Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Newhouse di Syracuse University adalah salah satu sekolah komunikasi utama negara di mana pelajar berbakat datang untuk belajar dan belajar daripada profesional industri terulung. Kami bangga dengan pendidikan berkaliber yang tinggi yang dimungkinkan oleh fakulti berfikir yang berpandangan ke hadapan dan kemudahan canggih. Kami menawarkan 11 program ijazah sarjana profesional dalam komunikasi awam, yang kebanyakannya boleh diselesaikan dalam satu tahun kalendar.

SEJARAH

  • 1934: Sekolah Kewartawanan ditubuhkan di Universiti Syracuse
  • 1964: Bangunan pertama, Newhouse 1, dibuka
  • 1971: Sekolah Kewartawanan bergabung dengan Jabatan Televisyen dan Radio; semula bernama SI Newhouse School of Public Communications
  • 1974: Bangunan kedua, Newhouse 2, dibuka
  • 2007: Bangunan ketiga, Newhouse 3, dibuka
  • 2014: Pusat Studio dan Inovasi, yang menampilkan Dick Clark Studios dan Pusat Alan Gerry untuk Media Inovasi dibuka

Dekan
Lorraine E. Branham

Fakulti
Lebih daripada 80 pengajar sepenuh masa fakulti dan 50 fakulti tambahan

Kakitangan
Kira-kira 50 kakitangan sepenuh masa dan 10 kakitangan sambilan

Alumni
Lebih daripada 27,000

Pendaftaran
Kira-kira 1,900 mahasiswa, 210 pelajar kuliah sarjana, 200 orang ijazah sarjana dalam talian dan 13 orang pelajar kedoktoran

Kemudahan
Sekolah Newhouse ditempatkan di kompleks 250,000 kaki persegi, kompleks tiga bangunan yang merangkumi bilik darjah yang canggih, studio profesional, pusat berita digital, auditorium 300 tempat duduk, pusat penyelidikan, suite pelajar doktoral dan pejabat, sayap pendidikan eksekutif, kafe dan banyak ruang untuk mesyuarat formal dan informal dan kerjasama antara pelajar, fakulti dan kakitangan.

Akreditasi

SI Newhouse School of Public Communications adalah salah satu daripada 100+ sekolah komunikasi massa yang diakreditasi melalui Majlis Akreditasi Pendidikan Kewartawanan dan Komunikasi Massa (ACEJMC). Penyertaan sukarela kami dalam penilaian diri dan semakan luaran membantu memastikan pelajar Newhouse secara konsisten menerima persiapan yang sangat baik untuk karier masa depan mereka dalam industri komunikasi. Akreditasi kami mencerminkan komitmen kami kepada sembilan piawaian yang diterjemahkan ke dalam saiz kelas kecil, pengalaman pembelajaran hands-on, pengenalan kepada undang-undang komunikasi, penasihat yang komprehensif dan pembangunan kerjaya, dan asas seni liberal yang kuat. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai akreditasi dan kenapa pentingnya, lawati Majlis Akreditasi Pendidikan di /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListinglaman web /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingKewartawanan dan Mass Communications.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing

Lokasi

Syracuse

Alamat
215 University Place
13244-2100 Syracuse, New York, Amerika Syarikat