Rocky Mountain University of Health Professions

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Rocky Mountain University of Health Professions (RMUoHP), sebuah institusi bertauliah yang diiktiraf untuk pendidikan kesihatan siswazah yang berasaskan bukti dan bermakna. Ditubuhkan pada tahun 1998 sebagai institusi kesihatan siswazah pasca profesional yang eksklusif, RMUoHP mempunyai reputasi untuk program pendidikan kesihatan yang berkualiti tinggi dan ketat serta mempunyai badan dan alumni pelajar yang pelbagai dari semua 50 negeri serta fakulti yang terkenal dan dihormati secara nasional yang mewakili bidang kesihatan amalan, penyelidikan dan pendidikan di seluruh negara. Model penyampaian akademik kami membolehkan pelajar bermastautin terhad kami meneruskan peranan hidup mereka tanpa berpindah dan pelajar residensi kami memulakan dan menamatkan pengajian sepenuh masa di Provo, Utah yang indah.

Jadilah sebahagian daripada kegembiraan dengan melibatkan diri dalam pendidikan kesihatan yang sangat fokus dan khusus di kaki beberapa fakulti yang paling kompeten, berkelayakan, dan berpengalaman di Amerika Syarikat. Alami transformasi yang menanti anda sebagai doktor, pendidik, penyelidik, atau pentadbir yang berlatih. Dengan pertumbuhan dan pengembangan yang berterusan ke program yang berkaitan dengan kesihatan di masa depan yang tidak terlalu jauh, RMUoHP adalah Universiti yang perlu ditonton!

Nilai teras

Berdasarkan bukti. Kami menggabungkan kepakaran kami dengan bukti terbaik yang ada untuk mencapai hasil terbaik.

Berpusatkan Pembelajaran. Dengan mencabar pemikiran, mendorong pertumbuhan, dan meneroka kemungkinan dalam persekitaran pembelajaran yang menyokong, kami memberi peluang kepada pelajar untuk mencapai potensi tertinggi mereka.

Sahih. Kami menyedari ketidaksempurnaan kami dan mengalu-alukan pertumbuhan yang berpunca dari kejayaan dan kegagalan. Kami yakin dengan keupayaan kami yang tidak terhad untuk mencari penyelesaian. Kami memperagakan kesyukuran. Kami berusaha untuk memahami, berempati, dan memaafkan.

Berorientasikan Perkhidmatan. Kerana kita menghargai orang di atas segalanya, kita saling melayani, pesakit dan pelanggan kita, komuniti kita, dan dunia.

Boleh dipercayai. Kami berusaha untuk kejujuran, rasa hormat, dan pertanggungjawaban dalam semua yang kami lakukan untuk terus memperoleh kredibiliti sebagai institusi dan sebagai individu.

Inklusif. Dengan menghormati perbezaan dan persamaan kami, kami memperkukuhkan hubungan institusi dan komuniti.

Bekerjasama. Kami belajar dan membuat dalam dan di antara pasukan untuk berinovasi, mendorong perubahan, melaksanakan strategi, memastikan kebertanggungjawaban, dan meraikan pencapaian.

Lokasi

Provo

Alamat
East 1700 South,122
84606 Provo, Utah, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami