Southern Utah University College of Education and Human Development

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Beverley Taylor Sorenson College of Education and Human Development

Misi utama kami adalah untuk memajukan pendidikan, prestasi manusia, dan pengembangan keluarga melalui pengetahuan, kasih sayang, dan tindakan.

Fakulti Pendidikan Guru di Universiti Utah Selatan menyatakan ketidakadilan dan ketidakadilan dalam sistem pendidikan kita dan masyarakat yang lebih besar. Kami komited untuk mengembangkan dan memelihara pendidik yang menghargai semua orang dalam komuniti yang mereka layani. Pendidik profesional seperti itu akan bertindak sebagai agen perubahan, menyokong keadilan dan keadilan di sekolah dan komuniti mereka, dan akan mendorong pelajar untuk melakukan perkara yang sama.

Jabatan Pendidikan Guru Universiti Utah Selatan menawarkan peluang kepada pelajar untuk mengikuti pendidikan rendah atau pendidikan menengah. Matlamat jabatan pendidikan adalah untuk mengembangkan pendidik yang cekap dari segi akademik, berpengalaman, bersedia, memahami keperluan seni dan sains dalam pendidikan dan mempunyai pengurusan bilik darjah yang berkesan. Perkongsian dengan Daerah Daerah Iron County, Karya Seni untuk Kanak-kanak, Majlis Kesenian Utah, Perkhidmatan Hutan dan Taman AS, inisiatif Luar SUU, Pusat Pembangunan Pendidikan Barat Daya K-16 Regional Alliance, dan banyak lagi memberi peluang kepada pelajar kami untuk terlibat dalam magang , peluang kerja, pengalaman belajar langsung, dan pertumbuhan pembangunan profesional.

Lokasi

Cedar City

Alamat
West University Boulevard,351
84720 Cedar City, Utah, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami