Regis University, The College for Public Leadership

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Para pemimpin dalam pendidikan tinggi dan perniagaan kerajaan telah berkumpul untuk membentuk College for Public Leadership , institusi pertama dan satu-satunya negara dengan kurikulum yang sepenuhnya didedikasikan untuk perniagaan kerajaan.

Kolej ini komited untuk memupuk kepimpinan dalam semua bidang perkhidmatan awam. Dengan menyediakan alat praktikal, pengetahuan, dan kemahiran pelajar dapat segera memohon di tempat kerja, The College for Public Leadership menyediakan pengalaman pendidikan karir yang berfokus pada perkhidmatan publik.

Misi kita

Untuk menyediakan pemimpin masa depan dalam perkhidmatan persekutuan, praktikal, pendidikan berpusatkan nilai dalam perniagaan kerajaan. Kolej ini, dalam program ijazahnya, menghormati panggilan untuk perkhidmatan awam, menekankan nilai-nilai yang berakar dalam masyarakat demokratik dan pengawalan berprinsip sumber awam.

Prinsip Panduan kami

Kolej Kepimpinan Awam mengiktiraf bahawa perkhidmatan awam adalah panggilan. Kami akan menyediakan individu untuk menjawab panggilan ini dengan menekankan nilai-nilai, sistem, dan kepercayaan di mana kerajaan negara ini terletak sementara membentuk pemimpin yang berkhidmat kepada kebaikan bersama melalui perkhidmatan yang kompeten dan berdedikasi mereka kepada perniagaan kerajaan. Melalui tindakan kami, kami akan menanamkan ideal dan amalan perkhidmatan awam sebagai kepimpinan pelayan yang rendah hati, berani, dan berkesan.

Lokasi

Washington

Alamat
919 18th St, NW
Suite 800

20006 Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: