School Of Professional Studies - Columbia University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Sekolah Pendidikan Berterusan menawarkan program ijazah sarjana dalam muncul dan pelbagai disiplin bidang, kursus dan sijil, Columbia Summer program di pelajar tempatan dan antarabangsa, dan banyak lagi. Yang Sekolah Pendidikan Berterusan di Universiti Columbia adalah sumber untuk mereka yang ingin mengambil kehidupan mereka ke arah yang baru.

Pelajar-pelajar kita bermotivasi, serius, orang berorientasikan akademik yang mencari pembangunan profesional, peribadi, atau akademik dalam mata pelajaran yang terdiri daripada ilmu-ilmu kepada kemanusiaan kepada seni.

Skop Sekolah menjangkau jauh di luar kelas malam untuk pelajar kembali. Program kami tidak berkhidmat bukan ijazah dan profesional pelajar sahaja, tetapi juga beratus-ratus siswazah dan mahasiswa Columbia matriculates setiap tahun.

Kami kini menawarkan

Empat belas darjah sarjana profesional Kajian Postbaccalaureate di lebih 100 bidang pengajian Lebih 50 pilihan program kurikulum sekolah tinggi Sepuluh tahap arahan ESL Akses kepada Sastera dan Sains kursus melalui Program Pembelajaran Sepanjang Hayat dan Pengauditan Sesyen Summer Universiti

Walaupun persembahan ini adalah pelbagai, program kami disatukan oleh misi kami: untuk mengubah pengetahuan dan kefahaman dalam perkhidmatan kebaikan yang lebih besar: hanya, masyarakat global yang mampan dan belas kasihan.

Sila meneroka laman web kami dan mengambil kira semua bahawa Sekolah Columbia Pendidikan Berterusan ini boleh tawarkan.

SEJARAH

Sejak tahun 1995, Sekolah Columbia Universiti Pendidikan Berterusan telah ditadbirkan dan membangunkan program-program inovatif yang memenuhi kepelbagaian keperluan pelajar.

Asalnya dinamakan Bahagian Program Khas, pendidikan berterusan di Columbia bermula dengan beberapa program bukan ijazah, satu program di luar negara, Sesi Musim Panas, Summer Program High School, Program Bahasa Amerika, dan beberapa urusan antara institusi. Dalam tempoh lima tahun akan datang, Bahagian ini berkembang dengan mantap, melancarkan siri program yang bertujuan untuk pelajar pasca siswazah yang diperlukan sebagai persediaan untuk sekolah siswazah atau kemajuan kerjaya dan pada pelajar yang ingin belajar di luar negara untuk satu semester, tahun, atau sepanjang musim panas.

Pada tahun 2002, Lembaga Pengarah Universiti Pemegang Amanah yang diberikan kelulusan akhir untuk mewujudkan Pusat Pengajian Pendidikan Berterusan, sekolah baru yang pertama di Columbia dalam 50 tahun. Dengan status baru ini, SCE mendapat kuasa untuk menganugerahkan Ijazah Sarjana Sains.

Sejak tahun 2002, Sekolah telah mengalami pertumbuhan yang luar biasa. Hari ini sekolah mentadbir 14 program Ijazah Sarjana profesional, kajian postbaccalaureate di lebih 50 kawasan subjek, Sesyen Summer, Program Bahasa Amerika, dan Summer Program Sekolah Tinggi.

Sekolah kini mendaftarkan diri kira-kira 6,000 pelajar setiap tahun, dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Kami memberi perkhidmatan kepada beratus-ratus pelajar yang mendaftar di sekolah-sekolah lain Universiti melalui Sesyen Summer, persembahan di luar negara kajian kami, dan melalui kursus-kursus yang berorientasikan profesional kita gunung setiap tahun.

Pertumbuhan yang kukuh adalah bukti kepada daya hidup pendidikan berterusan di Columbia dan kejayaan pelajar dan program kami. Kami terus melihat ke hadapan untuk membangunkan peluang kepada pelajar untuk mengubah kehidupan mereka melalui ahli akademik yang ketat dan kajian mencabar.

Lokasi

New York

Columbia University School of Continuing Education

Alamat
203 Lewisohn Hall 2970 Broadway, MC 4119
10027 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
+1 212-854-9666