Baca keterangan rasmi

Simmons School of Management terletak di Boston, Massachusetts, dan menawarkan tiga program perniagaan Siswazah peringkat: MBA, Penjagaan Kesihatan MBA, dan Ijazah Sarjana Sains dalam program Pengurusan. Ia adalah pusat utama untuk pengajaran yang inovatif, penyelidikan, dan wacana wanita, kepimpinan dan pengurusan.

Simmons MBA ditawarkan dalam 16 bulan format sepenuh masa dipercepatkan atau format sambilan selama tiga tahun. Simmons Pengajian Pengurusan menawarkan hanya AACSB akreditasi program MBA yang direka khas untuk wanita, dan program ini telah kedudukan # 1 dalam Peluang untuk Wanita oleh Kajian Princeton selama 5 tahun berturut-turut.

Simmons Penjagaan Kesihatan MBA adalah kedua-dua AACSB dan CAHME bertauliah, dan mendidik lelaki dan wanita untuk kepimpinan penjagaan kesihatan. Direka strategik program ini selama tiga tahun menggabungkan kekuatan MBA Program kami diiktiraf dengan kepakaran fakulti penjagaan kesihatan kita dan kurikulum penjagaan kesihatan yang menyeluruh.

Simmons Ijazah Sarjana Sains dalam Program Pengurusan direka untuk menyediakan lelaki dan wanita dari pelbagai set latar belakang akademik dan profesional untuk pengurusan dan kepimpinan kejayaan dalam ekonomi global yang kompetitif hari ini. Kerja kursus tersebut merupakan satu set kursus perniagaan tahap asas yang memberi pengetahuan asas perniagaan dan penguasaan dalam pengurusan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Simmons College, Simmons School of Management

Masters of Science in Management (MSM) yang baru dilancarkan direka untuk menyediakan pelajar dari pelbagai latar belakang akademik dan profesional untuk kejayaan penguru ... [+]

Masters of Science in Management (MSM) yang baru dilancarkan direka untuk menyediakan pelajar dari pelbagai latar belakang akademik dan profesional untuk kejayaan pengurusan dan kepimpinan dalam ekonomi dunia yang berdaya saing hari ini. Program ini mencabar pelajar dengan menyediakan asas perniagaan yang kukuh dan peluang untuk membangunkan kemahiran pengurusan yang penting untuk pelbagai sektor.

Kerja kursus

Pelajar dalam program MSM menyiapkan 36 jam semester, yang merangkumi sekurang-kurangnya 9 kursus yang diperlukan dan tiga pilihan. Kerja kursus teras akan menjadi satu kumpulan kursus perniagaan asas yang menyediakan pengetahuan asas perniagaan dan penguasaan dalam pengurusan. Pelajar sepenuh masa akan menerima ijazah mereka dengan tumpuan dalam Pengurusan Am. Para pelajar separuh masa boleh menyesuaikan ijazah mereka dengan mengejar kepelbagaian Pengurusan Am atau pakar dalam Pengurusan Nirlaba atau Pengurusan Komunikasi. Kelas diadakan pada waktu petang dari 6-9PM, di kampus Simmons di Boston.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu