Phillips Graduate University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Phillips Graduate University , yang berpusat di Chatsworth, California, menawarkan program pendidikan dan latihan lanjutan termasuk psikologi, pengurusan, dan kaunseling. Ribuan graduan Doktor Pengurusan Organisasi & Perundingan dan Sarjana Psikologi kami adalah pemimpin global dalam pengurusan korporat, kaunseling sekolah, dan terapi keluarga. PGU juga mengendalikan banyak program penyelidikan dan khidmat masyarakat, termasuk Program Konsortium MFT.

Pada tahun 1950-an pengasasnya, Clinton E. Phillips, Ph.D., dan David Jansen, D.Min., Telah mempelopori penerapan teori sistem keluarga dan permulaan terapi keluarga di American Institute of Family Relations, yang diasaskan oleh Paul Popenoe. Pada tahun 1971 mereka mendirikan California Family Study Center yang, pada tahun 1992, diganti namanya sebagai penghormatan Dr. Phillips. Pada tahun 2016, Phillips Graduate Institute menukar namanya menjadi Phillips Graduate University . Pusat Kaunseling PGU telah membantu lebih 30,000 keluarga mencapai tahap berfungsi yang lebih tinggi dan menjalani kehidupan yang lebih produktif.

Sarjana Phillips dalam Perkahwinan dan Terapi Keluarga, sekarang pada tahun ke-49 kami, telah dipindahkan ke universiti rakan kongsi kami

Lokasi

Los Angeles

Alamat
Plummer Street,19900
91311 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: