Baca keterangan rasmi

Sekolah komited untuk pengajaran kualiti tertinggi untuk Sarjana Muda, yang Siswazah dan Sekolah Pendidikan Berterusan (SCE) pelajar perniagaan. Sekolah Perniagaan di Providence College berusaha untuk mewujudkan suasana pembelajaran yang konsisten dengan misi College, berasaskan pendidikan seni liberal yang kuat dan nilai Judeo-Kristian yang dimajukan dalam tradisi Dominican. Dibina pada standard etika yang baik, persekitaran yang memupuk pembangunan peribadi, sivik, dan profesional pelajar dan fakulti melalui interaksi rapat, pedagogi yang sangat baik dan biasiswa yang berkualiti tinggi. Kami menyediakan pendidikan yang menyediakan pelajar untuk menjadi pelajar sepanjang hayat, profesional etika dan ejen berkuatkuasanya perubahan tersebut. Program kami kajian membangunkan yang sempurna, individu yang bertanggungjawab dari segi sosial dengan penghargaan untuk menghadapi cabaran dan peluang kepelbagaian dan globalisasi. Kurikulum ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dalam bidang yang dipilih pengajian dan juga dalam bidang teras seperti pemikiran kritikal, kepimpinan, kerja berpasukan, komunikasi, dan teknologi maklumat. Fakulti kami komited sepenuhnya untuk kecemerlangan dalam pengajaran dan penyelidikan, seperti Pusat Pengajian dalam menyokong perusahaan itu. Kami secara aktif menggalakkan mereka intelektual dan profesional sumbangan yang akan memberi tenaga pengajaran dan perkhidmatan. Mengapa kajian perniagaan di Providence College?

Membezakan diri anda dengan pengalaman pendidikan perniagaan PC, yang menekankan interaksi fakulti-pelajar terletak di dalam persekitaran bilik darjah yang kecil. Memisahkan diri dari orang lain dengan pendidikan perniagaan yang berasaskan Seni Liberal dan nilai-nilai Yahudi-Kristian dalam tradisi Dominican Memperkayakan pemahaman anda tentang siapa anda dengan pelbagai kursus teras daripada perniagaan kepada seni dan sains liberal. Melabur dalam pendidikan berasaskan nilai etika, moral, dan rohani untuk menjadi seorang profesional perniagaan dengan beretika kemahiran membuat keputusan. Membangunkan semangat kebenaran, fikiran untuk disoal siasat, dan keupayaan untuk mengintegrasikan pendidikan perniagaan PC anda secara kreatif memproses isu-isu perniagaan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Providence College, School of Business

Program pengajian yang membawa kepada Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan terdiri daripada kursus-kursus praktikal yang boleh digunakan di tempat kerja. Setiap kursus d ... [+]

Providence College menawarkan program pengajian siswazah yang membawa kepada Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Program pengajian yang membawa kepada Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan terdiri daripada kursus-kursus praktikal yang boleh digunakan di tempat kerja. Setiap kursus dirancang supaya ia akan menjadi satu pengalaman pembelajaran yang bermakna yang akan memberi manfaat kepada individu dalam kerjayanya. Ramai daripada kursus-kursus yang mempunyai penekanan kuantitatif dengan aplikasi komputer.

Walau bagaimanapun, sementara MBA program yang biasa sering dikritik kerana melahirkan graduan yang menguasai teknik tetapi tidak bahan, program Providence College memberikan pertimbangan yang sewajarnya kepada tujuan sosial dan tanggungjawab serta aspek teknikal perniagaan. Pendek kata, kami berusaha untuk "menjadikan manusia " Sarjana Pentadbiran Perniagaan Program. Ini, kami merasakan adalah amat penting pertimbangan jangka panjang.... [-]

Amerika Syarikat Providence
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu