Saint Michael's College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa Saint Michael? Menarik, Bertaraf Dunia Pendidikan

Kolej Saint Michael, yang diasaskan pada tahun 1904, menyampaikan menarik, bertaraf dunia pendidikan seni liberal dalam suasana Vermont yang indah. Masyarakat berhubung kami membolehkan pelajar untuk membentuk hubungan yang rapat antara satu sama lain dan berjaya ahli fakulti, menyediakan persekitaran pembelajaran yang sesuai di mana mereka mempunyai ruang dan sokongan untuk mencabar diri mereka dan rakan-rakan mereka. Sebagai sebuah kolej terletak beberapa minit dari Burlington, salah satu daripada bandar-bandar top-rated kolej di negara ini, Saint Michael menawarkan campuran selesa yang sukar akademik, kerohanian, kebudayaan, perkhidmatan dan padang gurun pengalaman. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila layari smcvt.edu.

Kolej Saint Michael menawarkan program ijazah sarjana yang sangat baik dalam Psikologi Klinikal, Pendidikan dan Pengajaran Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain (TESOL). Program-program ini canggih direka untuk memenuhi keperluan individu sesuatu badan pelajar yang pelbagai termasuk profesional yang bekerja.

Rancangan pembelajaran peribadi, penjadualan yang fleksibel kelas, guru mahir, dan rangkaian yang kuat daripada rakan-rakan dan mentor memastikan pelajar mendapat pendidikan teori, pengalaman praktikal, dan wawasan untuk menjadi pemimpin dalam bidang masing-masing. Malah, kolej ini terkenal di kalangan majikan untuk memupuk profesional berkemahiran tinggi. Ini adalah salah satu sebab ia mempunyai siswazah paras kadar penempatan pekerjaan hampir 100 peratus.

Kelebihan ini membuat ijazah sarjana dari Kolej Saint Michael pelaburan yang bijak.

Sarjana Sastera dalam Pengajaran Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain (MATESOL) program ijazah

Program MATESOL diiktiraf di peringkat antarabangsa dan dihormati Saint Michael Kolej melatih pelajar untuk mengajar bahasa Inggeris kepada penutur bahasa lain di Amerika Syarikat dan di luar negara. Ia mempunyai lapan pilihan termasuk MATESOL (36 kredit); MATESOL: OnLine + Oncampus (36 kredit); dan Program Antarabangsa Peace Corps Sarjana (36 kredit).

Program tambahan yang MATESOL + PK-12 Licensure (46 kredit), MATESOL + PK-12 perakuan Guru Berlesen (36 kredit), dan ELL perakuan Guru Berlesen (18 kredit). Sijil Siswazah dalam TESOL (24 kredit) dan TESOL Program Diploma juga ditawarkan.

Alumni yang terletak di seluruh dunia dengan menggunakan kemahiran yang mereka ditanam dengan program TESOL di Kolej Saint Michael.

Lokasi yang menarik di Vermont

Kolej Saint Michael terletak di 440 ekar yang indah di Colchester, Vermont di rantau timur laut Amerika Syarikat. Ia hanyalah tiga batu dari Burlington, bandar terbesar di Vermont dan Mekah seni dan hiburan.

Burlington terletak di antara Pergunungan Green megah dan menakjubkan Lake Champlain. Ia menawarkan kedai-kedai bergaya, restoran-restoran yang hebat, kehidupan malam yang menarik, muzik secara langsung yang hebat, memperkayakan institusi kebudayaan, menyegarkan rekreasi luar, dan acara-acara khas yang besar.

Pelajar boleh meneroka di luar kawasan untuk menikmati lebih banyak tarikan di negeri ini termasuk perayaan keriangan musim panas, daun musim gugur yang indah, dan sepanjang tahun mendebarkan sukan yang termasuk bermain ski, snowboarding, berjalan dengan kasut salji, mendaki, rock / mendaki ais, berbasikal gunung dan berkayak, hanya untuk menamakan beberapa.

Bantuan Kewangan di Kolej Saint Michael

Di Saint Michael, nilai pendidikan jauh melebihi kos. Keintiman kecil-Sekolah kami akan mencabar, memberi kuasa, dan memupuk sikap pada harga yang biasanya kurang daripada institusi setanding. St Mike tidak mengenakan banyak yuran tambahan didapati di sekolah-sekolah lain, seperti yuran kursus kredit, yuran kesihatan, yuran pelajar, yuran teknologi atau bayaran letak kereta. Apa lagi, Pelajar Pejabat Perkhidmatan Kewangan mereka sedang menunggu untuk membantu anda menguruskan tuisyen anda, melalui Persekutuan disubsidi Langsung dan Persekutuan Siswazah langsung PLUS pinjaman. Kami juga menawarkan pelan pembayaran tuisyen melalui Yuran Pengajian Pay.

Pelajar-pelajar siswazah di Kolej Saint Michael mungkin layak untuk pinjaman persekutuan yang ditaja dan skim bantuan siswazah yang memberikan pengampunan tuisyen separa dan stipends.

Lokasi

Burlington

Saint Michael's College

Alamat
One Winooski Park, Box 286 Colchester,
05439 Burlington, Vermont, Amerika Syarikat
Telefon
+1 802-654-2000

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami