Seidman College of Business, Grand Valley State University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Seidman adalah sekolah perniagaan yang berkembang pesat yang terletak di tengah-tengah komuniti perniagaan Grand Rapids yang lebih besar. 68 PhD sepenuh masa fakulti berdedikasi untuk membantu pelajar dan rakan perniagaan kami berkembang dan berjaya.

Di Seidman, fokusnya adalah pada masa akan datang. Teknologi yang berubah abad ke-21 dipeluk dalam bilik darjah kami. Fakulti menyediakan pelajar kami untuk tempat mereka dalam persekitaran perniagaan global. Anda mungkin melihat laman ini sebagai pelajar siswazah atau siswazah atau anda mungkin salah seorang pemimpin perniagaan yang mahukan kepakaran fakulti atau sumber perniagaan kami.

Syarikat tempatan, nasional dan antarabangsa melibatkan fakulti Seidman dalam perkhidmatan perundingan kerana lebih daripada 90% memegang ijazah kedoktoran dan penyelidikan mereka muncul dalam jurnal perniagaan, majalah, seminar dan penerbitan perdagangan terkemuka. Fakulti dalam perniagaan melihat masa depan apabila mereka mengajar perniagaan, memberikan bantuan, dan membangunkan penyelidikan.

Bertekad untuk memenuhi keperluan komuniti perniagaan dengan menyediakan perkhidmatan maklumat, Perniagaan Kecil

Penyataan Visi

Untuk dikenali sebagai sumber pilihan graduan yang berpendidikan untuk menggunakan pendekatan kreatif, bersepadu, dan disiplin untuk perniagaan.

Kenyataan Misi

Seidman College of Business menyediakan persekitaran pembelajaran yang ketat, dengan tumpuan pelajar, komitmen serantau, dan perspektif global. Dalam pengajaran, biasiswa, dan aktiviti perkhidmatannya inovasi Kolej menggunakan pengetahuan dan mengintegrasikan konsep.

Lokasi

Grand Rapids

Alamat
Seidman College of Business
401 Fulton Street West
515C DeVos

49504 Grand Rapids, Michigan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami