Rutgers School of Engineering

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengenalan kepada Rutgers University-New Brunswick School of Engineering

Di Rutgers School of Engineering pelajar siswazah kami adalah rakan kongsi yang berharga dalam penyelidikan, arahan, dan jangkauan. Kami menawarkan program ijazah sarjana untuk pelajar dinamik dalam 10 bidang pengajian. Dengan hampir $ 70 juta dalam perbelanjaan penyelidikan dan hampir 200 ahli fakulti yang terlibat dalam penyelidikan mengenai pelbagai topik yang memberi kesan kepada masyarakat, negara, dan komuniti global, Sekolah Kejuruteraan adalah persekitaran yang dinamik dan akademik yang menyokong pengajian siswazah.

Kami mempunyai program peringkat nasional yang menawarkan ijazah sarjana dalam kejuruteraan bioperubatan; kejuruteraan kimia; kejuruteraan awam dan persekitaran, kejuruteraan elektrik dan komputer, sistem tenaga; kejuruteraan industri, sains dan kejuruteraan bahan; kejuruteraan mekanikal dan aeroangkasa, dan kejuruteraan pembungkusan. Rutgers SoE terlibat dalam penyelidikan terkemuka dalam pelbagai disiplin dan telah menerima pengiktirafan kebangsaan untuk kemajuan teknologi. Kami mempunyai makmal yang luas dengan peralatan terkini.

Ukuran penting kepada kami. Sekolah Kejuruteraan cukup kecil untuk menjanjikan tuntutan pendidikan siswazah fokus, tetapi cukup besar bagi para pelajar untuk menikmati semua kelebihan, sumber dan peluang universiti penyelidikan awam yang terkemuka.

Fakulti

Ahli fakulti SoE adalah cemerlang-setiap tahun, dua atau lebih ahli fakulti kami, secara purata, menerima Anugerah KARIR NSF. Ahli fakulti kami sering dihormati oleh rakan-rakan mereka dengan anugerah dan persekutuan dari organisasi profesional yang paling berprestij. Buku-buku yang ditulis oleh fakulti kami digunakan di seluruh dunia. Ahli fakulti sepenuh masa kami, serta fakulti tambahan kami, adalah pakar kebangsaan dan antarabangsa dalam pelbagai bidang. Fakulti kami juga bergabung dengan beberapa pusat penyelidikan dan organisasi, baik di dalam maupun di luar Rutgers.

Mesra, Suasana Kollegial

Walaupun piawaian kami tinggi dan kemasukan adalah kompetitif, kami adalah sekolah mesra pelajar, di mana ahli fakulti berusaha untuk mendidik pelajar melalui penyelidikan dan kursus, dan untuk meningkatkan perkembangan kerjaya pelajar melalui mentoring peribadi, persekitaran umpan balik kumpulan, dan peluang untuk mengasah dan memasarkan kemahiran pelajar. Sekiranya anda seorang pelajar bercita-cita tinggi yang berkembang maju dalam persekitaran yang menyokong, anda harus mempertimbangkan Rutgers School of Engineering secara serius.

Lokasi

Lokasi pusat kami amat dikehendaki kerana beberapa sebab:

  • Peluang kebudayaan dan sosial New Brunswick, serta New York City (35 mi), Philadelphia (60 mi), Princeton (20 mi) dan Newark (25 mi) tidak dapat dilalui.
  • Rutgers berada di tengah-tengah kepekatan terbesar makmal penyelidikan industri dan kerajaan di Amerika Syarikat (memandangkan New Jersey, New York, Philadelphia, Boston, dan Washington DC). Ini meningkatkan peluang untuk hubungan profesional, serta prospek pekerjaan.
  • Rutgers terletak di kawasan yang sangat pelbagai, di mana hampir setiap kumpulan etnik, kebudayaan, dan agama di negara ini mempunyai perwakilan yang kuat. Kepelbagaian kawasan kami adalah kekuatan kami, sehingga memungkinkan para pelajar dari seluruh bahagian AS dan dunia merasa di rumah dari hari pertama Anda di sini.

Lokasi

Piscataway Township

Alamat
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Piscataway Township, Jersi baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami