Temple University College of Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

College of Education and Human Development terletak di tengah-tengah Philadelphia Utara dengan sekolah-sekolah bandar, populasi pelajar dan guru di depan pintu kami. Lokasi terkemuka kami menyediakan sumber dan peluang pusat bandar yang besar, pelbagai dan meriah. Dengan meneruskan misi kami, untuk memperkasakan anak-anak dan komuniti mereka melalui pendidikan, kami melayani lingkungan sekitar kami, kota Philadelphia, dan sekolah dan daerah sekolah di seluruh wilayah dan negara.

Di kampus bandar yang luas, di sekolah-sekolah kejiranan di sekitar kita dan di seberang bandar, kita mendidik guru dan pemimpin sekolah yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran untuk menjangkau semua anak-anak kita. Didorong oleh penyelidikan terkini dan pangkalan data amalan terbaik kami, kami mencipta model pengajaran dan pembelajaran baru yang membolehkan graduan kami berjaya dan memimpin gerakan untuk meningkatkan pencapaian pendidikan di seluruh negara. Lulusan kami adalah penyelesai masalah, inovator dan pemikir kreatif. Mereka membahaskan idea secara abstrak, kemudian menerapkannya secara praktikal untuk menangani situasi konkrit yang mencabar pendidik setiap hari. Mereka berkomitmen, seperti yang dilakukan perguruan tinggi, untuk pendidikan jangka panjang, untuk pembelajaran sepanjang hayat, menggunakan alat terbaru untuk mempersiapkan pelajar bukan hanya untuk masa kini tetapi untuk dunia yang berkembang pesat dan kompleks.

Fakulti kami menyediakan asas penyelidikan dan pengetahuan yang diperlukan oleh pelajar dan penyelia kami untuk menangani keperluan kanak-kanak dan sekolah hari ini. Wawasan mereka dan maklumat baru yang mereka hasilkan membuat keputusan membuat keputusan di peringkat tertinggi dan menyediakan alat yang mereka perlukan untuk memperkukuhkan amalan pendidikan kepada para pendidik dan warga sekolah.

Saiz dan Skop

Kolej Pendidikan dan Pembangunan Manusia menyokong populasi pelajar yang pelbagai dan aktif. Jurusan sarjana terutamanya bersedia untuk menjadi guru, walaupun ada yang berharap dapat mengisi peranan lain dalam persekitaran pendidikan. Program siswazah di peringkat sarjana dan kedoktoran mempersiapkan pelajar untuk mengajar dan juga untuk kerjaya sebagai pentadbir sekolah, kaunselor, psikologi sekolah, penyelidik, pembuat dasar dan profesor pendidikan.

Kolej ini dibahagikan kepada tiga jabatan: Pengajaran & Pembelajaran, Dasar, kajian Organisasi & Kepimpinan, dan Kajian Psikologi dalam Pendidikan. Pada masa ini, kolej ini menawarkan secara bebas atau bekerjasama dengan sekolah atau jabatan lain banyak bidang tumpuan yang berpotensi membawa kepada pensijilan negeri Pennsylvania. Selain memperoleh sijil sebagai sebahagian daripada program sarjana biasa, pelajar boleh memilih program lima tahun, yang memungkinkan mereka memperoleh BA di bidang kandungan dan MED dalam lima tahun. Pelajar yang telah memperoleh BA boleh mendaftar dalam program pensijilan siswazah secara bebas atau sebagai sebahagian daripada program ijazah sarjana atau kedoktoran.

Dedikasi untuk Berlatih

Semua program di kolej menekankan pengalaman dan latihan klinikal sebagai kaedah utama untuk belajar mengenai profesion dan memperoleh kemahiran dan kecekapan yang diperlukan. Semua guru pra-perkhidmatan dan pelatih di kebanyakan bidang lain menghabiskan masa di rangkaian sekolah yang bekerjasama dengan kami yang mempunyai hubungan istimewa. Komitmen kami untuk meningkatkan amalan pendidikan di peringkat tempatan merangkumi:

banyak projek kolaborasi dengan School District of Philadelphia dan daerah sekolah lain di sekitar Kampus Ambler kami untuk menyediakan pengembangan profesional dan peluang untuk pendidikan lanjutan yang berterusan kepada guru dan pentadbir;

standard yang tinggi untuk kemasukan ke dan penyelesaian program pensijilan untuk memastikan graduan bersedia untuk memenuhi keperluan pelajar yang pelbagai;

pendedahan kepada budaya dan komuniti pemikiran yang berbeza melalui kursus dalam seni dan sains serta penempatan lapangan yang disasarkan dengan teliti untuk membolehkan pengamal baru berkomunikasi dengan lebih berkesan dengan komuniti yang akan mereka layani;

penyelidikan yang bertujuan untuk meningkatkan amalan profesional dan meningkatkan pencapaian pelajar;

program khas yang dirancang untuk memenuhi keperluan personel sekolah di rantau ini dan memberi peluang profesional untuk graduan, termasuk program pensijilan di bidang yang sukar diisi seperti matematik, sains, bahasa Sepanyol dan pendidikan khas.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
Cecil B. Moore Avenue,1301
19122 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami