Baca keterangan rasmi

SIT Graduate Institute menawarkan antarabangsa ijazah sarjana fokus ini, sijil, dan program pembangunan profesional dalam bidang transformasi konflik, pendidikan antarabangsa, pembangunan mampan, dan TESOL. Sejak tahun 1964, SIT telah menyediakan profesional untuk berjaya dalam persekitaran budaya dan antarabangsa.

Program Ijazah dan Sijil Sarjana dalam pelbagai bidang kandungan dan Format

SIT Graduate Institute menyediakan pelajar dari seluruh dunia untuk menjadi pemimpin yang berkesan, profesional, dan rakyat. program siswazah dan pembangunan profesional SIT ini berakar umbi dalam model pendidikan pengalaman, di mana pembelajaran berlaku pada nexus teori dan amalan. Pelajar dilatih untuk menjadi pengamal yang sangat mahir yang mempunyai pengetahuan yang baik daripada asas teori profesion mereka; pengalaman di lapangan; dan kesedaran tentang keupayaan mereka sendiri, nilai dan etika.

Pelajar boleh memilih daripada pelbagai MA, sijil, dan program pembangunan profesional dalam bidang-bidang yang terdiri daripada pendidikan antarabangsa untuk pembangunan mampan untuk transformasi konflik untuk pengajaran bahasa. Dalam usaha untuk menampung matlamat profesional dan peribadi yang pelbagai, program yang berbeza-beza jangka masa dan format yang ditawarkan di kampus 200 ekar bersejarah SIT dalam Vermont; di Institut Siswazah SIT Washington, DC Center; dalam talian; dan di tapak bidang di luar negara. Dalam setiap kawasan program, pelajar memeriksa sosial, ekonomi, dan politik isu-isu kontemporari, dengan perhatian khusus kepada dimensi manusia dan etika isu-isu ini.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

SIT Graduate Institute

Belajar merancang dan memimpin campur tangan untuk mengubah konflik dan membina lebih banyak sistem sahaja. ... [+]

Belajar merancang dan memimpin campur tangan untuk mengubah konflik dan membina lebih banyak sistem sahaja.SorotanBelajar dari pemimpin dan inovator dalam bidang, melatih pengurus konflik dan peacebuilders selama lebih dari 25 tahun.Tinggal dalam pekerjaan anda semasa memperoleh ijazah anda.Dapatkan latihan on-the-ground dalam peralihan selepas konflik selama dua minggu di pelbagai lokasi di Afrika Selatan.Berinteraksi dengan pakar peacebuilding dari seluruh dunia di Program Peacebuilding HUBUNGAN Musim PanasKembangkan rangkaian profesional anda dengan pakar peacebuilding di luar SIT melalui perkongsian inovatif dengan dua pertubuhan keamanan dan keadilan terkemuka di AS.

Dunia memerlukan keamanan dan keadilan yang menyokong lebih dari sebelumnya. Dapatkan kemahiran yang anda perlukan untuk mereka bentuk dan mengarahkan campur tangan yang menangani sebab-sebab dan akibat konflik yang rumit dan multi-layered dan yang dapat membantu membina keamanan yang mampan.... [-]

Amerika Syarikat Brattleboro Washington Afrika Selatan Johannesburg  + 1 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
SIT Graduate Institute

Dunia memerlukan profesional mahir yang bekerja di arena perubahan iklim lebih dari sebelumnya. Dapatkan kemahiran dan pengalaman pengalaman yang anda perlukan untuk memb ... [+]

Dunia memerlukan profesional mahir yang bekerja di arena perubahan iklim lebih dari sebelumnya. Dapatkan kemahiran dan pengalaman pengalaman yang anda perlukan untuk membuat perbezaan.

Lihat apa yang anda akan lakukan di program ini yang merangkumi dunia

Dalam program ijazah satu darjah ini, anda akan mengembara di dunia semasa anda mengkaji kesan perubahan iklim dan inovasi dan dasar untuk memerangi mereka. Anda akan mengkaji tadbir urus global semasa dan mempertimbangkan peluang untuk tindakan iklim yang berkesan dalam dunia yang pantas berubah.

Bermula di Iceland, anda akan diperkenalkan kepada sains iklim, kaedah penilaian, dan dasar tenaga dan iklim. Anda akan melihat alternatif tenaga Iceland untuk bahan api fosil serta kaedahnya untuk mengurangkan pengeluaran karbon dioksida. Anda juga akan menemui dasar inti di dalam pentadbiran alam sekitar dan mengubah peranan geopolitik sebagai pemimpin dalam inovasi tenaga sebagai sebahagian daripada Eropah.... [-]

Amerika Syarikat Brattleboro Washington
Permintaan Maklumat
English
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, Amerika Syarikat
Alamat
1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington, District of Columbia, Amerika Syarikat