Baca keterangan rasmi

Apa yang berlaku apabila anda meletakkan salah satu daripada organisasi pengajaran yang terbesar di dunia yang akan datang kepada salah satu daripada bandar-bandar besar di dunia? Anda mendapat Universiti Saint Peter, sebuah institusi Jesuit pengajian tinggi hanya beberapa minit dari New York City, pusat global budaya, hiburan, perniagaan - dan peluang profesional dan kerjaya.

Saint Peter merupakan salah satu daripada 28 kolej Jesuit dan universiti di Amerika Syarikat, yang diasaskan pada tradisi yang sama dengan Universiti Georgetown dan Kolej Boston. Ditubuhkan pada tahun 1872, Universiti Saint Peter menggabungkan pengalaman pembelajaran yang unik dibentuk oleh ahli akademik yang ketat, latihan yang menyediakan pengalaman dunia sebenar, khidmat masyarakat, dan yang tulen, menjaga masyarakat yang menyokong anda lama selepas tamat pengajian.

Dengan nisbah pelajar fakulti ijazah 12-ke-1 dan fakulti cemerlang komited untuk kejayaan anda, tawaran Saint Peter lebih daripada 50 jurusan ijazah serta tahap sarjana dan doktor falsafah program. Kami cukup kecil untuk mengenal namamu dan cukup besar untuk membawa dunia ke pintu anda.

Misi Kita

Universiti Saint Peter, yang diilhamkan oleh Jesuit itu, identiti Katolik, komitmen kepada perhatian individu dan asas dalam seni liberal, mendidik masyarakat yang pelbagai pelajar di sarjana muda, ijazah dan program profesional untuk cemerlang dari segi intelek, membawa beretika, berkhidmat berperikemanusiaan dan menggalakkan keadilan dalam kita sentiasa berubah persekitaran bandar dan global.

Days awal College Saint Peter

Kolej Saint Peter, Kolej Jesuit New Jersey, ditubuhkan sebagai sebuah kolej seni liberal untuk lelaki pada tahun 1872. Apabila kelas bermula pada Jersey City pada 2 September 1878, tujuh puluh satu pelajar yang mulanya di Jabatan Persediaan.

Jumlah itu meningkat kepada 123 menjelang akhir tahun ini. Mereka yang berumur 10-15, dan dengan itu tiada seorang pun daripada mereka telah melakukan kerja kolej-peringkat. Seperti yang lebih ramai pelajar tiba, kerja bermula pada sebuah bangunan sekolah baru di Grand Street pada tahun 1899 (gambar kanan).

By 1900, Kolej telah memberikan 63 Ijazah Sarjana Muda dan 26 darjah Master. Lima tahun kemudian, Kolej dan Sekolah Tinggi Saint Peter, walaupun terletak di bangunan yang sama, adalah institusi akademik yang berbeza.

Dari 1918-1930, Kolej ditutup akibat kesan Perang Dunia I dan kerana Jesuit atasan mahu menumpukan perhatian tenaga kerja mereka di kolej-kolej lain di Pantai Timur. Seperti yang dinyatakan dalam buku tahunan College, "The bilik darjah pergi kosong. Fakulti ini ditutup markbooks mereka, dan pergi ke medan perang. "

Permulaan baru

Saint Peter dibuka semula pada tahun 1930 di tingkat empat Dewan Bangunan Commerce di pusat bandar Jersey City, dan wanita telah dimasukkan ke Sesi Petang buat kali pertama. Robert I. Gannon, SJ, adalah Dean.

Dengan kelahiran semula-of Saint Peter pada tahun 1930, Rev. Gannon bernama Merak maskot rasmi College, mencerminkan semangat "kebangkitan dan hidup yang kekal." Merak ini juga mengaitkan College ke dalam menyelesaikan Jersey City, asalnya dipanggil "Pavonia," atau "Tanah Merak." Reverend Gannon memperkenalkan enam ahli fakulti Jesuit baru, yang membawa semangat baru dan tinjauan ke Kolej, menekankan, kerana mereka yang terdahulu yang telah dilakukan, program seni liberal Katolik yang kuat, lambang pendidikan Jesuit. By 1933, Kolej telah membuat usaha serius untuk bergerak dari pusat bandar Jersey City ke tapak sekarang pada bekas estet Edward Young.

Pada tahun 1936, Kolej berpindah ke lokasi sekarang pada Kennedy Boulevard di Jersey City. Perubahan secara beransur-ansur dibuat di kampus baru (antara bangunan lain, McDermott Hall, Dinneen Hall, Pusat rekreasi yang Yanitelli dan Whelan Dewan telah bermula pada tahun 1949, 1956, 1973, dan 1992, masing-masing).

Pertumbuhan dan Perkembangan

Saint Peter rasmi menjadi coeducational sepenuhnya pada tahun 1966 apabila wanita telah dimasukkan ke Sesi Day, walaupun 35 wanita sebenarnya telah mendaftar pada tahun 1944 untuk memastikan Kolej diduduki selama masa kewangan yang sukar.

Pada tahun 1975 Saint Peter menubuhkan kampus cawangan, yang "kolej untuk orang dewasa," di Englewood Cliffs, New Jersey, dan mula bekerja untuk meningkatkan kampus Jersey City, dengan pengubahsuaian yang termasuk penukaran quad rumput ke dalam quad konkrit di kampus hari ini .

Kolej ditawarkan program ijazah pertama dalam bidang pendidikan pada tahun 1980. Juga pada tahun 1980, Saint Peter mengalu-alukan pelajar-pelajar menetap ke kampus buat kali pertama.

Tahun 1990-an terbukti menjadi satu dekad pengembangan dan pertumbuhan, dengan peningkatan dramatik dalam pendaftaran dan penambahan lebih dewan kediaman untuk menampung badan pelajar yang semakin meningkat.

Kolej Saint Peter meraikan ulang tahun ke-130 pada tahun 2002.

Pada 17 Ogos 2012, Kolej Saint Peter secara rasmi dikenali sebagai Universiti Saint Peter.

Universiti Saint Peter

Universiti Saint Peter kekal setia kepada komitmennya untuk misi pendidikan daripada Persatuan Jesus. Universiti Saint Peter, yang diilhamkan oleh Jesuit itu, identiti Katolik, komitmen kepada perhatian individu dan asas dalam seni liberal, mendidik masyarakat yang pelbagai pelajar di sarjana muda, ijazah dan program profesional untuk cemerlang dari segi intelek, membawa beretika, berkhidmat berperikemanusiaan dan menggalakkan keadilan dalam kita sentiasa berubah persekitaran bandar dan global.

Hari ini, Presiden Eugene J. Cornacchia membawa Universiti seterusnya ke arah masa depan yang cerah. Universiti Saint Peter adalah satu mercu tanda di Kennedy Boulevard di Jersey City, dan juga menawarkan beberapa lokasi di luar kampus untuk pelajar prasiswazah dan siswazah dewasa.

Akreditasi

akreditasi Saint Peters University adalah termasuk:

Suruhanjaya Tengah States Pendidikan Tinggi
Suruhanjaya Collegiate Nursing Education (Sarjana Muda Sains, Sarjana Sains, dan program Kejururawatan Doktor Falsafah)
Perhimpunan Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan Collegiate (Sarjana Pentadbiran Perniagaan, Sarjana Sains dalam Perakaunan, Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Pengurusan Perniagaan, Perniagaan Antarabangsa, Pemasaran, dan Perakaunan)
Majlis Akreditasi Pendidikan Guru (Guru Penyediaan Program)
Universiti Saint Peter itu diluluskan oleh Jabatan Negara New Jersey Pendidikan untuk latihan guru.
Sekolah Pentadbiran Perniagaan di Universiti Saint Peter telah dianugerahkan status Calon Akreditasi oleh Perhimpunan Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan Collegiate (IACBE) yang terletak di 11374 Strang Line Road di Lenexa, Kansas, Amerika Syarikat.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Saint Peter’s University

Dengan pertumbuhan pesat Big Data sejak beberapa tahun kebelakangan ini, keperluan untuk Data Ahli-ahli sains menjadi lebih dan lebih ketara dan mendesak. Universiti Sain ... [+]

Keperluan Data Ahli-ahli sains

Dengan pertumbuhan pesat Big Data sejak beberapa tahun kebelakangan ini, keperluan untuk Data Ahli-ahli sains menjadi lebih dan lebih ketara dan mendesak. Universiti Saint Peter kini menawarkan program akademik canggih untuk memenuhi permintaan itu dan melatih generasi akan datang saintis data. Sarjana Sains dalam Sains Data dengan kepekatan dalam Analytics Perniagaan. Sains Data dengan memberi tumpuan kepada Analytics Perniagaan adalah disiplin yang mengintegrasikan kaedah saintifik dari statistik, sains komputer dan pengurusan perniagaan berasaskan data untuk mendapatkan pengetahuan daripada data dan membuat memandu keputusan. The Master dalam kurikulum Sains Data menyediakan pelajar dengan kursus yang ketat pengajian di Big Data Technologies, aplikasi dan amalan. ... [-]

Amerika Syarikat Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
16 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Saint Peter’s University

Universiti Saint Peter adalah mewujudkan program ijazah Sarjana baru dalam keselamatan siber. The 30-kredit, program 10-kursus akan menyediakan anda dengan kemahiran yang ... [+]

Baru Bermula Kejatuhan 2016 Semester

Universiti Saint Peter adalah mewujudkan program ijazah Sarjana baru dalam keselamatan siber. The 30-kredit, program 10-kursus akan menyediakan anda dengan kemahiran yang canggih anda perlu untuk melindungi dan mempertahankan sistem maklumat daripada serangan siber. Kursus-kursus siswazah Cyber ​​Security akan diajar pada waktu petang di kampus Jersey City. Setiap kelas akan 2 ½ jam dan akan bertemu sekali seminggu.

Keperluan untuk Profesional Keselamatan Siber

Cyber ​​Security adalah salah satu cabaran ekonomi dan keselamatan negara yang paling serius bahawa Amerika Syarikat dan ekonomi dunia menghadapi. Dengan setiap industri semakin bergantung kepada data digital, jaminan data dan perlindungan terhadap serangan siber adalah kritikal. Jumlah serangan siber semakin meningkat dan kecanggihan serangan berkembang. Terdapat kekurangan profesional yang boleh mereka bentuk dan melaksanakan sistem yang selamat untuk melindungi aset teknologi maklumat sesebuah organisasi, termasuk infrastruktur US kritikal. ... [-]

Amerika Syarikat Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Saint Peter’s University

MS Perakaunan adalah program 30 kredit-jam menyediakan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bergerak seiring dengan perubahan dalam amalan pera ... [+]

MS Perakaunan adalah program 30 kredit-jam menyediakan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bergerak seiring dengan perubahan dalam amalan perakaunan. Satu ciri unik program ini adalah fokus kepada pengurusan risiko dan isu-isu pematuhan, menyediakan individu untuk kerumitan yang semakin meningkat di dunia korporat.

Banyak negara memerlukan 150 jumlah kredit untuk menduduki peperiksaan CPA. ijazah ini, bersama-sama dengan 120 kredit jam ijazah perakaunan sarjana muda, memenuhi waktu kursus dikehendaki menduduki peperiksaan. Gabungan MSA dan MBA meluaskan asas pelajar untuk memasukkan perakaunan, pengurusan risiko, dan asas pematuhan kepada keluasan ilmu yang diperolehi dalam program MBA.... [-]

Amerika Syarikat Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu