State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti di Buffalo adalah universiti penyelidikan awam utama yang menghargai dan mencapai kecemerlangan akademik. Kami menarik pelajar luar biasa yang ingin tahu, terlibat dengan pelajaran mereka, dan bertekad untuk berjaya sambil membuat perbezaan di dunia.

Kolej Kesenian dan Sains berkomitmen untuk melibatkan pelajar dalam persekitaran pendidikan yang bersepadu. Dari seni dan kemanusiaan hingga sains sosial dan semula jadi, pelajar kami mengikuti panggilan mereka di luar batasan disiplin. Di mana bakat anda akan memimpin anda?

Fakulti di Kolej Kesenian dan Sains adalah antara yang paling berjaya dan berdedikasi dalam bidang mereka. Lebih dari dua pertiga fakulti sepenuh masa kami telah diambil bekerja dalam sepuluh tahun terakhir, mewakili sekumpulan cendekiawan yang bersemangat dan bersemangat yang berusaha untuk memupuk semangat ingin tahu, ketegasan akademik, dan pelaburan dalam kejayaan pelajar melalui penciptaan baru pengetahuan.

Dalam mencari jalan keluar untuk mengatasi masalah dunia, pelajar dan fakulti kami bekerja bersama untuk memikirkan semula kaedah semasa, menjawab soalan sukar, dan akhirnya memecahkan halangan untuk penemuan dan kemajuan.

Lokasi

Buffalo

Alamat
810 Clemens Hall
University at Buffalo
Buffalo, NY

14260 Buffalo, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: