Baca keterangan rasmi

Belajarlah. Pengalaman. Memimpin.

Menjadi seorang pengurus kewangan global, seorang profesional pengiklanan, akauntan untuk firma perakaunan berprestij-langit itu had. Kolej Pentadbiran Perniagaan mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk menjadikan idea menjadi realiti. Dengan fakulti yang komited dan penglihatan yang tinggi dalam komuniti korporat, program CBA Rider menyediakan pengalaman pendidikan untuk seluruh orang dengan menggabungkan teori dan amalan. Terokai dunia kita untuk melihat apa yang paling menarik perhatian kepada watak anda.

Misi kita


Misi kami adalah untuk menyediakan pendidikan perniagaan yang berkualiti berdasarkan kurikulum dinamik dan inovatif untuk membina kecekapan profesional yang membolehkan graduan kami menjadi peserta produktif dan bertanggungjawab sosial dalam pasaran global yang pesat berubah.

Kami mewujudkan persekitaran akademik yang menyokong dan memberi peluang kepada pelajar untuk pembelajaran pengalaman. Program kami membangun komunikasi, interpersonal, kerja berpasukan, kepimpinan, pemikiran kritikal dan kemahiran menyelesaikan masalah.

Kami komited untuk penambahbaikan yang berterusan ketika kami berusaha untuk kecemerlangan. Kami memastikan penyebaran teori dan amalan semasa dalam kurikulum kami melalui penyelidikan ilmiah, aktiviti profesional, dan perkongsian perniagaan yang luas.

AACSB


Persatuan untuk Memperkenalkan Sekolah Perniagaan Kolej (AACSB International) menjamin institusi yang diiktiraf menggalakkan kecemerlangan dan peningkatan dari program perniagaan sarjana dan lepasan. AACSB International mewakili standard akreditasi tertinggi untuk sekolah perniagaan di peringkat antarabangsa. Persatuan juga menganalisis dan meluluskan program perakaunan.

Kolej Pentadbiran Perniagaan Rider University adalah salah satu daripada lebih daripada 500 buah sekolah di peringkat antarabangsa dan nasional yang telah menerima akreditasi dari AACSB International, pada mulanya pada tahun 1993 dan sekali lagi pada tahun 2000 dan 2007.

Di samping itu, akreditasi jabatan perakaunan adalah elemen lain yang membezakan CBA Rider. Kurang dari 200 buah sekolah di seluruh dunia telah mendapat akreditasi jabatan perakaunan dengan Rider University sebagai satu-satunya kolej di negeri New Jersey yang memegang akreditasi ini. Jabatan Rider pada awalnya diiktiraf pada tahun 2000 dan sekali lagi pada tahun 2007.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Rider University College of Business Administration

Mengambil kerjaya perakaunan anda ke peringkat seterusnya dengan Master Rider 's program Perakaunan. Anda 'll membangunkan kecekapan yang diperlukan teknikal ya ... [+]

Mengambil kerjaya perakaunan anda ke peringkat seterusnya dengan Master Rider 's program Perakaunan. Anda 'll membangunkan kecekapan yang diperlukan teknikal yang anda perlukan dan memenuhi syarat-syarat kredit jam berkembang bagi pelesenan dalam bidang perakaunan yang pesat berubah. Anda juga boleh membangunkan kerjaya di kawasan luar perakaunan awam, termasuk entiti korporat, kewangan atau kerajaan melalui tawaran kursus elektif kami.

Kursus diajar dalam bahagian-bahagian kecil, biasanya dengan sepenuh masa fakulti memegang ijazah kedoktoran. Kebanyakan yang terlibat dalam penyelidikan dalam bidang masing-masing dan mempunyai pengalaman perniagaan juga. Mengambil kesempatan daripada setiap peluang dalam program ini diiktiraf AACSB International. Plus, kerana kebanyakan pelajar yang bekerja dalam jawatan profesional atau pengurusan, mereka membawa pelbagai pengalaman perniagaan untuk berkongsi. ... [-]

Amerika Syarikat Lawrence Township
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu