Southwest University of Visual Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi kita

Southwest University of Visual Arts mengubah kehidupan dengan mendidik para pelajar untuk cemerlang dalam bidang Seni Halus, Reka Bentuk dan Komunikasi Visual dalam persekitaran fokus pelajar yang komited untuk mencapai tahap pencapaian akademik, penyelidikan ilmiah, kreativiti dan kewarganegaraan yang tertinggi dalam komuniti dunia yang pelbagai.

Nilai dan cita-cita kita

Southwest University of Visual Arts beroperasi untuk memenuhi misinya mengikut sekumpulan nilai dan cita-cita yang telah ditetapkan yang menyokong matlamat Universiti. Nilai dan cita-cita ini berfungsi sebagai kompas yang memandu rancangan institusi dan aktiviti serta keputusannya sehari-hari.

Kesesuaian

Southwest University of Visual Arts menghargai dan percaya dalam menyesuaikan diri dengan seni dan reka bentuk profesional dan masyarakat dunia dengan tetap memperhatikan perubahan sosial dan teknologi.

Akauntabiliti

Southwest University of Visual Arts menghargai dan mempercayai untuk menjaga akauntabiliti terhadap kualiti program pendidikan yang ditawarkan oleh universiti.

Komunikasi

Southwest University of Visual Arts menghargai dan percaya terbuka dan responsif terhadap idea individu dan keperluan tertentu dan mendengar dengan teliti semua pendapat dan persepsi.

Kepelbagaian

Southwest University of Visual Arts menghargai dan percaya dalam memahami dunia kita sebagai satu komuniti yang besar dan kompleks.

Inklusif

Kami sentiasa berusaha untuk merangkumi; menghargai sumbangan setiap ahli universiti untuk menjadi yang terbaik yang kita boleh.

Piawaian tinggi

Kami komited untuk mencapai tahap pencapaian akademik yang tertinggi dan ingin mengubah kehidupan dengan mendidik pelajar untuk cemerlang dalam seni dan reka bentuk.

Dengan penuh kegembiraan kita dapat berkongsi bahawa SUVA bergerak ke bangunan baru yang indah yang terletak di 20 E. Congress, di tengah-tengah pusat bandar Tucson yang meriah. Langkah ini akan membolehkan SUVA untuk berintegrasi sepenuhnya ke dalam komuniti seni berkembang Tucson, menempatkan kita untuk masa depan yang cerah dalam komuniti tempatan dan seterusnya.

Lokasi

Tucson

Alamat
East Congress Street,20
85701 Tucson, Arizona, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program