South University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

South University menyediakan persekitaran pembelajaran yang hangat dan menyokong yang akan mendorong anda untuk terlibat dengan komuniti fakulti, staf, dan pelajar yang ingin memainkan peranan dalam membantu anda mencapai matlamat pendidikan anda, di dalam kampus dan dalam talian. Kami bangga dengan pengalaman kelas kecil di Selatan yang menawarkan pengalaman langsung yang penting untuk membantu membentuk kemahiran dan kecemerlangan anda dalam bidang yang anda pilih, tetapi juga membantu membentuk watak anda melalui penglibatan masyarakat, kesukarelawanan, dan mengejar kehidupan- belajar panjang.

Misi

South University adalah institusi akademik yang didedikasikan untuk menyediakan peluang pendidikan untuk pengembangan intelektual, sosial, dan profesional dari populasi pelajar yang pelbagai.

Untuk mencapai tujuan ini, institusi ini menawarkan program yang fokus dan seimbang di peringkat rakan sekutu, sarjana muda, sarjana, dan doktor. Kurikulum teras berasaskan luas ditawarkan, mempromosikan pemikiran kritis, komunikasi lisan dan bertulis yang berkesan, dan kemahiran untuk pembelajaran sepanjang hayat. Selain itu, Universiti memberi tumpuan untuk mengembangkan syarat-syarat untuk menghargai pengetahuan dan juga usaha sepanjang hayat.

Pendekatan South University untuk pendidikan tinggi dan pengalaman akademik yang fleksibel yang dihasilkan memberikan pelajar wawasan intelektual dan pendekatan yang masuk akal yang diperlukan untuk mewujudkan asas untuk pemenuhan peribadi dan profesional. South University mempunyai tujuan untuk memberikan pendidikan yang komprehensif yang menanamkan dalam diri pelajarnya falsafah yang tidak hanya menghargai pembelajaran dan profesionalisme tetapi juga sumbangan dan komitmen untuk kemajuan masyarakat.

Dengan mempercayai bahawa individu yang berkelayakan harus mempunyai hak istimewa latihan akademik formal, South University mengalu-alukan mereka yang mencari cabaran pendidikan. Untuk tujuan ini, Universiti menyediakan persekitaran pembelajaran, baik di dalam kampus dan dalam talian, yang membantu pelajar mengenal pasti matlamat dan cara untuk mencapainya. Dengan pemikiran falsafah ini, pelajar belajar dengan berinteraksi dengan komuniti fakulti, kakitangan, dan pentadbiran yang dikhaskan untuk tujuan akademik South University .

Sebahagian daripada Komuniti Anda

Kami komited untuk membina komuniti yang bertenaga dan pelbagai yang berfungsi untuk menyokong matlamat anda. Pelajar, kakitangan, fakulti, alumni kami - dan komuniti pekerjaan - membentuk rangkaian yang kaya yang melampaui masa anda di sekolah. Sebagai pelajar South University , anda akan menjadi sebahagian daripada keluarga besar ini yang akan membantu anda mengenal pasti matlamat semasa di sekolah dan kemudian kaedah untuk mencapainya. South telah berkembang dari kampus satu lokasi ke sistem universiti multi-kampus, yang kini mempunyai 11 lokasi.

 • Savannah, GA Ditubuhkan pada tahun 1899
 • West Palm Beach, FL Ditubuhkan pada tahun 1986
 • Montgomery, AL Ditubuhkan pada tahun 1996
 • Columbia, SC Ditubuhkan pada tahun 2002
 • Tampa, FL Ditubuhkan pada tahun 2006
 • Laman Pembelajaran Orlando, FL
 • Virginia Beach, VA Ditubuhkan pada tahun 2009
 • Richmond, VA Ditubuhkan pada tahun 2009
 • Austin, TX Ditubuhkan pada tahun 2011
 • Program Dalam Talian yang Ditawarkan melalui Savannah, Ditubuhkan pada tahun 2004
 • High Point, NC Ditubuhkan pada tahun 2012

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

Pusat Perkhidmatan Kerjaya Universiti

Jabatan Perkhidmatan Kerjaya Universiti bekerjasama dengan pelajar untuk meneroka potensi kerjaya mereka, dan bekerjasama dengan mereka untuk membina jenama profesional mereka sepanjang perjalanan pendidikan mereka. Matlamat kami adalah untuk mendorong potensi kerjaya pelajar dengan memfasilitasi peluang untuk meneroka minat mereka dan memperoleh pengalaman profesional yang berharga sambil menggunakan sumber yang boleh diakses secara langsung atau secara langsung di semua kampus South University . Jabatan Perkhidmatan Kerjaya mengalu-alukan semua pelajar South University untuk mengambil bahagian dan menghadiri sebarang acara di kampus.

Pusat Perkhidmatan Kerjaya

Dari hari pertama kelas, pelajar akan mendapat akses ke platform EDGE Selatan yang eksklusif, yang mempunyai banyak video dan aktiviti, dan tidak ada yuran atau kos yang berkaitan dengan perkhidmatan ini.

Sambungan Alumni

Di sepanjang 120 tahun kisah South University - masa lalu, masa kini, dan masa depan - banyak pelajar, staf, tenaga pengajar dan alumni telah menyumbang kepada semangat pembelajaran masyarakat dan sepanjang hayat yang menjadi penting bagi identiti kita. South University berkomitmen untuk menyediakan peluang pengembangan intelektual, sosial, dan profesional kepada bukan sahaja pelajar kami tetapi juga kepada komuniti inspirasi kami yang terdiri daripada lebih daripada 43,000 alumni di seluruh dunia.

Laman Alumni Connections kami bertujuan untuk terlibat semula dan mengalu-alukan kembali alumni kami dengan mencipta persekitaran sokongan yang anda alami sebagai pelajar. Di sini, anda boleh meraikan kejayaan anda dengan memohon Anugerah Pencapaian Alumni atau mencalonkan bekas rakan sekelas yang telah cemerlang dalam bidang mereka. Anda boleh berkongsi dengan kami di mana anda berada dalam kerjaya anda hari ini dan menggunakan sumber kerjaya kami tanpa sebarang kos untuk membantu anda mengejar tempat yang anda mahukan di masa depan anda. Lebih-lebih lagi, anda boleh menemui cara untuk membuat perbezaan dalam kehidupan pelajar kita sekarang sebagai pendeta, mentor, atau bahkan majikan.

Sambungan Majikan

Perkhidmatan Kerjaya South University memberi peluang kepada majikan untuk mencari calon berkelayakan seterusnya dari lulusan South University kami melalui portal pekerjaan South EDGE. Kirimkan pekerjaan dan peluang magang anda di sini.

Permintaan Transkrip

Klik di sini untuk arahan mengenai bagaimana pelajar semasa dan bekas pelajar boleh meminta transkrip South University rasmi.

Lokasi

Savannah

Alamat
Mall Boulevard,709
31406 Savannah, Georgia, Amerika Syarikat

Tampa

Alamat
North Himes Avenue,4401
33614 Tampa, Florida, Amerika Syarikat

West Palm Beach

Alamat
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, Florida, Amerika Syarikat

Montgomery

Alamat
5355 Vaughn Road
36116 Montgomery, Alabama, Amerika Syarikat

Columbia

Alamat
9 Science Court
29203 Columbia, Carolina Selatan, Amerika Syarikat

Orlando

Alamat
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Orlando, Florida, Amerika Syarikat

Virginia Beach

Alamat
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Virginia Beach, Virginia, Amerika Syarikat

Richmond

Alamat
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, Virginia, Amerika Syarikat

Austin

Alamat
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Austin, Texas, Amerika Syarikat

Savannah

Alamat
Savannah, Georgia, Amerika Syarikat

High Point

Alamat
3975 Premier Drive
27265 High Point, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami