Baca keterangan rasmi

Misi Kita

Mendidik dan menginspirasi generasi baru pemimpin mahir, berwawasan dan berdaya usaha untuk mengubah dasar perniagaan dan awam dan mewujudkan dunia yang lebih adil, makmur dan mampan.

Visi Kami

Dengan memupuk kemahiran kepimpinan bawaan dalam pelbagai kaum dengan kemahiran dan minat yang berbeza-beza, dan memupuk rangkaian sokongan di kalangan mereka, kami akan mengaktifkan beribu-ribu profesional di seluruh dunia dan mengembangkannya menjadi pemimpin yang akan mereka bentuk, memimpin, mempengaruhi, dan mengembangkan perusahaan yang makmur untuk masa depan yang mampan.

Nilai-nilai Kami

Nilai-nilai ini diselitkan dalam semua yang kita lakukan masuk dan keluar dari bilik darjah.

KOMUNITI

Pelajar di PGS mendidik satu sama lain, di dalam kelas dan di luar. Mereka mencabar setiap anggapan lain, meluaskan pengalaman masing-masing dan mengajar satu sama lain untuk melihat dunia dari perspektif yang berbeza-beza. Panduan rangkaian sepanjang hayat ini bertenaga alumni menerusi kerjaya mereka dan seterusnya.

inovasi

PGS memupuk semangat inovatif dan didorong. Penglibatan berterusan dengan pemimpin industri utama sebagai fakulti, Ubah Ejen di Kediaman, pensyarah dan pemegang amanah tetamu membolehkan kita perspektif yang lebih mendalam untuk memanfaatkan inovasi untuk kebaikan bersama dan menyediakan pelajar untuk mereka bentuk dan mengetuai perusahaan perintis, perniagaan dan organisasi.

Integriti

Mewujudkan dunia yang lebih baik memerlukan integriti, keberanian dan kejujuran. Ini tertanam dalam akademik, operasi, dan perhubungan dengan pelajar, alumni, fakulti, akreditor, ahli lembaga dan komuniti yang lebih luas.

Keadilan sosial

Masyarakat kami termasuk. Kami secara kolektif berusaha mengejar keadilan sosial dan kebaikan bersama. Kami memeluk semua bentuk kepelbagaian dalam pelajar, kakitangan, fakulti dan Lembaga Pemegang Amanah kami. Komite Kepelbagaian & Keadilan Sosial yang diketuai pelajar kami terus mendorong kami ke arah kemasukan selanjutnya.

kemampanan

PGS sangat komited untuk kemampanan ekologi dan sosial, yang membekalkan pedagogi, kurikulum dan komuniti kami. Kami menyediakan pelajar kami untuk memajukan kemampanan dalam perniagaan dan organisasi. Sebagai pemimpin dalam pendidikan tinggi, kami berusaha untuk mempengaruhi universiti lain untuk mengintegrasikan keberlanjutan ke dalam reka bentuk program mereka.

Pembangunan Peribadi

Semasa di PGS, pelajar mengalami perjalanan yang selari dengan perkembangan kepimpinan transformasional dan pertumbuhan peribadi. Pelajar memahami teori, mengembangkan kemahiran dan memperoleh keperibadian peribadi yang diperlukan untuk menjadi instrumen perubahan yang ingin mereka lihat di dunia.

Mengapa Sekolah Siswazah Presidio?

Kemampanan dalam setiap kursus.

Kami tidak hanya menguasai keberlanjutan sebagai pilihan, kerana di dunia hari ini - ia bukan satu pilihan. Setiap kursus diajar melalui lensa kemampanan yang melatih para pelajar untuk melihat dalam sistem - bukan hanya perkataan dan nombor. Pemahaman tentang bagaimana semuanya disambungkan adalah kuasa super Presidian.

Bekerjasama dengan anda!

Kami bekerja keras untuk mewujudkan komuniti pembelajaran yang benar. Fakulti dan badan pelajar kami percaya bahawa masalah yang sukar dikesan hanya dapat diselesaikan melalui mindshare. Kelas waktu termasuk latihan bengkel, dyads, sesi api cepat, dialog, dan ceramah.

Pengalaman kerja adalah pendidikan.

Kebanyakan orang belajar dengan lebih baik dengan mengamalkan apa yang diajar, bukan dengan mendengar kuliah atau membaca buku (baik bukan sahaja buku). Program pembelajaran Experiential kami mempunyai pelajar kami yang bekerja di projek perancangan dunia sebenar untuk syarikat-syarikat sebenar yang membuat kesan sebenar. Ini adalah sebahagian daripada ahli akademik 360 darjah, pengalaman pembelajaran holistik.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Presidio Graduate School

MPA MPA adalah satu-satunya kelestarian MPA yang seumpamanya - para pelajar kami berpengaruh di seluruh sektor dengan cara MPA lain tidak semestinya. Sila ambil perhatian ... [+]

MPA MPA adalah satu-satunya kelestarian MPA yang seumpamanya - para pelajar kami berpengaruh di seluruh sektor dengan cara MPA lain tidak semestinya.

Aspek yang paling tersendiri dari Sarjana Pentadbiran Awam (MPA) kami ialah integrasi pendidikan pengurusan yang menyeluruh dengan dasar dan pentadbiran awam. Dasar utama program MPA ialah "kurikulum bersepadu" kami yang direka bentuk di sekitar tiga konsep asas yang bersama-sama menentukan kecekapan dalam Pengurusan Mampan. Pelajar dalam program MPA mengambil kelas dengan pelajar MBA, memperoleh kemahiran pengurusan dan kerjasama lintas sektor melalui projek dan tugasan pasukan.

Tinjauan Program MPA

Presidio menyediakan pelajar MPA untuk menerajui sektor awam dengan keberanian, visi dan komitmen terhadap kemampanan. Cabaran-cabaran ekonomi, sosial dan alam sekitar yang kompleks kini memerlukan pengurus awam untuk memikirkan semula dasar dan pentadbiran dan untuk melibatkan perniagaan, pertubuhan bukan keuntungan dan komuniti seperti tidak pernah terdahulu. Dari penyertaan warga negara ke pelan tindakan iklim, perkongsian awam-swasta untuk pekerjaan hijau, pentadbir awam mesti memimpin dan mengikuti pada masa yang sama.... [-]

Amerika Syarikat Seattle San Francisco
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

PGS Alumna Profile - Divya Srinavasan (C22)