Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Newhouse School di Syracuse University adalah salah satu sekolah komunikasi utama negara di mana pelajar berbakat datang untuk belajar dan belajar dari profesional industri terkemuka. Kami bangga dengan pendidikan berkaliber tertinggi yang dimungkinkan oleh fakulti yang berfikiran maju dan kemudahan canggih. Kami menawarkan 11 program sarjana profesional dalam komunikasi awam, yang sebahagian besar dapat diselesaikan dalam satu tahun kalendar.

Sejarah

  • 1934: School of Journalism yang ditubuhkan di Universiti Syracuse
  • 1964: Bangunan pertama, Newhouse 1, dibuka
  • 1971: Pusat Pengajian Kewartawanan bergabung dengan Jabatan Televisyen dan Radio; dinamakan semula SI Newhouse School of Public Communications
  • 1974: Bangunan kedua, Newhouse 2, dibuka
  • 2007: Bangunan ketiga, Newhouse 3, dibuka
  • 2014: Studio dan Pusat Inovasi, yang menampilkan Dick Clark Studios dan Pusat Inovasi Media Alan Gerry dibuka

Dekan
Mark Lodato

Fakulti
Lebih daripada 80 fakulti pengajaran sepenuh masa dan 50 fakulti tambahan

Kakitangan
Kira-kira 50 kakitangan sepenuh masa dan 10 sambilan

Alumni
Lebih daripada 27,000

Pendaftaran
Kira-kira 1,900 pelajar sarjana, 200 pelajar ijazah sarjana kediaman, 200 pelajar ijazah sarjana dalam talian dan 13 pelajar ijazah kedoktoran

Kemudahan
The Newhouse School bertempat di kompleks tiga bangunan seluas 250.000 kaki persegi yang merangkumi bilik darjah canggih, studio profesional, pusat berita digital, auditorium 300 tempat duduk, pusat penyelidikan, suite pelajar doktoral dan pejabat, sayap pendidikan eksekutif, kafe dan banyak ruang untuk perjumpaan dan kerjasama formal dan tidak rasmi di antara pelajar, fakulti dan kakitangan.

Akreditasi

SI Newhouse School of Public Communications adalah salah satu daripada 100+ sekolah komunikasi massa yang diakreditasi oleh Majlis Akreditasi Pendidikan dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa (ACEJMC). Penyertaan sukarela kami dalam penilaian kendiri dan tinjauan luaran membantu memastikan bahawa pelajar Newhouse secara konsisten menerima persiapan yang sangat baik untuk kerjaya masa depan mereka dalam industri komunikasi. Akreditasi kami mencerminkan komitmen kami terhadap sembilan standard yang diterjemahkan ke dalam ukuran kelas kecil, pengalaman belajar langsung, pengenalan undang-undang komunikasi, nasihat dan pengembangan kerjaya yang komprehensif, dan asas seni liberal yang kuat. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai akreditasi dan mengapa ia penting, lawati Majlis Accrediting Pendidikan dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa laman web .

Lokasi

Syracuse

Alamat
215 University Place
13244-2100 Syracuse, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami