The Conway School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cerita kami

Walter Cudnohufsky tidak berpuas hati dengan status quo. Beliau telah menerima Ijazah Sarjana dalam bidang seni bina landskap dari Harvard pada tahun 1965, menghabiskan lapan belas bulan perjalanan, dan merupakan reka bentuk pengajaran di universiti yang besar. Dia kecewa dengan pendidikan reka bentuk tradisional, yang dianggap terlalu berpetak, dalam fl exible, dan teori.

Beliau telah diterokai pendidikan reka bentuk dalam tesis sarjana dan telah membaca teori pendidikan progresif. Dia mahu mencuba cara baru untuk melakukan sesuatu, dengan tangan-on pembelajaran, lebih seperti reka bentuk kerja fi ce. Dia fikir ia perlu berasaskan pelajar, institusi yang tidak teratur, dan beliau mahu ia menjadi satu pengalaman yang dikongsi bersama yang menekankan semangat kerja berpasukan. Dia mahu memulakan sebuah sekolah baru yang akan menjadikan pendidikan reka bentuk di kepala. Dan dia lakukan.

A PINJAMAN PERIBADI LANCAR SEKOLAH

Walaupun dia tidak membayangkan sebuah sekolah reka bentuk di kawasan luar bandar, atas sebab-sebab ekonomi, Walt mula sekolah di Conway rumahnya dan bangunan-persisian-rumah gula dan bangsal yang ditukar. Beliau memperolehi pinjaman peribadi $ 8,000 untuk membayar untuk pengubahsuaian dan NPT oat sekolah pada tahun pertama. Pembinaan berlangsung selama musim panas tahun 1972, pada menjangkakan pertama bertaraf tujuh lelaki dan dua wanita, kebanyakannya dari Massachusetts.

Kelas diadakan setiap hari, pada masa-masa dengan studio juga setiap hari. Mungkin ada satu batu dinding bangunan demonstrasi tanpa persediaan atau jemputan lain untuk "belajar dengan melakukan." Kerja-kerja sentiasa sebahagian daripada perkongsian, potlucks dan permainan sebahagian daripada keseronokan. Komunikasi sentiasa adalah dan masih merupakan tumpuan penting sekolah.

Kepercayaan Walt adalah bahawa jika anda tidak dapat menjelaskan idea-idea anda secara bertulis dan bertutur, maka anda tidak bertanggungjawab bagi diri sendiri atau apa yang anda lakukan.

PENGARAH KEDUA TIBA SEBAGAI PELAJAR

Don Walker, yang akan membuktikan untuk menjadi kuasa utama dalam evolusi sekolah, datang sebagai pelajar pada tahun 1978. Dia sudah mempunyai dua ijazah dalam seni bina landskap dan banyak pengalaman dalam pengajaran dan amalan. Dia juga telah kecewa dengan pengalaman mengajar dan tekanan yang berterusan untuk melakukan penyelidikan. Dengan tambahan Don untuk kakitangan datang peralihan beransur-ansur dalam tumpuan daripada mengajar seni bina landskap tradisional untuk menggalakkan reka bentuk yang mesra alam. Pemohon Semakin telah mencari cara baru ini untuk melihat reka bentuk.

AKREDITASI DICAPAI

The New England Persatuan Sekolah dan Kolej diberikan akreditasi penuh berkesan 1989. Pada tahun 1992, Walt meninggalkan sekolah untuk mengamalkan perkara-perkara yang dia mengajar. Beliau memulakan apa yang terus menjadi amalan swasta yang berkembang maju, salah satu yang mempunyai banyak dimensi ekologi dan pembangunan komuniti. Hari ini dia menganggap Sekolah Conway sebagai sumbangan seumur hidup yang paling besar, sambil memberi kredit kepada orang-orang yang membawa sekolah ke hadapan.

Don Walker menjadi Pengarah pada tahun 1992, jawatan yang dipegang sehingga beliau bersara pada tahun 2005. Don dan kakitangan menyelia pergerakan dari sekolah tiga puluh tahun rumah kepada puncak bukit berhutan berdekatan. Kampus 34.5 ekar sedang dirancang sebagai makmal pembelajaran untuk reka bentuk yang mampan.

Pengarah ketiga, arkitek landskap dan pemuliharaan perancang Conway Paul Cawood Hellmund, komited kepada pendekatan pengajaran yang unik sekolah dan reka bentuk yang mampan. Beliau juga mempunyai kepentingan yang kuat dalam mengembangkan perspektif sekolah kepada peluang alam sekitar global. Dalam sejarah meriah sekolah, beberapa perkara, seperti penampilan kakitangan dan luar, telah berubah. Lain, terutama tumpuan kepada pembelajaran individu, akan sentiasa kekal sebagai pemalar.

