuruteraan Alam Sekitar menawarkan banyak kelonggaran: Kelas-kelas ditawarkan pada waktu malam, membolehkan anda memenuhi komitmen akademik anda di sekitar tanggungjawab peribadi dan profesional anda. Menyesuaikan kurikulum untuk minat dan kerjaya profesional anda dengan pilihan dan kursus khusus. Sebagai contoh, jika anda berminat dalam kepimpinan, anda mungkin memilih untuk mengambil kursus dalam Pengurusan Kejuruteraan. Atau, anda mungkin mempelajari Pengurusan Stormwater dengan memfokuskan kursus anda mengenai topik ini.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Temple University College of Engineering

Dalam Sarjana Sains dalam program Kejuruteraan Awam di Kolej Kejuruteraan di Temple University, anda akan menguasai kemahiran yang diperlukan untuk membina dan menyelengg ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam Sarjana Sains dalam program Kejuruteraan Awam di Kolej Kejuruteraan di Temple University, anda akan menguasai kemahiran yang diperlukan untuk membina dan menyelenggara infrastruktur dunia moden termasuk lapangan terbang, jambatan, terusan, empangan, lebuh raya, jalan raya dan terowong- dan juga membangunkan kemahiran analisa geoteknik dan struktur yang diperlukan untuk kejuruteraan yang bertanggungjawab.

Selain membina kemahiran teknikal dan praktikal yang ada, anda akan menjadi penyumbang yang lebih jelas dan sosial yang menyumbang kepada profesi kejuruteraan awam. Belajar membongkar dan menilai kritikan dan isu utama yang dihadapi infrastruktur masyarakat dan merumuskan penyelesaian kejuruteraan pintar.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Temple University College of Engineering

Kejuruteraan Elektrik Sarjana Sains adalah program interdisipliner, berorientasikan amalan di Kolej Kejuruteraan. Mendapat manfaat dari peluang penyelidikan secara langsu ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kejuruteraan Elektrik Sarjana Sains adalah program interdisipliner, berorientasikan amalan di Kolej Kejuruteraan. Mendapat manfaat dari peluang penyelidikan secara langsung, dan menyiasat mekanisme yang menyokong fabrik teknologi kehidupan kita, termasuk komputer dan internet.

Sebagai pelajar tuan, anda akan menikmati pelbagai kursus yang fleksibel dengan banyak peluang untuk pilihan sesuai dengan minat akademik dan profesional anda. Bekerjasama rapat dengan penasihat untuk mencatat kursus peribadi melalui program ini.

Saiz kecil dan persekitaran yang mesra Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Komputer dan fakultinya membuat pengalaman pembelajaran unik yang unik. Profesor beroperasi menurut dasar pintu terbuka, jadi anda boleh melawat mereka secara teratur di luar kelas untuk membincangkan projek penyelidikan bebas, membincangkan soalan atau bercakap melalui isu-isu pembangunan profesional. Pelbagai pengalaman peribadi dan profesional badan pelajar menambah nilai kepada projek kelas, perbincangan dan kerja kelompok.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Temple University College of Engineering

Menguasai mekanik proses kejuruteraan buatan dan semulajadi, dan belajar untuk membimbing produk dari idea ke pasaran di Kejuruteraan Mekanikal Kejuruteraan Sains di Kole ... [+]

Gambaran keseluruhan

Menguasai mekanik proses kejuruteraan buatan dan semulajadi, dan belajar untuk membimbing produk dari idea ke pasaran di Kejuruteraan Mekanikal Kejuruteraan Sains di Kolej Kejuruteraan. Memperoleh pemahaman yang lebih maju mengenai konsep kejuruteraan dari mekanik kepada tenaga alternatif dan boleh diperbaharui untuk kejuruteraan bahan. Anda juga akan mengembangkan pengetahuan tentang bahan dan teknologi yang digunakan dalam kejuruteraan mekanikal.

Jabatan Kejuruteraan Mekanikal adalah kecil, menawarkan anda program tuan pangkat tertumpu dalam persekitaran intim yang memupuk interaksi dengan fakulti dengan kepakaran dalam kejuruteraan biomedikal, sains bahan dan kejuruteraan, mekanik, robotika, dan bidang lain. Bekerja rapat dengan penasihat fakulti yang akan membantu anda merangka kursus untuk pelajaran anda untuk mencapai matlamat akademik dan profesional anda. Anda juga akan lulus dengan persediaan profesional dan kemampuan kepimpinan untuk menjadi lebih kompetitif di pasaran dan memindahkan kerjaya anda ke peringkat seterusnya.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Temple University College of Engineering

Mendapati Sarjana Sains dalam Pengurusan Kejuruteraan dan memajukan ahli pasukan kejuruteraan kepada pemimpin pasukan kejuruteraan. Ijazah sarjana disiplin ini menggabung ... [+]

Gambaran keseluruhan

Mendapati Sarjana Sains dalam Pengurusan Kejuruteraan dan memajukan ahli pasukan kejuruteraan kepada pemimpin pasukan kejuruteraan. Ijazah sarjana disiplin ini menggabungkan kerja kursus dari College of Engineering dan Fox School of Business. Diarahkan oleh eksekutif dan pakar industri, ia direka untuk membangunkan ketajaman perniagaan yang akan mendorong peningkatan anda melalui peringkat korporat atau berjaya melancarkan usaha anda sendiri.

Anda akan mendapat manfaat daripada kurikulum yang fokus yang membentangkan pengetahuan perniagaan dalam konteks projek kejuruteraan dan prototaip. Anda akan belajar cara

akaun pasaran dan faktor komersil dalam proses pembangunan produk,menggabungkan corak pelanggan ke dalam reka bentuk produk,menguruskan projek kejuruteraan, danmemahami elemen dan fungsi laporan kewangan.... [-]
Amerika Syarikat Philadelphia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat