Stratford University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MISI KITA

Stratford University adalah institusi pengajian tinggi swasta. Badan pelajar adalah pelbagai, termasuk lulusan sekolah menengah baru-baru ini, profesional yang bekerja, pelajar antarabangsa, dan orang yang ingin mengubah bidang kerjaya mereka. Misi Stratford University adalah untuk mempersiapkan pelajar untuk memberi kerjaya yang bermanfaat melalui program pendidikan berkualiti yang memenuhi keperluan majikan dan masyarakat yang terus berubah. Untuk memenuhi misi ini, Universiti menawarkan pelbagai program sijil, diploma, rakan sekutu, sarjana muda, dan siswazah dalam bidang permintaan pekerjaan yang baru muncul dan tinggi.

Diiktiraf oleh Majlis Akreditasi untuk Kolej dan Sekolah Bebas (ACICS) untuk menganugerahkan sijil, diploma, rakan sekutu, sarjana muda, dan ijazah sarjana, Stratford University memberikan pendidikan berkualiti kepada pelajar. ACICS disenaraikan sebagai agensi akreditasi yang diiktiraf secara nasional yang diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi (CHEA), penyokong nasional dan suara institusi untuk pengaturan diri kualiti akademik melalui akreditasi. CHEA adalah persatuan 3,000 kolej dan universiti yang memperoleh ijazah dan mengiktiraf 60 organisasi pentauliahan institusi dan program.

Stratford juga diakreditasi oleh Yayasan Pendidikan Persekutuan Kuliner Amerika (ACFEF), memastikan bahawa kami memenuhi standard dan kecekapan yang ditetapkan untuk fakulti, kurikulum, dan perkhidmatan pelajar.

Stratford University diperakui beroperasi oleh Majlis Pengajian Tinggi Negeri untuk Virginia (SCHEV) untuk mengendalikan kampus di Virginia.

Lokasi

Falls Church

Alamat
Leesburg Pike,7777
22043 Falls Church, Virginia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami