Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Tradisi Kecemerlangan

AACSB Badge BertauliahThe Stillman School of Business di Seton Hall University ditubuhkan pada tahun 1950 untuk menyediakan pendidikan yang sesuai dengan keperluan praktikal pemimpin perniagaan. Sekolah ini merupakan sekolah perniagaan swasta yang pertama di New Jersey untuk mendapatkan akreditasi dari Persatuan ke Sekolah-sekolah Perniagaan Berpusat (AACSB International). Lebih dari 60 tahun kemudian, Sekolah terus mengekalkan akreditasi profesional dari AACSB dan merupakan satu-satunya sekolah di utara New Jersey dengan akreditasi perniagaan dan perakaunan.

Pengalaman Pendidikan Diiktiraf Negara

Kepimpinan Kepimpinan 2016 lencanaThe Stillman School diiktiraf secara nasional untuk "Pulangan Pelaburan" oleh US News

Program MBA kami dimasukkan ke dalam "Sekolah Perniagaan Terbaik" The Princeton Review dan di US News

Konsep menjadi Praktik

The Stillman School of Business menyediakan pengalaman pendidikan yang "mengubah konsep menjadi amalan" dan memanjangkan pembelajaran di luar empat dinding kelas. Contoh-contoh nyata ini termasuk kami:

  • Lapan Pusat Pembelajaran Gunaan
  • Peluang Kerja dan Peluang Pekerjaan
  • Perkongsian Penyelidikan Fakulti / Pelajar
  • Penilaian Sarjana Muda Diiktiraf Negara

Komuniti yang rapat

Sekolah ini mengekalkan rasa masyarakat yang rapat dengan saiz kelas kecil dan jadual kursus yang mudah. Pelajar bekerja dengan fakulti dan pentadbir untuk mencapai matlamat akademik dan kerjaya mereka. Selain itu, komuniti alumni-17,000 yang kuat-menyediakan pelajar dengan banyak peluang pembelajaran, rangkaian dan peluang kerjaya.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business

Profesional perakaunan mempunyai banyak laluan kerjaya dan industri untuk dipilih, yang bermakna graduan kami menikmati kadar pekerjaan yang tinggi dan keselamatan pekerj ... [+]

Profesional perakaunan mempunyai banyak laluan kerjaya dan industri untuk dipilih, yang bermakna graduan kami menikmati kadar pekerjaan yang tinggi dan keselamatan pekerjaan.

Diperolehi graduan tanpa ijazah sarjana dalam bidang perakaunan, program Seton Hall menyediakan anda kerjaya yang berjaya dan memenuhi kredit pendidikan yang diperlukan untuk menduduki peperiksaan CPA di New Jersey, New York dan kebanyakan negara lain.

Kebanyakan firma terbesar dan agensi yang paling terkenal beralih kepada program kami untuk merekrut acara di kampus, termasuk tahunan kami "Meet the Firms Night."

Pelajar sepenuh masa boleh melengkapkan kursus mereka, di kampus atau dalam talian, dalam masa 12 bulan sahaja; pelajar separuh masa biasanya menamatkan program kami dalam tempoh dua tahun.... [-]

Amerika Syarikat South Orange
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
400 South Orange Ave
07079 South Orange, New Jersey, Amerika Syarikat