Rocky Mountain College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai RMC

Rocky Mountain College adalah kediaman, kolej seni liberal komprehensif yang terletak di bawah batu permata "batu permata" di kawasan kejiranan pinggir bandar seperti Billings, Montana, bandaraya yang terbesar dan paling ekonomi dari negeri ini. Rocky Mountain College bersejarah yang berkaitan dengan Gereja United United, United Methodist Church, dan Gereja Presbyterian (Amerika Syarikat) - kumpulan yang secara tradisinya komited untuk mengejar pengetahuan, toleransi agama, dan penyelidikan bebas dan nilai-nilai seperti perkhidmatan, komuniti, dan watak.

Hubungan denominasi ini telah membantu untuk memaklumkan misi dan tema teras Kolej dan jelas dalam misi Kolej untuk mendidik para pemimpin masa depan melalui seni liberal dan program profesional yang memupuk pemikiran kritis, ekspresi kreatif, membuat keputusan etika, kewarganegaraan berpengetahuan, dan profesional kecemerlangan. Di samping itu, Kolej ini menggalakkan perkembangan seluruh orang dan memberikan peluang untuk meningkatkan pertumbuhan intelek, emosi, fizikal, dan rohani pelajar di kampus dan menerusi hubungan dalam komuniti tempatan dan global.

Kolej ini, sangat dihormati di peringkat serantau untuk kecemerlangan keseluruhannya, menyatakan misinya melalui tema teras kecemerlangan akademik, pembelajaran transformasional, dan tanggungjawab bersama dan pengawasan. Fakulti Kolej ini didedikasikan untuk program pembelajaran dan memimpin yang berpusatkan pelajar yang melibatkan eksperimen berterusan di atas Angkasa Angkasa Antarabangsa dan kurikulum pensijilan pesawat tanpa pemandu yang pertama di negara ini.

Rocky Mountain College mempunyai rekod kejayaan yang didayakan oleh nisbah fakulti pelajar rendah (12: 1) dan program bantuan kewangan yang murah hati. 99% pelajar menerima pakej anugerah yang purata $ 24,000 bagi setiap pelajar; Tambahan pula, 97% pelajar melanjutkan program lepasan atau kerjaya dalam bidang yang mereka inginkan. 52 jurusan sarjana muda - termasuk salah satu daripada program penerbangan tertinggi di negara ini - serta ijazah sarjana dalam pengajian doktor, akauntan, dan kepimpinan pendidikan pelajar dari 41 negeri dan 16 buah negara.

Kolej itu baru-baru ini telah membuktikan bahawa bangunan sains yang canggih akan disiapkan pada tahun 2018. Inisiatif strategik yang sedia ada termasuk pembangunan lebih lanjut mengenai program pembelajaran yang terlibat dan pengalaman, pengalaman tahun pertama yang dipertingkatkan, peluang penyelidikan sarjana muda Pathways program untuk perubatan pendidikan sains, dan perkhidmatan sokongan akademik yang dipertingkatkan. Rocky Mountain College terletak untuk melengkapkan peringkat seterusnya dalam evolusi usaha 139 tahun untuk mencapai keunggulan yang sangat tinggi.

Sejarah RMC

Kisah Rocky Mountain College benar-benar satu cerita tentang tiga kolej. Yang pertama adalah Institut Montana Collegiate di Deer Lodge, yang mendaftarkan kelas pertamanya pada tahun 1878. Tidak lama selepas kelas bermula di Deer Lodge, Mont., Kolej Wesleyan membuka pintu di Helena. Di Billings, tapak semasa Rocky Mountain College , Institut Politeknik Billings (BPI) mula merekrut pelajar dari seluruh negara pada pergantian abad ini. Tiga sekolah itu menjadi satu entiti pada tahun 1947 - Billings Polytechnic Institute, yang menjadi Rocky Mountain College - Montana pertama dan terbaik.

Sejak penubuhannya pada tahun 1878, para pelajar Rocky Mountain College telah menjadi pemimpin. Pada tahun 1947, para pelajar memohon untuk menamakan semula BPI ke Rocky Mountain College . Mereka juga mengambilnya untuk mempercepatkan perkembangan Kolej, dan mereka juga membina bangunan baru sebagai cara untuk membayar tuisyen mereka. Batu-batu batu pasir digali dari Rimrocks dan kampus itu naik dari tanah ladang di sekelilingnya untuk menjadi salah satu kolej terbaik di Barat.

Hari ini, pelajar RMC tidak semuanya berbeza dari masa lalu. Rocky Mountain College masih menarik dan menghasilkan pemimpin yang membuat perbezaan di Kolej dan komuniti mereka.

Institut Pengajian Keamanan

IPS logo

Terletak di kampus Rocky Mountain College di Billings, Mont., Institut Kajian Keamanan "berusaha melalui pendidikan untuk meneroka dan menggalakkan alternatif kepada keganasan dalam perilaku individu, kumpulan, organisasi, komuniti dan negara." Kenyataan misi ini membimbing kita turun banyak jalan menarik ketika kita memasuki dekad ketiga kami.

Hubungi RMC

Alamat Kampus

Rocky Mountain College
1511 Polis Drive
Billings, MT
59102-1796

Lokasi

Billings

Rocky Mountain College

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami