Baca keterangan rasmi

Peluang-peluang di Saint Leo University adalah sama seperti penduduk pelajar kita. Sebagai institusi pengajian tinggi Katolik Florida yang pertama, kami menawarkan lebih daripada 41 program akademik yang memenuhi matlamat akademik, rohani dan profesional lebih daripada 14,000 kampus tradisional dan pelajar pendidikan berterusan dewasa.

Lebih dari 1,000 pelajar tinggal dan belajar di kampus utama kami di Saint Leo, terletak di bukit-bukit di Florida tengah barat hanya 30 minit di utara Tampa. Pelajar kami mendapat perhatian khusus dalam kelas kerana ini cenderung kecil - 18 pelajar secara purata. Mereka boleh memilih daripada lebih 40 jurusan dan pengkhususan sarjana. Saint Leo University juga menawarkan ijazah sarjana dalam pentadbiran perniagaan, pendidikan, pengajaran, keadilan jenayah, dan kajian pastoral.

Pelajar yang bekerja sepenuh masa atau mempunyai tanggungjawab peribadi yang menghalang mereka daripada menghadiri kelas hari kerja boleh menghadiri kelas di kampus utama kami melalui Program Hujung Minggu dan Petang kami yang mudah.

Sebanyak 13,000 pelajar melanjutkan pengajian di peringkat 16 pusat Pendidikan Lanjutan di enam negeri dan melalui Pusat Pembelajaran Dalam Talian.

Sepanjang sejarah kita, Saint Leo telah menyediakan pendidikan seni liberal yang kukuh berasaskan dan berdasarkan tradisi nilai Benediktin yang berusia 1,500 tahun. Dengan menjangkau para pelajar kedua-duanya dekat dan jauh, Saint Leo hidup dalam misi untuk menjadi "universiti pengajaran Katolik terkemuka akibat antarabangsa untuk abad kedua puluh satu."

Program diajar dalam:
English