Read the Official Description

Ditubuhkan pada tahun 1870, St John adalah sebuah universiti Katolik dan Vincentian yang menyediakan pelajar untuk kejayaan peribadi dan profesional dalam masyarakat global hari ini. Kajian Princeton dan kedudukan bahagian lain secara konsisten mengiktiraf ahli akademik cemerlang Universiti, dinamik latihan dan sukarelawan peluang, memberi tumpuan kepada kehidupan pelajar, dan kajian yang menarik persembahan di luar negara. mata air berkualiti kami dari visi institusi kecemerlangan dan perkhidmatan. Pelajar datang daripada hampir 50 buah negeri dan hampir 120 negara-negara asing untuk melanjutkan lebih daripada 100 syarikat bersekutu, sarjana muda, sarjana dan kedoktoran dalam bidang seni, perniagaan, pendidikan, undang-undang, farmasi, sains, dan program profesional yang khusus. The Red Storm adalah satu lagi seri besar, yang merangkumi tradisi yang berusia 107 tahun kami lelaki dan olahraga wanita. St John mempunyai tiga kediaman kampus New York City; sebuah pusat akademik di Oakdale, NY; kampus antarabangsa di Rom, Itali, dan Paris, Perancis; dan mengkaji lokasi di luar negara di Seville, Sepanyol, dan di seluruh dunia. Kami menjemput anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang kelebihan pengalaman St. John.

St John adalah Katolik, Vincentian, Metropolitan, dan Global

Sebagai sebuah universiti,

kami komited untuk kecemerlangan akademik dan mengejar kebijaksanaan, yang mengalir dari siasatan bebas, nilai-nilai agama dan pengalaman manusia. Kami berusaha untuk memelihara dan meningkatkan suasana di mana penyelidikan ilmiah, kaedah imaginatif, kesedaran global, dan usaha bersemangat untuk kebenaran menjadi asas kepada proses pengajaran dan pembelajaran penting dan pembangunan pembelajaran sepanjang hayat. kurikulum teras kami dalam seni liberal dan sains bertujuan untuk memperkayakan kehidupan serta profesion dan berfungsi untuk menyatukan pengalaman sarjana muda. Siswazah dan sekolah profesional menyatakan komitmen kami untuk penyelidikan, standard yang ketat, dan aplikasi inovatif ilmu. Kami berhasrat bukan sahaja untuk menjadi profesional yang sangat baik dengan keupayaan untuk menganalisis dan menyuarakan dengan jelas apa yang ada, tetapi juga untuk membangunkan nilai-nilai etika dan estetika untuk membayangkan dan membantu merealisasikan apa yang mungkin.

St John adalah sebuah universiti Katolik,

ditubuhkan pada 1870 sebagai tindak balas kepada jemputan yang pertama Biskop Brooklyn, John Loughlin, untuk menyediakan belia bandar dengan pendidikan intelektual dan moral. Kami memeluk cita-cita Yahudi-Kristian menghormati hak dan maruah setiap orang dan tanggungjawab setiap individu untuk dunia di mana kita hidup. Kami komited untuk mewujudkan iklim bercorak pada kehidupan dan ajaran Yesus Kristus seperti yang terkandung dalam tradisi dan amalan Gereja Katolik Rom. masyarakat kita, yang terdiri daripada ahli-ahli banyak agama, berusaha untuk keterbukaan yang "penuh ke semua yang benar, semua yang layak berkenaan, semua yang jujur, suci, terpuji, sopan, berakhlak mulia, atau layak menerima segala pujian" (Filipi 4: 8). Oleh itu, University adalah tempat di mana Gereja mencerminkan atas dirinya dan dunia kerana ia terlibat dalam dialog dengan tradisi agama lain.

St John adalah sebuah universiti Vincentian,

diilhamkan oleh kasih sayang dan semangat St. Vincent de Paul untuk perkhidmatan. Kami berusaha untuk menyediakan pendidikan berkualiti bagi semua orang, terutama mereka yang kekurangan kelebihan ekonomi, fizikal, atau sosial. program khidmat masyarakat bergabung dengan pembelajaran reflektif untuk membesarkan pengalaman bilik darjah. Apabila mungkin, kami menumpukan sumber intelektual dan fizikal kita untuk menyelidik punca-punca kemiskinan dan ketidakadilan sosial dan menggalakkan penyelesaian yang menyesuaikan diri, berkesan, dan konkrit. Dalam tradisi Vincentian, kami berusaha untuk memupuk pandangan dunia dan untuk melanjutkan usaha ke arah keharmonian dan pembangunan global dengan mewujudkan suasana di mana semua boleh minum dan mengandungi semangat kebimbangan belas kasihan untuk orang lain yang menyifatkan Vincent.

St John adalah sebuah universiti metropolitan dan global.

Sebagai sebuah universiti metropolitan, kita mendapat faedah dari New York City budaya, sumber intelektual dan artistik, dan peluang pendidikan profesional yang unik. Dengan kekayaan ini datang tanggungjawab. Kami menggalakkan masyarakat metropolitan untuk menggunakan sumber kami untuk melayani keperluannya. Sebagai sebuah universiti global, kami adalah salah satu institusi yang paling pelbagai negara untuk pendidikan tinggi, diperkaya dengan campuran budaya, yang melengkapi kurikulum bersifat antarabangsa. Melalui kerjasama dengan institusi lain di seluruh dunia, kajian peluang di luar negara, dan kursus dalam talian dan ijazah, jangkauan kami menjangkau dunia. Dalam mendidik pelajar kami berjanji akan memupuk kualiti itu diperlukan untuk alumni kami untuk menjadi pemimpin yang berkesan dan warganegara yang bertanggungjawab dalam sebuah bandar yang meriah dan dunia yang dinamik.

kebenaran

Pengetahuan sesuai dengan realiti, tingkah laku setia kepada standard etika. St John mengesahkan misi ganda tiga universiti untuk mencari kebenaran melalui penyelidikan, untuk menyebarkan melalui pengajaran dan untuk bertindak ke atasnya. Nilai University dan menggunakan perspektif budaya yang berbeza dapat membantu mereka dalam mencari kebenaran dan membangunkan standard etika, manakala mengesahkan tradisi Yahudi-Kristian.

Love

Memberi tumpuan dan meluaskan minda dan hati untuk memupuk sendiri dan satu lagi baik. Cinta dinyatakan dalam masyarakat USM tidak perasaan tetapi tindakan untuk kebaikan korporat dimanifestasikan melalui masa, bakat dan tenaga ahli-ahlinya. Ia adalah dedikasi bertanggungjawab untuk menggunakan sumber yang ada dan menjadikan mereka ke arah kebaikan manusia.

Respect

Kesedaran dan harga diri untuk semua individu. A hal sopan untuk semua orang-orang yang kepelbagaian dianuti dan dikongsi dalam pembelajaran, pengajaran dan perkhidmatan kepada orang lain dalam masyarakat University dan seterusnya.

PELUANG

Keadaan yang baik untuk melayan orang lain dan menyediakan diri sendiri untuk kehidupan yang memuaskan. Berpandukan komitmen utamanya untuk kesaksamaan, keadilan dan moral Kristian, Universiti menyediakan sumber yang disediakan untuk semua ahli-ahlinya untuk mengejar kepentingan individu dan kolektif mereka.

Kecemerlangan

Berusaha, berkembang, tidak pernah leka. Komuniti St John memberi kuasa dan memberi inspirasi kepada pelajar, kakitangan fakulti dan pentadbiran untuk berjaya dalam program-program yang membantu mereka dalam setiap bidang pencapaian.

Perkhidmatan

kerohanian Vincentian dalam tindakan, tindak balas kepada panggilan Tuhan untuk memberikan diri kita. tanggungjawab dan komitmen kepada perkhidmatan kami terserlah bukan sahaja pada belas kasihan aktif kami sebagai sebuah institusi, tetapi dalam penanaman ini keutamaan dan nilai-nilai dalam ahli-ahli daripada kumpulan kami. Kami komited kepada kehidupan kepengurusan sebagai penjaga bakat yang diberikan Tuhan, sumber dan pengetahuan, dan penjaga bertindak balas terhadap keperluan orang lain.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

St. John's University

Program Sarjana Sastera dalam Kerajaan dan Politik di Universiti St. John menggabungkan kajian akademik yang ketat dengan peluang untuk membangunkan kemahiran praktikal b ... [+]

Yang Program Sarjana Sastera dalam Kerajaan dan Politik di Universiti St John menggabungkan kajian akademik yang ketat dengan peluang untuk membangunkan kemahiran praktikal berharga yang sangat menarik kepada pelbagai kemudahan yang ada majikan di seluruh sektor awam dan swasta. Anda akan mendapat manfaat daripada saiz kami kecil kelas, perhatian individu dari fakulti yang dihormati, dan fleksibiliti untuk membangunkan luas dan mendalam dalam bidang kerajaan dan politik. Anda akan menjadi seorang pakar dalam mengarang seluar dasar dan laporan; merangka dan menilai cadangan projek, resolusi, dan pernyataan awam; dan melengkapkan penilaian yang mendalam mengenai peristiwa dan trend domestik dan asing. Program ini akan menyediakan anda untuk pelbagai peluang dalam sektor perkhidmatan awam atau asing, jawatan yang bertanggungjawab politik atau pentadbiran di sektor awam atau swasta, kerjaya dalam bidang pendidikan, atau untuk melanjutkan pengajian sebagai pelajar kedoktoran atau undang-undang.... [-]

Amerika Syarikat New York Itali Rome Perancis Paris New York Mills  + 3 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

St. John's University

Sarjana Sains dalam Perakaunan (MSA) dari The Peter J. Tobin Kolej Perniagaan direka untuk membantu profesional memahami fungsi perakaunan dalam pasaran global dan berkai ... [+]

Yang Sarjana Sains dalam Perakaunan (MSA) daripada Peter J. Tobin Kolej Perniagaan direka untuk membantu profesional memahami fungsi perakaunan dalam pasaran global dan berkaitan dengan konsep teori yang canggih untuk masalah praktikal. Permintaan untuk pakar dalam bidang perakaunan telah mempercepatkan dramatik sebagai peraturan-peraturan kewangan telah berkembang dan hanya akan terus berkembang sebagai syarikat berusaha untuk menjadi lebih telus. Siswazah dari program ini bersedia untuk memanfaatkan pendidikan dan kemahiran mereka untuk menjadi profesional perakaunan pada masa hadapan.

Kemasukan

Semua pemohon mesti mempunyai ijazah sarjana muda daripada institusi yang diiktiraf atau yang setaraf antarabangsa sebelum enrolmen di peringkat ijazah. Pemohon kepada MS dalam program Perakaunan mungkin merupakan seorang utama perniagaan sarjana muda.... [-]

Amerika Syarikat New York New York Mills Itali Rome Perancis Paris  + 3 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. John's University

A Master School Leader Bangunan (SBL) Muda Sains atau Sijil Lanjutan dalam Pentadbiran Pendidikan menyediakan persekitaran intelek yang membolehkan pelajar untuk memperba ... [+]

A Leader Bangunan Sekolah (SBL) Sarjana Sains ijazah atau Sijil Lanjutan dalam Pentadbiran Pendidikan menyediakan persekitaran intelek yang membolehkan pelajar untuk memperbaiki pengetahuan sedia ada dan membangunkan pengetahuan baru, amalan, dan kemahiran dalam bidang pentadbiran, pentaksiran, dan kurikulum. Siswazah dari program inovatif ini mendapat pensijilan New York Negeri untuk menjadi pemimpin bangunan sekolah. ijazah termasuk kepekatan hal perkara yang boleh melayakkan guru untuk kedua-dua pensijilan pengajaran kekal dan pensijilan buildinglevel.

Fleksibiliti program ini membolehkan guru-guru untuk memenuhi keperluan khusus mereka, sama ada untuk memenuhi keperluan untuk pensijilan tetap mereka atau untuk mengambil kursus-kursus yang memenuhi keperluan daerah sekolah mereka. Semua kursus yang direka untuk melatih pendidik profesional untuk mengambil alih pelbagai pentadbiran, penyeliaan, dan peranan kepimpinan di sekolah. Sehingga 15 kredit daripada Sijil Lanjutan boleh digunakan ke arah ijazah kedoktoran, berdasarkan kajian semula transkrip.... [-]

Amerika Syarikat New York Itali Rome Perancis Paris New York Mills  + 3 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. John's University

analisis ramalan menggunakan teknik perlombongan statistik dan data yang kuat untuk set data yang besar untuk menghasilkan maklumat yang berguna, mengenal pasti corak dan ... [+]

analisis ramalan menggunakan teknik perlombongan statistik dan data yang kuat untuk set data yang besar untuk menghasilkan maklumat yang berguna, mengenal pasti corak dan trend, dan membina model untuk meramalkan peristiwa masa depan. Penggunaan teknik-teknik ini kini mengubah seluruh perniagaan, kerajaan, penjagaan kesihatan, dan ahli akademik membuat keputusan. Permintaan untuk profesional yang berpengetahuan dalam bidang ini dijangka berkembang pesat pada tahun-tahun akan datang.

Graduan MS dalam Perlombongan Data dan program Predictive Analytics akan mendapatkan pelbagai kemahiran yang diperlukan untuk menganalisis set data yang besar dan untuk membangunkan penyelesaian pemodelan untuk menyokong pembuatan keputusan. Mereka juga akan membangunkan pengkhususan sama ada analisis pemasaran atau analisis kesihatan. Pengkhususan dalam analisis kesihatan membina atas informatik kesihatan ijazah bahagian kita utama yang kini dalam tahun keempat. Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar yang mempunyai kelayakan yang diperlukan untuk menjadi "perlombongan data penganalisis / jurutera" atau "pereka model ramalan".... [-]

Amerika Syarikat New York Itali Rome Perancis Paris New York Mills  + 3 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. John's University

Program-program ini siswazah penyelidikan dan berasaskan standard menyediakan profesional, kompeten, penyayang dan pendidik pelbagai budaya Pelajar Bahasa Inggeris (ELLs) ... [+]

Program-program ini siswazah berasaskan standard penyelidikan dan menyediakan profesional, kompeten, penyayang dan pendidik pelbagai budaya Pelajar Bahasa Inggeris (ELLs). Yang Sarjana Muda Sains dalam Pengajaran Bahasa Inggeris untuk Speaker Bahasa Lain (TESOL) menawarkan dua trek, bagi orang-orang dengan dan tanpa pensijilan New York.

Syarat Kemasukan

Sila lihat di Pusat Pengajian Pendidikan Siswazah Syarat Kemasukan Permohonan maklumat kemasukan terperinci.

Bidang Permohonan Yuran permohonan sebanyak $ 70 Penyata matlamat transkrip rasmi daripada institusi SETIAP hadir, termasuk penganugerahan ijazah "B" atau purata yang lebih baik hasil kerjaya

Program ini menyediakan graduan kepada:... [-]

Amerika Syarikat New York Itali Rome Perancis Paris New York Mills  + 3 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Define Yourself @ St. John's University, Visit Us Today