SIT Graduate Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SIT Graduate Institute menawarkan antarabangsa ijazah sarjana fokus ini, sijil, dan program pembangunan profesional dalam bidang transformasi konflik, pendidikan antarabangsa, pembangunan mampan, dan TESOL. Sejak tahun 1964, SIT telah menyediakan profesional untuk berjaya dalam persekitaran budaya dan antarabangsa.

Program Ijazah dan Sijil Sarjana dalam pelbagai bidang kandungan dan Format

SIT Graduate Institute menyediakan pelajar dari seluruh dunia untuk menjadi pemimpin yang berkesan, profesional, dan rakyat. program siswazah dan pembangunan profesional SIT ini berakar umbi dalam model pendidikan pengalaman, di mana pembelajaran berlaku pada nexus teori dan amalan. Pelajar dilatih untuk menjadi pengamal yang sangat mahir yang mempunyai pengetahuan yang baik daripada asas teori profesion mereka; pengalaman di lapangan; dan kesedaran tentang keupayaan mereka sendiri, nilai dan etika.

Pelajar boleh memilih daripada pelbagai MA, sijil, dan program pembangunan profesional dalam bidang-bidang yang terdiri daripada pendidikan antarabangsa untuk pembangunan mampan untuk transformasi konflik untuk pengajaran bahasa. Dalam usaha untuk menampung matlamat profesional dan peribadi yang pelbagai, program yang berbeza-beza jangka masa dan format yang ditawarkan di kampus 200 ekar bersejarah SIT dalam Vermont; di Institut Siswazah SIT Washington, DC Center; dalam talian; dan di tapak bidang di luar negara. Dalam setiap kawasan program, pelajar memeriksa sosial, ekonomi, dan politik isu-isu kontemporari, dengan perhatian khusus kepada dimensi manusia dan etika isu-isu ini.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MA - Master » Lihat MA - OnlineStudies » Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Sarjana Seni Dalam Perubahan Iklim Dan Kelestarian Global

Campus September 2018 Amerika Syarikat Brattleboro Washington DC

Dalam program ijazah satu darjah ini, anda akan mengembara di dunia semasa anda mengkaji kesan perubahan iklim dan inovasi dan dasar untuk memerangi mereka. [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam program ijazah satu darjah ini, anda akan mengembara di dunia semasa anda mengkaji kesan perubahan iklim dan inovasi dan dasar untuk memerangi mereka. Anda akan mengkaji tadbir urus global semasa dan mempertimbangkan peluang untuk tindakan iklim yang berkesan dalam dunia yang pantas berubah.

Bermula di Iceland, anda akan diperkenalkan kepada sains iklim, kaedah penilaian, dan dasar tenaga dan iklim. Anda akan melihat alternatif tenaga Iceland untuk bahan api fosil serta kaedah untuk mengurangkan output karbon dioksida. Anda juga akan menemui dasar inti urus tadbir Iceland dan mengubah peranan geopolitik sebagai pemimpin dalam inovasi tenaga dalam Kesatuan Eropah.... [-]


Contact

Alamat 1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, Amerika Syarikat

Alamat 1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington DC, Washington, D.C., Amerika Syarikat