SUNY Empire State College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SUNY Empire ditubuhkan pada tahun 1971 oleh Lembaga Pemegang Amanah SUNY dan canselor dan Pesuruhjaya Pendidikan Amerika Syarikat masa depan Ernest L. Boyer sebagai institusi SUNY khas di seluruh negeri yang memfokuskan pada pengajaran dan pembelajaran tanpa tradisi, di mana mentor fakulti kolej membimbing pelajar melalui merancang individu program ijazah dalam 12 kawasan yang luas.

Selanjutnya, kolej ini meneruskan komitmennya selama 40 tahun untuk menilai pembelajaran yang diperoleh dari pengalaman hidup dan kerja dan mempunyai proses yang jelas untuk menilai dan memberikan kredit untuk pembelajaran di peringkat kolej yang diperoleh melalui pengalaman.

Diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi Amerika Tengah, kolej ini melayani kebanyakan orang dewasa yang bekerja yang mengejar rakan sekerja, sarjana muda dan sarjana di lokasi di 35 lokasi di negeri New York dan luar negara, serta dalam talian di mana sahaja.

Sama ada dalam talian atau bersemuka, atau gabungan keduanya, pelajar memutuskan bagaimana, kapan dan di mana untuk belajar.

Kolej ini juga menawarkan tuisyen SUNY yang berpatutan; darjah yang dapat disesuaikan untuk memenuhi pendidikan individu, kerjaya dan tujuan peribadi; dasar mesra pemindahan dan sokongan yang meluas melalui MyESC (diperlukan log masuk).

Perkongsian kolej dengan tenaga kerja yang teratur, semua cabang tentera dan sektor swasta dan bukan untung membolehkan organisasi ini mendidik anggota dan pekerja mereka untuk memenuhi mandat dan syarat perlesenan, menyesuaikan diri dengan kehendak teknologi baru dan menyediakan jalan untuk promosi.

Lokasi

Saratoga Springs

Alamat
Union Avenue,2
12866 Saratoga Springs, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: