University of Maryland College Park

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pendidikan Perniagaan Terinspirasi

Di dalam ekonomi global, kejayaan perniagaan memerlukan pengetahuan dan kemahiran yang tidak terinspirasi.

Di Robert H. Smith School of Business di University of Maryland , pendidikan perniagaan yang terinspirasi adalah perniagaan kami. Fakulti kami adalah kelas dunia. Penyelidikan kami canggih. Pembelajaran kami adalah pengalaman dan berakar di dunia nyata. Dan pelajar kita belajar berfikir seperti usahawan.

Salah satu daripada 12 kolej dan sekolah di University of Maryland di College Park, Smith School dipasang ke rangkaian perniagaan, kerajaan, bukan keuntungan dan profesional Washington, DC, metroplex.

Masyarakat ulama dan pengamal kami sangat menyokong pembelajaran sambil melengkapkan pelajar untuk berjaya dalam pasaran yang sering diperdebatkan.

Pelbagai program, sijil dan ijazah kami direka untuk menyediakan profesional yang bekerja untuk mencapai landasan dalam ekonomi dunia yang berubah, dengan teknologi dan persaingan global mempercepatkan perubahan.

Untuk berbuat demikian, kami menawarkan program MBA, Sarjana, PhD, dan sepenuh masa, sambilan, dalam talian dan eksekutif MBA.

Ekonomi dunia sedang berubah. Teknologi dan persaingan global mempercepatkan perubahan. Usahawan bekerja tanpa henti untuk mencari idea-idea besar seterusnya dan membawa mereka ke pasaran dan skala. Masa depan tidak pasti tetapi dipenuhi dengan peluang yang tidak terhad.

Kedudukan

  • No. 2 master program kewangan (Financial Times, 2018)
  • No. 7 program MBA eksekutif, Amerika Syarikat (The Economist, 2018)
  • No. 9 program MBA dalam talian (USNews
  • No. 9 kepuasan pelajar MBA sepenuh masa, AS (Bloomberg Businessweek, 2016)
  • No. 11 program PhD, dunia (Financial Times, 2014)
  • No. 15 program MBA sambilan, AS (USNews
  • No. 21 program sarjana muda, AS (USNews
  • No. 27 program MBA sepenuh masa, AS (Financial Times, 2018)
  • No. 16 penyelidikan, dunia (Financial Times, 2018)

Integriti Akademik

Di Smith, kami berkongsi komitmen bersama untuk "melakukan perkara yang betul, cara yang betul." Kami menjangkakan bahawa pelajar akan berperilaku dengan penuh integriti, terutamanya kerana ia berkaitan dengan prestasi akademik mereka, dan memegang mereka bertanggungjawab terhadap pelanggaran. Ini bukan hanya memberi manfaat kepada pelajar kami sekarang - ia akan memberi manfaat kepada kerjaya, syarikat dan komuniti mereka satu hari nanti.

Pejabat Dekan berkomitmen untuk mencipta dan mempromosikan budaya integriti di Smith. Kami menyokong dan menguatkuasakan prinsip integriti akademik yang ditetapkan oleh Pejabat Perilaku Pelajar Universiti Maryland. Pelajar Smith mematuhi Ikrar Kehormatan Universiti Maryland:

"Saya berjanji atas kehormatan saya bahawa saya tidak memberikan atau menerima sebarang bantuan yang tidak dibenarkan dalam tugasan / pemeriksaan ini."

Lokasi

College Park

University of Maryland, Robert H. Smith School of Business

Alamat
Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park,
College Park, Maryland, Amerika Syarikat
Telefon
+1 301-405-2189

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami