Seattle Pacific University College of Arts and Science

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Sains dan Kejuruteraan adalah kolej atau sekolah yang paling pesat berkembang di Universiti Seattle. Lebih daripada 100 ahli fakulti sepenuh masa dan separuh masa menawarkan pendekatan langsung yang relevan untuk pendidikan STEM kepada lebih daripada 1,250 jurusan sarjana dan pelajar siswazah. Melalui penyelidikan dan pengembangan profesional, profesor kami mengikuti perkembangan terkini dan terus meningkatkan program ijazah yang menggabungkan teori dan praktik secara harmoni. Penyelesaian masalah, pemikiran kritis, kerja berpasukan, dan peluang untuk kolaborasi antara disiplin mencirikan pendekatan holistik terhadap pendidikan yang diberikan kepada pelajar sarjana dan siswazah.

Unsur khas proses pendidikan kami merangkumi: sebilangan besar pengalaman makmal untuk jurusan sains dan kejuruteraan; program penyelidikan sarjana yang maju; lawatan lapangan ke pelbagai jenis keajaiban semula jadi dan buatan manusia; dan projek-projek kanan yang ditaja oleh industri sepanjang tahun untuk semua pelajar kejuruteraan dan sains komputer kami melalui Pusat Projek.

Kolej ini menyediakan banyak peluang untuk pembelajaran perkhidmatan. Berikut adalah dua contoh. Melalui Seattle University Math Corps dan STEM Club, pelajar kami terlibat dengan belia berkeperluan tinggi di Bailey Gatzert Elementary School. Selama dekad yang lalu, puluhan pelajar, fakulti, dan staf Universiti Seattle telah mengambil bahagian dalam projek kejuruteraan kemanusiaan di Thailand, Nikaragua, Haiti, Zambia, dan Kenya.

Lokasi kami di bandar Seattle yang dinamik memberikan banyak peluang kepada pelajar untuk mendapatkan latihan magang atau peluang sukarelawan yang berkaitan dengan tujuan kerjaya mereka.

Lokasi

Seattle

Alamat
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami