Rennert English Language School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Rennert, pilihan terbaik di sekolah-sekolah untuk mencapai matlamat bahasa Inggeris anda. Sama ada anda mahu untuk meningkatkan kemahiran komunikasi Bahasa Inggeris anda untuk tujuan profesional, untuk menghadiri sebuah universiti Amerika, untuk perjalanan, atau untuk berbual dengan rakan-rakan antarabangsa, Rennert mempunyai program dan kepakaran yang anda perlukan.

Apakah perbezaan Rennert itu? Pengalaman, kelas kecil dan sentuhan peribadi. Sejak tahun 1973 Rennert telah mengajar bahasa dan mempunyai saiz kelas yang paling kecil di New York dengan maksimum 10 pelajar. Berkelayakan, guru-guru kami yang berdedikasi membawa bahasa Inggeris kepada kehidupan dengan menggunakan kaedah komunikatif pengajian bahasa dan menyelami anda dalam dunia sebenar dalam dua daripada bandar-bandar yang paling menarik Amerika: New York dan Miami!

Seni inovatif kami serta program Bahasa Inggeris merangkumi kursus individu dalam tarian, fesyen, Muzik, Make-Up Artistry, Fotografi, Pemangku dan pembikinan filem di New York City. Arts Miami ditambah Kursus Bahasa Inggeris termasuk Salsa Latin Tarian dan Fotografi di pantai cerah South Beach.

Kepakaran Rennert dalam TOEFL dan Cambridge Kursus persiapan, Program Access University dan Program Bahasa Inggeris profesional untuk profesional yang bekerja dihormati di seluruh dunia. Walaupun guru-guru datang dari seluruh dunia untuk kursus-kursus latihan guru TESOL kami untuk mendapat kelebihan daya saing di negara mereka.

Rennert New York dan Rennert Miami South Beach menawarkan jadual penuh aktiviti dengan bimbingan guru, kelas percuma dan lawatan untuk meningkatkan keseronokan anda dan meletakkan kemahiran komunikasi Bahasa Inggeris anda ke dalam tindakan. Kami menjemput anda untuk menerokai program kami dan memilih satu yang terbaik untuk anda. Kami berharap untuk melihat anda tidak lama lagi di New York atau Miami!

Lokasi

New York

Alamat
Rennert New York City
216 East 45th Street

NY 10017 New York, New York, Amerika Syarikat

Pantai Miami

Alamat
Rennert South Beach
560 Lincoln Road

FL 33139 Pantai Miami, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: