Seton Hall University College of Communication and the Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ghairah anda. Panggilan anda. Masa depan kamu.

Kolej Komunikasi dan Kesenian adalah pilihan utama untuk pelajar yang mempunyai kualiti, komunikasi interdisiplin dan ijazah seni yang tinggi yang berdasarkan pendidikan seni liberal yang mantap, merangkumi budaya digital hari ini, dan memperkuat pelajar untuk memimpin, mencipta, dan berkomunikasi dengan tanggungjawab , semangat, dan kecemerlangan.

Pengajian Siswazah

Komuniti dinamik yang terdiri daripada para ulama, ahli teori, pengkritik, dan profesional, Pengajian Siswazah dalam Kolej Komunikasi dan Kesenian menyediakan pelajar dengan pengalaman belajar mendalam yang menggabungkan teori dan komponen praktikal dengan cara yang membolehkan pelajar mengenali, menguji, dan mentafsirkan bahan kursus ke dalam tetapan akademik, profesional, dan tempat kerja.

Pengajian Siswazah kini menawarkan dua program peringkat Sarjana, termasuk Komunikasi dan Profesion Muzium. Selain itu, tiga pilihan dua darjah, termasuk tiga program BA / MA dipercepat dan gelar MA ganda dengan Sekolah Diplomasi dan Hubungan Antarabangsa ditawarkan.

Program Siswazah

Industri maklumat, digital dan budaya berkembang pesat. Dalam dekad yang lalu, permintaan untuk darjah komunikasi dan seni visual / pertunjukan telah meningkat lebih dari 50 peratus.

Sebagai tindak balas kepada trend yang menarik ini, Kolej Komunikasi dan Kesenian Universiti Seton Hall membolehkan interaksi inovatif, tulen, dan profesional dalam persekitaran akademik, sosial, seni, dan teknologi. Programnya yang pelbagai dan fleksibel, berlatar belakangkan bidang kemanusiaan dan menampilkan teknologi canggih dan kurikulum inovatif, memberi peluang untuk kolaborasi yang bermakna di semua bidang. Dan lokasinya yang ideal - hanya beberapa minit dari New York City - memberikan banyak peluang magang dan rangkaian kepada pelajar di hujung jari mereka.

Lokasi

Orange Selatan

Alamat
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 Orange Selatan, Jersi baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami