Seton Hall University College of Communication and the Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ghairah anda. Panggilan anda. Masa depan kamu.

Kolej Komunikasi dan Kesenian adalah pilihan utama untuk pelajar yang mempunyai kualiti, komunikasi interdisiplin dan ijazah seni yang tinggi yang berdasarkan pendidikan seni liberal yang mantap, merangkumi budaya digital hari ini, dan memperkuat pelajar untuk memimpin, mencipta, dan berkomunikasi dengan tanggungjawab , semangat, dan kecemerlangan.

Berdasarkan struktur Pusat yang inovatif, model kurikulum kami memupuk kerjasama antara disiplin dan disesuaikan dengan matlamat akademik dan profesional individu. Kurikulum kami memberi tumpuan kepada kemahiran majikan yang paling dicari: komunikasi, kerja berpasukan, kreativiti dan kesesuaian. Para graduan kami yang serba lengkap memasuki bidang profesional yang bersedia untuk berjaya.

Pengajian Siswazah

Komuniti dinamik yang terdiri daripada para ulama, ahli teori, pengkritik, dan profesional, Pengajian Siswazah dalam Kolej Komunikasi dan Kesenian menyediakan pelajar dengan pengalaman belajar mendalam yang menggabungkan teori dan komponen praktikal dengan cara yang membolehkan pelajar mengenali, menguji, dan mentafsirkan bahan kursus ke dalam tetapan akademik, profesional, dan tempat kerja.

Pengajian Siswazah kini menawarkan tiga program peringkat Masters, termasuk Profesion Muzium, Komunikasi, dan Perhubungan Awam. Di samping itu, empat pilihan dwi-darjah, termasuk tiga program BA / MA dipercepat dan ijazah sarjana dwi dengan Sekolah Diplomasi dan Hubungan Antarabangsa ditawarkan.

Program Siswazah

Maklumat, industri digital dan budaya semakin berkembang pesat. Dalam dekad yang lalu, permintaan terhadap komunikasi dan seni visual / seni tampil telah meningkat lebih dari 50 peratus. Menjelang 2020, pekerjaan perhubungan awam akan meningkat sekitar 22 peratus, dan lebih daripada 350,000 pekerjaan komunikasi baru akan dibuka menjelang 2022.

Sebagai tindak balas kepada trend yang menarik ini, Kolej Komunikasi dan Kesenian baru Seton Hall University telah diwujudkan untuk membolehkan interaksi inovatif, tulen dan profesional dalam tetapan akademik, sosial, seni dan teknologi. Program yang pelbagai dan fleksibel, berlabuh dalam kemanusiaan dan memaparkan teknologi mutakhir dan kurikulum inovatif, menyediakan peluang untuk kerjasama yang bermakna di seluruh bidang. Dan lokasi yang idealnya - hanya beberapa minit dari New York City - memberikan pelajar banyak peluang latihan dan rangkaian tepat di hujung jari mereka.

Lokasi

Orange Selatan

Alamat
400 South Orange Ave
South Orange, NJ

07079 Orange Selatan, Jersi baru, Amerika Syarikat