Baca keterangan rasmi

Sekolah Kepimpinan Global

Salah satu daripada lapan sekolah di Universiti Regent, graduan kerja sekolah untuk banyak syarikat Fortune 500 negara serta bukan keuntungan di sini dan di seluruh dunia. Pelajar kami digalakkan untuk mengambil bahagian dalam persidangan antarabangsa yang menyediakan peluang persembahan serta rangkaian dengan pakar terkemuka.

Misi

Misi Universiti Regent menyediakan pendidikan lepasan dan sarjana yang cemerlang dari perspektif global, dalam bidang profetik untuk melengkapi para pemimpin Kristian untuk mengubah dunia dan menjadi pusat pemikiran dan tindakan Kristian.


Visi Universiti Regent, melalui graduan dan aktiviti ilmiah kami, adalah untuk menyediakan kepimpinan Kristian dalam mengubah masyarakat dengan menegaskan dan mengajar prinsip-prinsip kebenaran, keadilan, dan cinta seperti yang dijelaskan dalam Kitab Suci, yang terkandung dalam orang Yesus Kristus dan membolehkan melalui kuasa Roh Kudus. Soli Deo Gloria.

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Dirancang untuk pelajar yang ingin mendapatkan ijazah yang lebih cepat atau yang mempunyai kurang daripada keperluan untuk aspek kewangan dan lain-lain banyak-kuantitatif ... [+]

MA dalam Pengurusan program bertauliah dirancang untuk pelajar yang ingin mendapatkan ijazah yang lebih cepat atau yang mempunyai kurang daripada keperluan untuk aspek kewangan dan lain-lain banyak-kuantitatif MBA.

MA dalam Pengurusan pelajar boleh memilih daripada beberapa trek pengkhususan. Juga fleksibiliti program kami membenarkan anda untuk menghadiri kelas di kampus kami di Virginia Beach, VA., Atau Washington, DC, mengambil kelas dalam talian melalui kemudahan pendidikan jarak jauh kami, atau pilih kombinasi di kampus dan pembelajaran dalam talian. Baca lebih lanjut mengenai penerangan kursus untuk program ini di bawah, atau mengetahui lebih lanjut mengenai trek pengkhususan kami. ... [-]

Amerika Syarikat Virginia Beach
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu