Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Kolej Sukan dan Dinamik Manusia David B. Falk! Kolej Falk menggabungkan program profesional Universiti Syracuse dalam Pembangunan Manusia dan Sains Keluarga, Pengajian Makanan, Perkahwinan

Misi Kolej Falk adalah untuk menyediakan kecemerlangan pengajaran dan kepemimpinan dalam bidang pengajian melalui biasiswa, amalan, penglibatan sivik, advokasi dan usaha keusahawanan untuk mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan individu dari semua peringkat umur, keluarga mereka, dan komuniti mereka dalam rangka kerja prinsip keadilan sosial.

Pasukan kepimpinan College bekerja rapat dengan Falk College Dean, Diane Lyden Murphy, dan termasuk:

  • Eileen Lantier, Dekan Bersekutu Kanan, Hal Ehwal Akademik
  • James Byrne, Penolong Dekan, Perkhidmatan Pelajar
  • Deborah J. Monahan, Dekan Bersekutu, Penyelidikan
  • Felicia Otero, Pengarah Kemasukan

Pejabat Kemasukan terletak di 340 White Hall, boleh dicapai di 315-443-5555 untuk maklumat lebih lanjut mengenai program akademik, perkhidmatan dan semua aktiviti lain yang berkaitan dengan Kolej.

Siapa kita

Kolej Falk di Universiti Syracuse berkongsi warisan yang berpanjangan satu abad. Kolej-kolej dan sekolah-sekolah yang ada di hadapan kita telah menjalinkan nilai-nilai perhubungan manusia, perkhidmatan sivik, dan keadilan sosial ke dalam hati Falk College, termasuk Ekonomi Rumah, Pembangunan Manusia, Perkhidmatan Manusia dan Profesion Kesihatan, Ekologi Manusia, Kejururawatan, dan Sekolah Kerja Sosial. Nilai-nilai yang sama membentuk dan membimbing Kolej hari ini.

Kami sangat berbangga untuk berkongsi dengan kesan abadi yang telah dibuat alumni kolektif ini di dunia, bersama dengan rakan-rakan alumni Syracuse University selama bertahun-tahun. Bersama-sama, mereka telah melegakan pada saat-saat dibutuhkan, perubahan pada waktu ketidakadilan, dan penemuan pada masa-masa ketidakpastian-hal-hal yang sama yang dikemukakan dan diusahakan para pelajar kami. Terima kasih kepada alumni yang membuka jalan bagi mereka, kerja yang baik berterusan.

Tidak hairanlah bahawa program akademik kami juga telah dibentuk oleh program-program yang dihadapi mereka: pengurusan sukan mengambil dari kajian pengguna sains, pengurusan pemasaran, peruncitan; bahawa pemakanan, sains nutrisi, dan kajian makanan mendapat manfaat daripada program seperti program yang diselaraskan diet, pengurusan sistem makanan, restoran

Pada tahun 2011, David B. Falk '72 dan Rhonda S. Falk '74 memberikan hadiah yang baik kepada Kolej Ekologi Manusia, dan dengan itu, ia dinamakan semula sebagai Dinar Sukan David B. Falk dan Dinamik Manusia. Dan kerana warisan ini kepelbagaian akademik, para pelajar Falk hari ini terlibat dalam kerja interdisipliner di dalam kelas, dalam penyelidikan, dan dalam masyarakat. Memang benar kepada asasnya, Kolej Falk terkenal kerana kerja-kerja inovatif dalam tetapan ini, dan untuk melibatkan perspektif yang berbeza untuk kepentingan masa depan kita. Dan pelajar, fakulti, kakitangan, dan alumni dari semua perkara dalam sejarah kita boleh meraikan kejayaan ini bersama-sama.

Seperti yang kita lihat pada masa depan, kami teruja untuk melihat kesan kolektif kami berterusan. Kami harap anda akan berkongsi setiap saat kerana kami terus menulis warisan kami untuk mendidik semangat perkhidmatan yang menjangkau generasi.

Lokasi

Syracuse

Alamat
Falk College | 150 Crouse Drive, 340 White Hall, Syracuse, NY 13244
13244 Syracuse, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami