Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Stevens

Tujuh ribu pelajar, 300 fakulti. Satu permata di kampus, di samping satu bandar yang menakjubkan, di sebuah bandar raya terulung tinggi-3. Idea tidak terhingga. Soalan tak terhingga. Dan jawab perkara itu. Ini adalah Stevens.

Ghairah untuk (Im) mungkin

Di Institut Teknologi Stevens, mustahil mungkin. Kami mengambil percikan idea dan menjadikannya nyata.

Pelajar kami bekerjasama dalam pasukan interdisipliner untuk menghasilkan produk, penyelesaian dan perkhidmatan baru. Fakulti kami menghasilkan penyelidikan terobosan yang membolehkan perancangan dan dasar yang lebih baik; meningkatkan penjagaan kesihatan dan rawatan; membina pemahaman kita tentang soalan-soalan kritikal; berkongsi maklumat yang berguna; dan menjadikan kehidupan lebih selamat, lebih selamat dan lebih selesa. Rakan kongsi kami dalam industri ini bekerja dengan kami untuk mengubah perniagaan, mencipta masa depan dan mengatasi cabaran besar.

Di atas bukit hijau, hanya saiz yang betul dan tepat di seberang sungai dari New York City, kami mengajar generasi pemimpin dan pemikir yang akan datang - pemimpi dan pelaku - untuk meneroka dengan fikiran mereka tetapi juga mengikuti hati mereka. Kami mengajar mereka untuk berinovasi, menjangka, bekerjasama. Kami menyediakan mereka untuk kerjaya dan pendidikan lanjut, mempersiapkan mereka untuk tiba dan berkembang di dunia nyata. Dan mereka berkembang pesat, dengan spektakuler.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgFoto / Peksel Stok Permulaan

Perbezaan Stevens

Pendidikan Stevens adalah unik. Kami mencabar dan menyediakan pelajar dengan cara yang mereka tidak pernah tahu mungkin. Kami mengajar bagaimana, melalui kerjasama, keuntungan terbesar dapat dicapai. Pada masa lulusan telah melalui pintu kami, mereka telah berpengalaman kerja berpasukan, pengurusan projek, kesibukan, dan harapan. Dan mereka telah bersedia untuk mencapai masa hadapan yang selalu mereka fikirkan.

Visi untuk Berjaya

Stevens Presiden Nariman Farvardin telah berkhidmat di universiti sejak Julai 2011. Bekerja dengan kabinetnya, Lembaga Pemegang Amanah Stevens dan Majlis Pimpinan Penasihat, dan dipandu oleh Rancangan Strategik 10 tahun yang terperinci, kepimpinannya mencerminkan komitmen Stevens untuk kerjasama, impak dan memanfaatkan teknologi untuk menyelesaikan cabaran yang paling mendesak masyarakat.

Pendidikan Tidak Berbeza dengan Yang Lain

Stevens 'unik pendidikan teknologi dan digunakan untuk belajar peluang menyiapkan pelajar kami untuk dunia sebenar - dan notis perekrut. Kami menawarkan kursus keusahawanan kepada pelajar tahun pertama; pelbagai pilihan jurusan antara disiplin; dan akses yang sukar ditandingi untuk latihan peringkat tinggi dan pendidikan koperasi. Kebanyakan warga tua Stevens turut mengambil bahagian dalam projek capstone pasukan sepanjang tahun.

Minit dari Manhattan

Stevens terletak di lokasi yang ideal, di bandar kolej terulung (Hoboken) dan ditempatkan terus di seberang Sungai Hudson dari New York City - hab kewangan dan budaya di dunia, dan pusat inovasi teknologi yang semakin meningkat. Kampus puncak bukit 55 hektar, hanya beberapa minit dari bandar dengan kereta api, bas atau feri? Sekarang itu akses kepada peluang.

Penyelidikan yang menjadikan perbezaan ini

Banjir. Angin ribut. Penyakit Alzheimer. Kanser payudara. Hacker. Penyelidik Stevens menangani soalan-soalan yang sukar, mencuba pendekatan baru, pergi langkah-langkah tambahan dan mengembangkan aplikasi dunia sebenar yang menjadikan perbezaan penting - menyelamatkan nyawa, melindungi privasi, membantu orang membuat keputusan yang lebih baik, dan memastikan keselamatan yang lebih selamat, lebih sihat, lebih selamat. dunia.

Rukun Penyelidikan Foundational

Stevens melakukan penyelidikan terdahulu dalam pelbagai bidang yang kritikal. Universiti telah memilih untuk menumpukan fokus penyelidikan kepada enam tiang asas tertentu di mana Stevens kini mempunyai kepakaran terkemuka.

Bekerja di kawasan-kawasan strategik ini adalah penting untuk pembangunan perancangan, tadbir urus, infrastruktur dan teknologi nasional dan global - serta keselamatan, keselamatan dan kesejahteraan serantau, kebangsaan dan antarabangsa. Oleh itu, Stevens akan melibatkan kolaborator yang pelbagai dalam akademik, industri dan kerajaan dalam perkongsian dinamik di domain khusus ini. Melalui kolaborasi penyelidikan interdisipliner dan perkongsian luar, universiti akan terus memaksimumkan kesan masyarakatnya dalam bidang ini.

Kecerdasan Buatan, Pembelajaran Mesin

Stevens menjalankan penyelidikan dalam AI, pembelajaran mesin dan keselamatan siber dengan aplikasi untuk kata laluan, peranti dan keselamatan rangkaian, penjagaan kesihatan, data kewangan, dan keselamatan tanah air, antara lain.

Kejuruteraan Bioperubatan, Penjagaan Kesihatan

Melalui Interdisiplin Pusat kami untuk Inovasi Penjagaan Kesihatan (CHI), Stevens bekerja di bidang penyelidikan utama ke arah manfaat masa depan pesakit di seluruh dunia.

Sistem Kompleks

Dikuasakan oleh Pusat untuk Sistem Kompleks

Sistem Sains dan Maklumat Data

Para saintis data Stevens meneroka dan melancarkan letupan besar data yang dihasilkan oleh peranti dan analitik, menghasilkan pandangan baru dan teknologi keputusan.

Sistem Kewangan

Dikuasakan oleh Pusat Sistem Kewangan Hanlon, kemudahan penyelidikan dan pengajaran kewangan yang terkini, penyelidikan Stevens menyentuh semua aspek kewangan termasuk peraturan, penularan dan strategi pelaburan.

Ketahanan

Stevens adalah pemimpin antarabangsa dalam penyelidikan ketahanan pesisir dan bandar, kajian dan perbincangan memandu tentang melindungi komuniti pantai daripada kesan perubahan iklim. Kami juga menjalankan kajian kemampanan dan tenaga yang ketara.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Kepimpinan

Institut Teknologi Stevens adalah institusi penyelidikan bersama bersama swasta. Institut Teknologi Stevens telah diwujudkan oleh undang-undang New Jersey pada tahun 1870 dan beroperasi sebagai organisasi pengecualian cukai di bawah Seksyen 501 (c) (3) Kod Hasil Dalam Negeri. Sebagai institusi swasta, Stevens ditadbir oleh Lembaga Pemegang Amanahnya, yang beroperasi di bawah Undang-Undang Kecil Universiti, dan oleh Presidennya.

Tadbir urus

Pemegang Amanah Institut Teknologi Stevens, sebagai universiti swasta, beroperasi menurut Artikel Penubuhan dan Undang-Undang Kecilnya serta polisi dan prosedur yang diterima oleh institusi dari semasa ke semasa. Lembaga Pemegang Amanah bermesyuarat secara tetap dan mengekalkan struktur jawatankuasa Lembaga yang digariskan dalam Undang-Undang Kecil dan peraturan bagi setiap jawatankuasa. Perpustakaan Dasar adalah repositori banyak dasar yang diterima pakai oleh institusi dan dikemas kini secara tetap.

Kepimpinan Stevens

Dilantik oleh Lembaga Pemegang Amanah, presiden Institut Teknologi Stevens bertanggungjawab untuk menyelia semua urusan universiti dan mengawasi kemajuan ke arah matlamat strategik universiti. Presiden bekerja rapat dengan provost, yang mengawasi semua program akademik dan menganggap tanggungjawab presiden dalam ketiadaan presiden, dan wakil presiden yang memimpin bahagian pentadbiran utama di dalam universiti.

Di luar bilik darjah

Pengalaman pelajar Stevens mengambil masa lebih daripada waktu kelas dan penyelidikan di makmal. Universiti menawarkan pasukan dan atletik intramural; lebih daripada 100 kelab pelajar; program tetap pentas, muzik dan seni lain; dan banyak peluang lain untuk pertumbuhan peribadi, penciptaan komuniti dan persahabatan baru.

Meningkatkan Permainan mereka

Atlet pelajar Stevens menentang stereotaip satu dimensi dan berkembang pesat. Menggabungkan pintar, watak, dan pujian, mereka bersaing di peringkat tertinggi dalam 26 universiti sukan, menangkap kejohanan individu dan pasukan NCAA.

Mengambil Bow

Teater dramatik yang bercakap dengan keadaan manusia. Gaya Broadway menunjukkan bahawa mengangkat semangat kami. Pertunjukan muzik yang membuat hati kita menyanyi. Di Stevens, kami percaya keupayaan untuk menyelesaikan masalah kreatif adalah bersekutu dengan semangat kesenian. Dan wanita dan lelaki berbakat dari Stevens yang secara tidak sengaja meneroka kemungkinan artistik mewujudkan tenaga kreatif ini.

Tukar Ejen

Kesamaan pendapatan. Kelestarian alam sekitar. Pembaharuan pendidikan. Pelajar Stevens tidak berpuas hati untuk duduk di luar. Memegang peranan warganegara dan pemimpin, mereka mengubah pencipta niat untuk membuat perbezaan dalam komuniti yang lebih luas di mana mereka hidup.

Lokasi

Hoboken

Alamat
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, Jersi baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami