Baca keterangan rasmi

Point Loma Nazarene University dikenali kerana berfikiran maju. Pada PLNU, ahli akademik, iman, dan masyarakat adalah semua penting. Pelajar mendapat manfaat daripada pendekatan ini seimbang untuk pendidikan dan meninggalkan PLNU bersedia untuk berfikir, bertindak, dan menyumbang kepada dunia.

Selain lebih daripada 60 kawasan sarjana muda pengajian, PLNU menawarkan pusat-pusat serantau program siswazah di seluruh Southern California. PLNU berkhidmat kepada lebih daripada 3500 pelajar.

Adakah anda tahu?

Sejak tahun 2004, lebih 90 peratus daripada pelajar PLNU yang telah memohon untuk kemasukan ke perubatan, pergigian, optometri, farmasi, dan sekolah-sekolah veterinar telah diterima. Dalam laporan Pintu Terbuka 2008, kajian PLNU di luar negara program kedudukan ke-15 di negara ini (antara institusi ijazah-pemberian sarjana) bagi peratusan pelajar yang mengambil bahagian - kira-kira 30 peratus daripada warga emas menamatkan pengajian telah belajar di luar negara. PLNU adalah di peringkat kebangsaan yang diiktiraf bagi kepimpinannya dalam bidang kemampanan - memenangi San Diego Perkhidmatan Alam Sekitar Recycler Anugerah empat daripada enam tahun yang lalu dan yang dinamakan salah satu daripada 100 buah sekolah hijau Amerika oleh Sierra Club dalam kedua-dua tahun 2010 dan 2011. Melalui LoveWorks PLNU ini jangka pendek Program Misi, lebih daripada 2,000 pelajar, fakulti, kakitangan dan alumni telah berkhidmat orang yang memerlukan dalam kira-kira 60 kawasan dunia. Pusat PLNU Pembangunan Antarabangsa penyelidikan amalan perniagaan yang mampan dan penyelesaian kepada kemiskinan global. Sejak tahun 2005, filem 22 pelajar / program TV telah memenangi anugerah atau muncul di festival filem. PLNU Ucapan dan Debat pasukan telah menjadi juara kebangsaan dalam selama setahun cabutan bertuah pertandingan National Parlimen Debate Associations 'empat daripada tujuh tahun yang lalu, bersaing dengan sekolah-sekolah seperti UC Berkeley dan UCLA.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Point Loma Nazarene University

Program ini akan melengkapkan anda untuk memenuhi panggilan anda, dengan kursus seperti Terkemuka dalam masyarakat yang pelbagai, Pengurus Konflik dan Perubahan, Sistem O ... [+]

Anda merasakan keinginan untuk sesuatu yang lebih, untuk menjadi pemimpin, anda telah dipanggil untuk menjadi.

Anda sudah bersedia untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda, untuk menganggap tahap yang lebih besar daripada kepimpinan dan kawalan ke atas masa depan anda. Sarjana Sastera dalam Kepimpinan Organisasi akan melengkapkan anda untuk memimpin orang lain dengan keyakinan tulen dan kira-kira. Program ini direka untuk profesional yang bekerja dengan dua pilihan penghantaran untuk memberikan anda fleksibiliti yang anda perlukan untuk mendapatkan ijazah anda semasa terus bekerja dalam peranan semasa anda. Bermula di Fall 2016 anda boleh mendaftar dalam format 100% secara online yang boleh didapati dari mana-mana sahaja, atau format dalam orang yang memenuhi satu malam seminggu di kampus Mission Valley kami di San Diego.... [-]

Amerika Syarikat San Diego
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
20 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu