Baca keterangan rasmi

Yang Sekolah Pendidikan Berterusan menawarkan program ijazah sarjana dalam muncul dan pelbagai disiplin bidang, kursus dan sijil, Columbia Summer program di pelajar tempatan dan antarabangsa, dan banyak lagi. Yang Sekolah Pendidikan Berterusan di Universiti Columbia adalah sumber untuk mereka yang ingin mengambil kehidupan mereka ke arah yang baru.

Pelajar-pelajar kita bermotivasi, serius, orang berorientasikan akademik yang mencari pembangunan profesional, peribadi, atau akademik dalam mata pelajaran yang terdiri daripada ilmu-ilmu kepada kemanusiaan kepada seni.

Skop Sekolah menjangkau jauh di luar kelas malam untuk pelajar kembali. Program kami tidak berkhidmat bukan ijazah dan profesional pelajar sahaja, tetapi juga beratus-ratus siswazah dan mahasiswa Columbia matriculates setiap tahun.

Kami kini menawarkan

Empat belas darjah sarjana profesional Kajian Postbaccalaureate di lebih 100 bidang pengajian Lebih 50 pilihan program kurikulum sekolah tinggi Sepuluh tahap arahan ESL Akses kepada Sastera dan Sains kursus melalui Program Pembelajaran Sepanjang Hayat dan Pengauditan Sesyen Summer Universiti

Walaupun persembahan ini adalah pelbagai, program kami disatukan oleh misi kami: untuk mengubah pengetahuan dan kefahaman dalam perkhidmatan kebaikan yang lebih besar: hanya, masyarakat global yang mampan dan belas kasihan.

Sila meneroka laman web kami dan mengambil kira semua bahawa Sekolah Columbia Pendidikan Berterusan ini boleh tawarkan.

SEJARAH

Sejak tahun 1995, Sekolah Columbia Universiti Pendidikan Berterusan telah ditadbirkan dan membangunkan program-program inovatif yang memenuhi kepelbagaian keperluan pelajar.

Asalnya dinamakan Bahagian Program Khas, pendidikan berterusan di Columbia bermula dengan beberapa program bukan ijazah, satu program di luar negara, Sesi Musim Panas, Summer Program High School, Program Bahasa Amerika, dan beberapa urusan antara institusi. Dalam tempoh lima tahun akan datang, Bahagian ini berkembang dengan mantap, melancarkan siri program yang bertujuan untuk pelajar pasca siswazah yang diperlukan sebagai persediaan untuk sekolah siswazah atau kemajuan kerjaya dan pada pelajar yang ingin belajar di luar negara untuk satu semester, tahun, atau sepanjang musim panas.

Pada tahun 2002, Lembaga Pengarah Universiti Pemegang Amanah yang diberikan kelulusan akhir untuk mewujudkan Pusat Pengajian Pendidikan Berterusan, sekolah baru yang pertama di Columbia dalam 50 tahun. Dengan status baru ini, SCE mendapat kuasa untuk menganugerahkan Ijazah Sarjana Sains.

Sejak tahun 2002, Sekolah telah mengalami pertumbuhan yang luar biasa. Hari ini sekolah mentadbir 14 program Ijazah Sarjana profesional, kajian postbaccalaureate di lebih 50 kawasan subjek, Sesyen Summer, Program Bahasa Amerika, dan Summer Program Sekolah Tinggi.

Sekolah kini mendaftarkan diri kira-kira 6,000 pelajar setiap tahun, dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Kami memberi perkhidmatan kepada beratus-ratus pelajar yang mendaftar di sekolah-sekolah lain Universiti melalui Sesyen Summer, persembahan di luar negara kajian kami, dan melalui kursus-kursus yang berorientasikan profesional kita gunung setiap tahun.

Pertumbuhan yang kukuh adalah bukti kepada daya hidup pendidikan berterusan di Columbia dan kejayaan pelajar dan program kami. Kami terus melihat ke hadapan untuk membangunkan peluang kepada pelajar untuk mengubah kehidupan mereka melalui ahli akademik yang ketat dan kajian mencabar.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

School Of Professional Studies - Columbia University

Master Universiti Columbia Sains dalam program Amalan Communications menyediakan anda dengan asas kemahiran analitikal, bercerita pengetahuan, penonton pengertian, dan ma ... [+]

Membina pemikiran strategik untuk tempat kerja komunikasi.

Master Columbia University Sains Amalan Komunikasi program menyediakan anda dengan asas kemahiran analitikal, bercerita pengetahuan, penonton pengertian, dan magang untuk mendapat kelebihan daya saing dalam bidang dan bersedia untuk pekerjaan kerjaya landasan yang betul dalam komunikasi.

Anda akan bersedia untuk segmen dan sasaran penonton, menilai dan alat-alat kajian reka bentuk, menggunakan media sosial secara strategik, membangunkan kemahiran bercerita, dan benar-benar memahami bagaimana untuk membangunkan strategi komunikasi yang berkesan.

Meluas Pengalaman Nyata Dunia

Dibantu oleh rangkaian profesional program ini, anda selamat magang di sebuah firma New York City. Untuk semester keseluruhan ketiga anda, anda meletakkan kemahiran anda untuk menggunakan sana sebagai ahli berfungsi sepenuhnya daripada pasukan komunikasi, mengembangkan Resume anda, dan membina rangkaian kenalan.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 - 5 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
School Of Professional Studies - Columbia University

Sarjana Sains dalam Bioetika, sebahagian daripada Program Universiti Columbia dalam Bioetika, yang juga termasuk Sijil Online Pencapaian Profesional dan Online Kursus Non ... [+]

Isu yang berkaitan dengan etika, undang-undang, dan sosial implikasi daripada kemajuan dalam bidang bioteknologi dan bioperubatan semakin timbul di kedua-dua Amerika Syarikat dan di luar negara. Dari penyelidikan sel stem untuk pembaharuan penjagaan kesihatan, topik ini melibatkan dilema kritikal di persimpangan undang-undang, masyarakat, budaya, dasar awam, falsafah, agama, ekonomi, dan sejarah.

Ahli-ahli sains, penyedia penjagaan kesihatan, dan pembuat dasar berhadapan bagaimana untuk mendekati soalan-soalan kompleks, namun kemajuan sains dan teknologi telah jauh mengatasi keupayaan kita untuk memahami atau membuat keputusan penting tentang isu-isu ini.

Yang Sarjana Sains dalam Bioetika, Sebahagian daripada Program Universiti Columbia dalam Bioetika, yang juga termasuk Sijil Online Pencapaian Profesional dan Online Kursus Noncredit, perkarangan pelajar dalam sejarah, falsafah, undang-undang, dan sosial-saintifik pendekatan dan model untuk menangani cabaran bioetika. Program ini menyediakan pelajar untuk bekerja dalam pelbagai jawatan dalam bidang baru dan semakin berkembang ini, dan termasuk kepekatan bioetika global - yang pertama seumpamanya di Amerika Syarikat.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
School Of Professional Studies - Columbia University

Master Universiti Columbia Sains dalam program Strategi Pengetahuan (IKNS) Maklumat dan menyediakan individu yang melabur dalam potensi strategik penjajaran strategi pern ... [+]

Memacu pertumbuhan, produktiviti, dan kesan sosial melalui pengurusan maklumat dan kerjasama. Universiti Columbia Sarjana Sains Maklumat dan Strategi Pengetahuan (IKNS) program menyediakan individu yang melabur dalam potensi strategik penjajaran strategi perniagaan pengetahuan, kerjasama dan analisis perniagaan untuk mengembangkan atau bercabang daripada peranan semasa mereka, atau menjadi usahawan usaha niaga dalam domain pengetahuan.

Manfaat Program

Membangunkan

kemahiran yang penting dalam strategi, analisis perniagaan, findability, undang-undang, keusahawanan, dan pengurusan perubahan untuk merancang dan membawa pengetahuan dan maklumat perkhidmatan, memperkukuh kerjasama dan rangkaian, dan mencipta produk pengetahuan inovatif.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
16 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
School Of Professional Studies - Columbia University

Program Pengurusan Fundraising sarjana melengkapkan profesional untuk cemerlang dalam kemajuan institusi dan pengurusan kerjaya bukan keuntungan. ... [+]

Yang Fundraising program Pengurusan sarjana melengkapkan profesional untuk cemerlang dalam kemajuan institusi dan pengurusan kerjaya bukan keuntungan.

Dunia bukan keuntungan berkembang - dari segi saiz dan pengaruh. Beribu-ribu punca dan berjuta-juta organisasi yang melayani mereka sebab-sebab, di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia, memerlukan orang untuk memimpin dan untuk mendapatkan bantuan kewangan. Program Pengurusan Fundraising sini di Columbia adalah portal anda untuk mengambil bahagian dalam apa yang rasa adalah yang paling penting sektor masyarakat - satu yang melanjutkan lagi kedermawanan, cinta manusia.

Keperluan untuk mengumpul dana profesional dan pemimpin bukan keuntungan untuk membezakan diri mereka telah meningkat. Organisasi sentiasa mencari individu yang mempunyai kefahaman yang mendalam tentang pasaran dermawan, penguasaan teknik pengumpulan dana utama, dan kemahiran pengurusan menyeluruh. Oleh kerana permintaan ini untuk kakitangan pembangunan yang berkemahiran tinggi, gaji adalah antara yang tertinggi dalam sektor ini.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 12 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
School Of Professional Studies - Columbia University

Universiti Columbia Eksekutif MS Pengurusan Teknologi menyediakan profesional teknologi kanan untuk membangunkan pemikiran strategik, menala halus bercakap dan kemahiran ... [+]

Permintaan untuk pemimpin yang mahir dan berpengalaman yang boleh membimbing firma mereka untuk bersaing dalam sangat kompetitif, pantas, global, ekonomi berasaskan teknologi hari ini tidak pernah lebih tinggi.

Universiti Columbia Eksekutif MS Pengurusan Teknologi menyediakan profesional teknologi kanan untuk membangunkan pemikiran strategik, menala halus bercakap dan kemahiran persembahan mereka, memahami fungsi perniagaan teras (seperti kewangan, perakaunan, dan kepimpinan), dan akhirnya memacu prestasi perniagaan ditingkatkan melalui penggunaan teknologi. Program ini menekankan kepentingan menggunakan teknologi dalam perniagaan bagi kelebihan strategik dan produktiviti yang lebih baik. Graduan biasanya memegang jawatan sebagai Ketua Pegawai Maklumat, Ketua Pegawai Teknikal, CAO, Ketua Pegawai Operasi, Ketua Pegawai Eksekutif, atau CSO, atau sebagai usahawan. Program ini juga sesuai untuk mereka yang mengikuti CISA (Sistem Maklumat Bertauliah Audit) pensijilan.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
16 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
School Of Professional Studies - Columbia University

Program master Columbia dalam Rundingan dan Penyelesaian Konflik, yang boleh diselesaikan secara separuh masa atau sepenuh masa, menggabungkan teori dan latihan digunakan ... [+]

Profesional Penyelesaian konflik bekerja dalam pelbagai bidang, termasuk perniagaan, undang-undang, pendidikan, penjagaan kesihatan, dan kerajaan. Mereka bertindak sebagai penimbang tara, pengantara, fasilitator, hisbah, dan kaunselor. Mereka mesti memahami punca dan dinamik konflik dan bagaimana untuk menyelesaikan pertikaian secara rundingan alasan.

Ini Columbia program sarjana dalam Rundingan dan Penyelesaian Konflik, Yang boleh diselesaikan secara separuh masa atau sepenuh masa, menggabungkan teori dan latihan digunakan untuk menyediakan pelajar untuk membangunkan model praktikal untuk berunding dan menyelesaikan pertikaian antara pihak-pihak yang mempunyai objektif dan keinginan yang berbeza. Program siswazah ini adalah sebahagian daripada sejarah yang kaya untuk menyelesaikan konflik di Universiti Columbia.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
School Of Professional Studies - Columbia University

Peringkat No.3 di peringkat global oleh Masters SportBusiness Antarabangsa Kedudukan 2015, program ijazah sarjana Universiti Columbia dalam Pengurusan Sukan melatih profe ... [+]

Menjadi pemimpin dalam data yang didorong oleh dunia sukan abad ke-21.

Peringkat No.3 di peringkat global oleh Masters SportBusiness Antarabangsa Kedudukan 2015, Universiti Columbia program ijazah sarjana dalam Pengurusan Sukan melatih profesional dalam semua sektor industri sukan dengan mengajar kemahiran pengurusan tertentu dengan, analisis, dan tumpuan digital global. Disediakan sambilan dan sepenuh masa, program ini menempatkan:

profesional muda yang bercita-cita untuk mempunyai kerjaya dalam sukan. profesional yang ingin meningkatkan set kemahiran semasa mereka dan meneruskan peluang kemajuan sukan semasa. kerjaya berubah profesional yang ingin beralih kepada kerjaya sukan. Manfaat Program ... [-]
Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Pygmalion: Columbia University HSP Students' Film 2007

Regional Environmental Sustainability in the Middle East (Israel/Jordan)

Resolving Urban Conflict Course (Medellin, Colombia)