Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

A pendidikan perniagaan Rutgers menyediakan pelajar untuk kejayaan - bukan sahaja dalam bidang yang dipilih tetapi juga dalam kehidupan mereka. Dari kursus ijazah menyeluruh kami untuk program MBA dinilai tinggi kami, pendidikan Rutgers adalah satu pengalaman yang mengubah hidup yang memberikan pelajar kemahiran dan pengetahuan untuk bersaing di peringkat global manakala meluaskan penghargaan mereka untuk bagaimana dunia berfungsi. Banyak menggambarkan ia sebagai salah satu pengalaman yang paling memberi kehidupan mereka - profesional dan peribadi.

Tetapi apa yang membuatkan pengalaman RBS yang begitu berbeza daripada sekolah top-kedudukan lain? Anda akan mencari nasional program top-kedudukan dalam pelbagai bidang termasuk Pharmaceuticals, Kewangan dan Pengurusan Rantaian Bekalan. Dan lokasi kami menyediakan akses mudah kepada peluang kerjaya di kawasan New York / New Jersey.

Tetapi kebanyakan pelajar menunjukkan rasa tulen mereka "menyesuaikan diri" sebagai perbezaan utama dalam pengalaman RBS. Pelajar dengan serta-merta berasa selesa dalam budaya sekolah. Dan kerana kami menyediakan pendidikan top-kedudukan untuk kos yang lebih rendah daripada sekolah perniagaan yang lain, pelajar menikmati pulangan yang lebih tinggi ke atas pelaburan mereka.

Lokasi

New Brunswick

Alamat
New Brunswick Campus
100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854

08854 New Brunswick, Jersi baru, Amerika Syarikat

Newark

Alamat
Rutgers Business School—Newark
1 Washington Park | Newark, NJ 07102

07102 Newark, Jersi baru, Amerika Syarikat

Jersey City

Alamat
286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302
07302 Jersey City, Jersi baru, Amerika Syarikat

Morristown

Alamat
161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960
07960 Morristown, Jersi baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited