Baca keterangan rasmi

Mengenai Stevens

Tujuh ribu pelajar, 300 fakulti. Satu permata di kampus, di samping satu bandar yang menakjubkan, di sebuah bandar raya terulung tinggi-3. Idea tidak terhingga. Soalan tak terhingga. Dan jawab perkara itu. Ini adalah Stevens.

Ghairah untuk (Im) mungkin

Di Institut Teknologi Stevens, mustahil mungkin. Kami mengambil percikan idea dan menjadikannya nyata.

Pelajar kami bekerjasama dalam pasukan interdisipliner untuk menghasilkan produk, penyelesaian dan perkhidmatan baru. Fakulti kami menghasilkan penyelidikan terobosan yang membolehkan perancangan dan dasar yang lebih baik; meningkatkan penjagaan kesihatan dan rawatan; membina pemahaman kita tentang soalan-soalan kritikal; berkongsi maklumat yang berguna; dan menjadikan kehidupan lebih selamat, lebih selamat dan lebih selesa. Rakan kongsi kami dalam industri ini bekerja dengan kami untuk mengubah perniagaan, mencipta masa depan dan mengatasi cabaran besar.

Di atas bukit hijau, hanya saiz yang betul dan tepat di seberang sungai dari New York City, kami mengajar generasi pemimpin dan pemikir yang akan datang - pemimpi dan pelaku - untuk meneroka dengan fikiran mereka tetapi juga mengikuti hati mereka. Kami mengajar mereka untuk berinovasi, menjangka, bekerjasama. Kami menyediakan mereka untuk kerjaya dan pendidikan lanjut, mempersiapkan mereka untuk tiba dan berkembang di dunia nyata. Dan mereka berkembang pesat, dengan spektakuler.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgFoto / Peksel Stok Permulaan

Perbezaan Stevens

Pendidikan Stevens adalah unik. Kami mencabar dan menyediakan pelajar dengan cara yang mereka tidak pernah tahu mungkin. Kami mengajar bagaimana, melalui kerjasama, keuntungan terbesar dapat dicapai. Pada masa lulusan telah melalui pintu kami, mereka telah berpengalaman kerja berpasukan, pengurusan projek, kesibukan, dan harapan. Dan mereka telah bersedia untuk mencapai masa hadapan yang selalu mereka fikirkan.

Visi untuk Berjaya

Stevens Presiden Nariman Farvardin telah berkhidmat di universiti sejak Julai 2011. Bekerja dengan kabinetnya, Lembaga Pemegang Amanah Stevens dan Majlis Pimpinan Penasihat, dan dipandu oleh Rancangan Strategik 10 tahun yang terperinci, kepimpinannya mencerminkan komitmen Stevens untuk kerjasama, impak dan memanfaatkan teknologi untuk menyelesaikan cabaran yang paling mendesak masyarakat.

Pendidikan Tidak Berbeza dengan Yang Lain

Stevens 'unik pendidikan teknologi dan digunakan untuk belajar peluang menyiapkan pelajar kami untuk dunia sebenar - dan notis perekrut. Kami menawarkan kursus keusahawanan kepada pelajar tahun pertama; pelbagai pilihan jurusan antara disiplin; dan akses yang sukar ditandingi untuk latihan peringkat tinggi dan pendidikan koperasi. Kebanyakan warga tua Stevens turut mengambil bahagian dalam projek capstone pasukan sepanjang tahun.

Minit dari Manhattan

Stevens terletak di lokasi yang ideal, di bandar kolej terulung (Hoboken) dan ditempatkan terus di seberang Sungai Hudson dari New York City - hab kewangan dan budaya di dunia, dan pusat inovasi teknologi yang semakin meningkat. Kampus puncak bukit 55 hektar, hanya beberapa minit dari bandar dengan kereta api, bas atau feri? Sekarang itu akses kepada peluang.

Penyelidikan yang menjadikan perbezaan ini

Banjir. Angin ribut. Penyakit Alzheimer. Kanser payudara. Hacker. Penyelidik Stevens menangani soalan-soalan yang sukar, mencuba pendekatan baru, pergi langkah-langkah tambahan dan mengembangkan aplikasi dunia sebenar yang menjadikan perbezaan penting - menyelamatkan nyawa, melindungi privasi, membantu orang membuat keputusan yang lebih baik, dan memastikan keselamatan yang lebih selamat, lebih sihat, lebih selamat. dunia.

Rukun Penyelidikan Foundational

Stevens melakukan penyelidikan terdahulu dalam pelbagai bidang yang kritikal. Universiti telah memilih untuk menumpukan fokus penyelidikan kepada enam tiang asas tertentu di mana Stevens kini mempunyai kepakaran terkemuka.

Bekerja di kawasan-kawasan strategik ini adalah penting untuk pembangunan perancangan, tadbir urus, infrastruktur dan teknologi nasional dan global - serta keselamatan, keselamatan dan kesejahteraan serantau, kebangsaan dan antarabangsa. Oleh itu, Stevens akan melibatkan kolaborator yang pelbagai dalam akademik, industri dan kerajaan dalam perkongsian dinamik di domain khusus ini. Melalui kolaborasi penyelidikan interdisipliner dan perkongsian luar, universiti akan terus memaksimumkan kesan masyarakatnya dalam bidang ini.

Kecerdasan Buatan, Pembelajaran Mesin

Stevens menjalankan penyelidikan dalam AI, pembelajaran mesin dan keselamatan siber dengan aplikasi untuk kata laluan, peranti dan keselamatan rangkaian, penjagaan kesihatan, data kewangan, dan keselamatan tanah air, antara lain.

Kejuruteraan Bioperubatan, Penjagaan Kesihatan

Melalui Interdisiplin Pusat kami untuk Inovasi Penjagaan Kesihatan (CHI), Stevens bekerja di bidang penyelidikan utama ke arah manfaat masa depan pesakit di seluruh dunia.

Sistem Kompleks

Dikuasakan oleh Pusat untuk Sistem Kompleks

Sistem Sains dan Maklumat Data

Para saintis data Stevens meneroka dan melancarkan letupan besar data yang dihasilkan oleh peranti dan analitik, menghasilkan pandangan baru dan teknologi keputusan.

Sistem Kewangan

Dikuasakan oleh Pusat Sistem Kewangan Hanlon, kemudahan penyelidikan dan pengajaran kewangan yang terkini, penyelidikan Stevens menyentuh semua aspek kewangan termasuk peraturan, penularan dan strategi pelaburan.

Ketahanan

Stevens adalah pemimpin antarabangsa dalam penyelidikan ketahanan pesisir dan bandar, kajian dan perbincangan memandu tentang melindungi komuniti pantai daripada kesan perubahan iklim. Kami juga menjalankan kajian kemampanan dan tenaga yang ketara.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Kepimpinan

Institut Teknologi Stevens adalah institusi penyelidikan bersama bersama swasta. Institut Teknologi Stevens telah diwujudkan oleh undang-undang New Jersey pada tahun 1870 dan beroperasi sebagai organisasi pengecualian cukai di bawah Seksyen 501 (c) (3) Kod Hasil Dalam Negeri. Sebagai institusi swasta, Stevens ditadbir oleh Lembaga Pemegang Amanahnya, yang beroperasi di bawah Undang-Undang Kecil Universiti, dan oleh Presidennya.

Tadbir urus

Pemegang Amanah Institut Teknologi Stevens, sebagai universiti swasta, beroperasi menurut Artikel Penubuhan dan Undang-Undang Kecilnya serta polisi dan prosedur yang diterima oleh institusi dari semasa ke semasa. Lembaga Pemegang Amanah bermesyuarat secara tetap dan mengekalkan struktur jawatankuasa Lembaga yang digariskan dalam Undang-Undang Kecil dan peraturan bagi setiap jawatankuasa. Perpustakaan Dasar adalah repositori banyak dasar yang diterima pakai oleh institusi dan dikemas kini secara tetap.

Kepimpinan Stevens

Dilantik oleh Lembaga Pemegang Amanah, presiden Institut Teknologi Stevens bertanggungjawab untuk menyelia semua urusan universiti dan mengawasi kemajuan ke arah matlamat strategik universiti. Presiden bekerja rapat dengan provost, yang mengawasi semua program akademik dan menganggap tanggungjawab presiden dalam ketiadaan presiden, dan wakil presiden yang memimpin bahagian pentadbiran utama di dalam universiti.

Di luar bilik darjah

Pengalaman pelajar Stevens mengambil masa lebih daripada waktu kelas dan penyelidikan di makmal. Universiti menawarkan pasukan dan atletik intramural; lebih daripada 100 kelab pelajar; program tetap pentas, muzik dan seni lain; dan banyak peluang lain untuk pertumbuhan peribadi, penciptaan komuniti dan persahabatan baru.

Meningkatkan Permainan mereka

Atlet pelajar Stevens menentang stereotaip satu dimensi dan berkembang pesat. Menggabungkan pintar, watak, dan pujian, mereka bersaing di peringkat tertinggi dalam 26 universiti sukan, menangkap kejohanan individu dan pasukan NCAA.

Mengambil Bow

Teater dramatik yang bercakap dengan keadaan manusia. Gaya Broadway menunjukkan bahawa mengangkat semangat kami. Pertunjukan muzik yang membuat hati kita menyanyi. Di Stevens, kami percaya keupayaan untuk menyelesaikan masalah kreatif adalah bersekutu dengan semangat kesenian. Dan wanita dan lelaki berbakat dari Stevens yang secara tidak sengaja meneroka kemungkinan artistik mewujudkan tenaga kreatif ini.

Tukar Ejen

Kesamaan pendapatan. Kelestarian alam sekitar. Pembaharuan pendidikan. Pelajar Stevens tidak berpuas hati untuk duduk di luar. Memegang peranan warganegara dan pemimpin, mereka mengubah pencipta niat untuk membuat perbezaan dalam komuniti yang lebih luas di mana mereka hidup.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Stevens melintasi sempadan baru dalam kecerdasan buatan dengan menawarkan salah satu program siswazah pertama di negara ini untuk meneroka aplikasi AI untuk kejuruteraan. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Stevens melintasi sempadan baru dalam kecerdasan buatan dengan menawarkan salah satu program siswazah pertama di negara ini untuk meneroka aplikasi AI untuk kejuruteraan.

Dalam program tuisyen kecerdasan buatan yang digunakan, pelajar siswazah membina latar belakang yang kuat dalam asas teori dan perkembangan algoritma dalam kecerdasan buatan dan pembelajaran mendalam dengan pemahaman menyeluruh tentang pelbagai aplikasi kejuruteraan. Pelajar akan mempelajari gabungan kemahiran perisian dan perkakasan yang boleh digunakan di beberapa domain kejuruteraan.

Pelajar dibenamkan dengan pendekatan secara langsung untuk pembelajaran dalam gabungan tawaran kursus, dari kursus teras asas ke topik terkini seperti internet perkara (IoT), keselamatan sistem maklumat, dan aplikasi data besar.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Memperolehi ijazah dalam permintaan dalam bidang yang pesat berkembang. Program master cybersecurity di Stevens direka khusus untuk melatih pelajar untuk kerjaya yang mel ... [+]

Gambaran keseluruhan

Memperolehi ijazah dalam permintaan dalam bidang yang pesat berkembang. Program master cybersecurity di Stevens direka khusus untuk melatih pelajar untuk kerjaya yang melindungi infrastruktur maklumat kompleks kami dalam kerajaan dan industri.

Program master cybersecurity direka untuk profesional keselamatan yang mencari pemahaman mendalam tentang pengetahuan teknikal yang berkaitan dengan keselamatan maklumat serta penghargaan terhadap aspek keselamatan, privasi dan privasi organisasi, sosial, pengurusan dan undang-undang.

Cybersecurity adalah bidang pertumbuhan tinggi yang kini mengalami permintaan yang jauh lebih besar daripada bekalan profesional terlatih yang ada. Rumah Putih telah melaporkan bahawa pada tahun-tahun akan datang seramai 30,000 profesional keselamatan siber baru diperlukan oleh kerajaan Amerika Syarikat sahaja.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Dapatkan jalur pantas untuk membuat impak di salah satu bidang yang paling cepat berkembang hari ini dengan ijazah sarjana dalam pembelajaran mesin. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan jalur pantas untuk membuat impak di salah satu bidang yang paling cepat berkembang hari ini dengan ijazah sarjana dalam pembelajaran mesin.

Program tuan belajar mesin menetapkan asas teori dan praktikal yang perlu berada di garis depan kemajuan dalam revolusi teknologi seterusnya. Kemajuan yang dibuat dalam pembelajaran mesin dan disiplin yang berkaitan tidak lama lagi akan menyentuh setiap bidang teknologi, menjadikan ijazah lanjutan aset penting untuk kerjaya yang berjaya.

Bidang pembelajaran mesin yang pesat berkembang mempunyai banyak aplikasi dalam pelbagai bidang seperti sistem pintar, penglihatan komputer, pengenalan ucapan, pemprosesan bahasa semula jadi, robotika, kewangan, pengambilan maklumat, bioinformatik, penjagaan kesihatan dan ramalan cuaca.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Beberapa pengurus menggabungkan kepintaran perniagaan dengan kepakaran teknikal untuk membimbing organisasi mereka ke dalam era digital, di mana nilai dicipta melalui kec ... [+]

Gambaran keseluruhan

Beberapa pengurus menggabungkan kepintaran perniagaan dengan kepakaran teknikal untuk membimbing organisasi mereka ke dalam era digital, di mana nilai dicipta melalui kecerdasan buatan, pembelajaran mendalam, dan analisis ramalan.

Perisikan Perniagaan

Kurikulum merangkumi konsep-konsep di barisan hadapan revolusi data - pembelajaran mesin, pemprosesan bahasa, perlombongan web, pengoptimuman dan analisis risiko. Kelas meneroka konsep perniagaan utama sambil melampaui asas-asas dalam R, SAS, Hadoop, Python, dan Sparc. Program ini memuncak dalam pengalaman batu permata di mana anda akan menjalankan projek, menggunakan data sebenar, di bawah bimbingan seorang mentor industri.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Menjadi ahli yang dicari dengan pengetahuan terkini dan hubungan profesional yang kuat. ... [+]

Gambaran keseluruhanKejuruteraan Komputer

Menjadi ahli yang dicari dengan pengetahuan terkini dan hubungan profesional yang kuat.

Program sarjana kejuruteraan komputer menyediakan pelajar untuk pengkhususan dalam sistem komputer, sistem masa nyata dan tertanam, komunikasi data dan rangkaian, reka bentuk sistem digital, pemprosesan imej dan multimedia, sistem maklumat, sistem keselamatan maklumat dan sistem pintar. Program ini melatih para pelajar untuk kerjaya dalam bidang kejuruteraan komputer yang memerlukan pengetahuan yang lebih maju dan khusus. Pada akhirnya, anda akan mempunyai pencapaian yang hebat dalam perkembangan perkakasan dan perisian di bawah tali pinggang anda - serta reputasi tinggi yang dihormati oleh kejuruteraan Stevens.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Pemimpin sistem yang berpengalaman, dengan pengetahuan teknikal untuk merancang sistem canggih dan kemahiran untuk beroperasi, dan mengekalkannya dalam persekitaran perni ... [+]

Gambaran keseluruhan

Pemimpin sistem yang berpengalaman, dengan pengetahuan teknikal untuk merancang sistem canggih dan kemahiran untuk beroperasi, dan mengekalkannya dalam persekitaran perniagaan dan dasar yang semakin kompleks dan saling berkaitan, sedang dalam permintaan pada abad ke-21.

Sebagai penyedia pendidikan kejuruteraan sistem terbesar kepada kerajaan persekutuan AS dan industri di seluruh dunia, Sarjana Kejuruteraan dalam kejuruteraan sistem dari Sekolah Sistem dan Perusahaan mengajar kemahiran dan pendekatan pelbagai disiplin yang diperlukan untuk arkitek, reka bentuk dan mengurus sistem dan proses teknikal yang rumit sepanjang kitaran hidup mereka.

Program ini menyediakan pelajar dengan gabungan kejuruteraan, teknologi, dan pengurusan yang betul, dan menyediakan graduan untuk menjadi peneraju teknikal yang menggunakan pendekatan sistem untuk menavigasi dan menguruskan sistem yang kompleks. Graduan kami dapat menangani integrasi sistem, isu kitaran hayat dan pemikiran sistem di peringkat sistem dan perusahaan, di pasaran di mana globalisasi, kualiti, kerumitan, dan produktiviti adalah pemandu perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Dapatkan kemahiran yang kuat dalam kedua-dua kejuruteraan pembinaan dan pengurusan perniagaan dan bersedia untuk memimpin projek-projek mega di seluruh dunia. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan kemahiran yang kuat dalam kedua-dua kejuruteraan pembinaan dan pengurusan perniagaan dan bersedia untuk memimpin projek-projek mega di seluruh dunia.

Program sarjana kejuruteraan pembinaan dan pengurusan dirancang untuk mengukuhkan latihan teknikal dan mengembangkan kemahiran dalam menguruskan kos, kekangan masa, kualiti, dan kawalan keselamatan sambil menyediakan pelajar untuk memimpin projek pembinaan global.

Stevens adalah salah satu daripada hanya beberapa universiti di kawasan New York untuk menawarkan program canggih ini - dan mungkin satu-satunya universiti di rantau ini dengan tumpuan khusus pada projek-projek mega. Pada masa anda lulus, anda akan mempunyai kemahiran kepimpinan kompetitif untuk membantu anda meneruskan kerjaya eksekutif dalam industri pembinaan global.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Program master teknik kejuruteraan di Stevens memberikan anda kelebihan dalam profesi yang semakin kompetitif di mana penguasaan kemahiran penyelidikan, reka bentuk, peng ... [+]

Gambaran keseluruhan

Bina masa depan dalam program kejuruteraan untuk mempromosikan kejayaan anda.

Program master teknik kejuruteraan di Stevens memberikan anda kelebihan dalam profesi yang semakin kompetitif di mana penguasaan kemahiran penyelidikan, reka bentuk, pengeluaran dan ujian sama pentingnya dengan idea besar berikutnya.

Program ini memberi tumpuan kepada teknik yang membolehkan penciptaan produk yang konsisten melalui pemahaman berasaskan sains bahan kejuruteraan dan proses pembuatan dan menyediakan anda untuk menyelesaikan masalah kejuruteraan yang rumit, memposisikan teknologi baru, memimpin pembangunan produk berkualiti tinggi, menguruskan projek dan mengekalkan menuntut standard dalam ekonomi yang sentiasa berubah.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Ketahui pengetahuan teoritis dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menganalisis data besar untuk aplikasi fungsional dalam perniagaan dan teknologi. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Ketahui pengetahuan teoritis dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menganalisis data besar untuk aplikasi fungsional dalam perniagaan dan teknologi.

Permintaan para saintis data yang dapat memantapkan pandangan dari kekayaan maklumat yang disediakan melalui teknologi moden untuk membantu membuat keputusan yang bermaklumat semakin meningkat. Program master sains data di Stevens menanamkan pengetahuan teoritis dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menangani koleksi kontemporari, eksplorasi, analisis, dan pemodelan data bersama-sama dengan cabaran yang berkaitan dengan kesimpulan dan ramalan.

Program interdisipliner ini menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam fintech, risikan perniagaan dan analisis, akademik, dan pengurusan pangkalan data, serta kedudukan kerajaan yang memerlukan kemahiran yang kuat dalam analisis data. Pelajar akan menganalisis data kompleks, termasuk pangkalan data berskala besar, dan menggunakan teknik pemodelan dan visualisasi yang canggih. Mereka akan mengambil bahagian dalam simulasi serangan siber dan membuat strategi pertahanan yang berkesan, serta kajian, secara mendalam, algoritma dan skim pengoptimuman yang mendasari kaedah analisis perniagaan terkini.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Kejuruteraan perisian tuan adalah mengenai membina sistem perisian yang boleh dipercayai, responsif, selamat dan selamat yang memindahkan industri dan masyarakat ke hadap ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kejuruteraan perisian tuan adalah mengenai membina sistem perisian yang boleh dipercayai, responsif, selamat dan selamat yang memindahkan industri dan masyarakat ke hadapan dalam dunia yang semakin saling berkait. Dalam program kejuruteraan perisian kami, anda akan belajar tentang proses kitaran hayat dan bagaimana membina produk yang mampan. Anda akan memperoleh set kemahiran untuk merekabentuk, membina, menguji, dan mengekalkan sistem perisian, dan menguruskan projek perisian dengan kecekapan yang optimum.

Pelajar kejuruteraan perisian Sistem Sekolah dan Perusahaan, yang datang dari pelbagai latar belakang; sains komputer, sains am, matematik, kejuruteraan, perniagaan, dan seni liberal, membangunkan pemahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi arkitek dan pemimpin projek yang boleh membina sistem intensif perisian masa depan.... [-]

Amerika Syarikat Hoboken
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, Amerika Syarikat