Misi

Kami meneroka, membangun, amalan, dan mengajar reka bentuk tanah yang ekologi dan sosial.

Dalam proses itu kita:

menyediakan graduan dengan pengetahuan asas dan kemahiran yang diperlukan untuk mengamalkan perancangan, reka bentuk, dan pengurusan tanah yang menghormati alam semula jadi dan manusia; membangunkan kesedaran ekologi, bertimbang rasa, hormat, dan penginapan di pelajarnya dan pelanggan projek; menghasilkan projek-projek yang sesuai dengan kegunaan manusia dengan keadaan semula jadi.

Membuat keputusan panduan misi sekolah di setiap peringkat: yang disewa, apa projek yang dijalankan, bagaimana kursus berstruktur, dan apa yang pejabat dan laman web yang dikunjungi lawatan lapangan. Walaupun program ini dengan teliti berdasarkan pengetahuan dan amalan ekologi, tumpuan pendidikan Conway adalah pada reka bentuk tanah dan bukannya sains alam sekitar.

Mengapa Conway

Ketidakstabilan iklim. Makanan tidak selamat + air. Keruntuhan spesies.

Masa depan tidak sepatutnya kelihatan seperti itu!

Bantuan semula mencipta masa depan. Berusaha ke arah planet yang lebih baik menggunakan sistem ekologi seluruh pemikiran. Membantu memastikan masyarakat yang sihat dan landskap produktif untuk generasi akan datang.

Melengkapkan diri anda kepada:

Betulkan apa yang patah. Simpan apa yang berjaya. MEREKABENTUK MASA DEPAN!

Conway adalah sepuluh bulan intensif, pengajian siswazah khusus yang akan menyediakan anda untuk bekerja sebagai pereka / perancang projek-projek dunia nyata penting oleh. . . (Bersedia untuk ini?) Mengusahakan penting, projek-sebagai pelajar dunia nyata, dengan sokongan guru yang profesional berpengalaman.

Empat puluh tahun ia telah berlaku di Conway: dunia sebenar, hasil yang nyata.

10 Sebab Memohon

Ini besar sepuluh akan berkata-kata kepada pemohon, tetapi mereka juga mengatakan mengapa pelanggan projek perlu mengambil kira Sekolah Conway. Ditto untuk sesiapa yang berminat dalam menyokong reka bentuk dan perancangan inovasi untuk planet ini.

  1. Kerja-kerja projek sebenar untuk pelanggan yang sebenar, dari awal lagi. Itulah apa yang kita maksudkan dengan "dunia Real. Hasil yang nyata. "Dan keputusan telah terbukti selama empat puluh tahun.

  2. Dapatkan alat yang anda perlukan untuk membina kerjaya yang berterusan ... dan dunia yang lebih baik melalui program yang paling inovatif seumpamanya mana-mana sahaja.

  3. Belajar dalam kelas kecil dengan banyak perhatian individu. Lupakan gred! Sebaliknya memberi tumpuan kepada pembelajaran untuk melakukan pekerjaan, dan melakukannya dengan baik.

  4. Bekerjasama, tidak bersaing. Setiap orang atau pasukan yang kecil mempunyai projek sendiri dan semua orang menawarkan bantuan kepada seluruh kelas.

  5. Lihat gambaran yang lebih besar dan memberi perhatian kepada butiran. Itulah jalan untuk kemampanan dan daya tahan.

  6. Siswazah dengan proses reka bentuk yang anda boleh meletakkan untuk bekerja dengan segera, dan dengan kemahiran untuk menjadi pelajar sepanjang hayat. Itu ke hadapan pantas untuk anda jika anda sangat ingin untuk ke tempat kerja membuat perbezaan.

  7. Buat portfolio projek profesional dengan rujukan daripada pelanggan sebenar.

  8. Menjadi sebahagian daripada sebuah sekolah yang komited sepenuhnya untuk meneroka, membangun, mengamalkan dan mengajar perancangan dan reka bentuk tanah yang ekologi dan sosial. Misi kami adalah untuk alam semula jadi dan bagi orang-orang.

  9. Membentuk band yang ketat vaults ejen perubahan, bersama-sama selama sepuluh bulan, berhubung seumur hidup.

  10. Kerja sampingan oleh sampingan dengan guru yang pengamal berpengalaman dan juga menjaga pengajar.

Lokasi

Conway

Alamat
332 South Deerfield Road, Conway, MA
01341-0179 Conway, Massachusetts, Amerika Syarikat