Reinhardt University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak ditubuhkan pada tahun 1883, Reinhardt telah memberi tumpuan untuk memenuhi keperluan pelajar satu orang pada satu masa.

Pendekatan pendidikan yang diperibadikan ini paling baik diberikan dalam kelas kecil oleh profesor berbakat yang mencabar dengan berhati-hati. Dan, sebagai satu-satunya institusi pengajian tinggi Cherokee County yang menawarkan ijazah sarjana dan siswazah, Reinhardt telah lama menjadi sumber popular bagi golongan muda dari daerah bersempadan Bartow, Cobb, Dawson, Forsyth, Fulton, Gordon dan Pickens. Seiring dengan perkembangan institusi ini, institusi ini juga terus berkomitmen untuk memberikan pendidikan yang berkualitas dengan harga yang terjangkau.

Pelajar mendapati program akademik Reinhardt menarik, mencabar dan relevan - pelaburan yang memberikan pulangan positif kepada kehidupan peribadi dan profesional mereka. Lulusan yang memanfaatkan sepenuhnya peluang Reinhardt memasuki profesion pilihan mereka dengan kekayaan pendidikan seni liberal yang luas ditambah dengan persiapan profesional khusus melalui penyertaan dalam pengalaman pengalaman yang menarik dalam kelas, peluang pengayaan kokurikulum, projek penyelidikan yang mencabar, inisiatif perkhidmatan yang bermanfaat, magang yang menarik , dan kajian mengubah hidup di luar negara.

Lokasi

Waleska

Alamat
30183 Waleska, Georgia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami