Pfeiffer University School of Graduate Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Pfeiffer mula-mula membuka pintu pada tahun 1885 sebagai sekolah misi yang ditubuhkan untuk menyediakan pendidikan kepada pelajar yang mempunyai sedikit peluang untuk belajar formal. Banyak telah berubah sejak bertahun-tahun, tetapi Pfeiffer terus menekankan prinsip "perkhidmatan sebelum diri" yang kami telah dibina.

Sejujurnya dengan sejarah kami, Pfeiffer telah menjadikan salah satu keutamaan tertinggi dan bekerja dengan pelajar untuk menangani batasan kewangan. Lebih dari 90 peratus pelajar Pfeiffer mendapat bantuan kewangan.

Penekanan Pfeiffer terus menjadi kepemimpinan pelayan. Tiga bidang di mana Universiti berusaha untuk memberikan pertumbuhan peribadi dan pengetahuan akademik untuk pelajar kami adalah perkhidmatan Kristian, khidmat atau pembelajaran yang terlibat, dan pembangunan kokurikulum. Program Pemimpin Bonner Pfeiffer, di mana pelajar menerima biasiswa pendidikan berdasarkan jam perkhidmatan masyarakat, adalah yang terbesar di negara ini. Pelajar-pelajar kita mengambil bahagian dalam pelbagai projek perkhidmatan masyarakat sepanjang tahun, termasuk tunjuk ajar dan mentoring di sekolah-sekolah kawasan, membina rumah Habitat untuk Kemanusiaan, memberi sukarela di rumah penjagaan kawasan, dan menyediakan perkhidmatan kepada beberapa agensi bukan keuntungan tempatan. Ramai pelajar kami turut mengambil bahagian dalam perjalanan misi musim gugur dan musim bunga alternatif, yang tahun ini telah membawa pelajar ke taufan-melanda Florida dan perjalanan yang akan datang ke Cuba.

Kemudahan makmal sains yang canggih, sebuah dewan kediaman baru dan bahagian selatan kampus yang benar-benar berubah telah terus meningkatkan kampus yang mesra pelajar.

Matlamat Pfeiffer adalah untuk mendidik untuk kewarganegaraan. Sekiranya anda seorang pelajar yang mencari pendidikan yang akan membantu anda membangunkan diri sendiri dan juga akademik, Pfeiffer adalah tempat untuk anda.

Lokasi

Charlotte

Alamat
Pfeiffer University School
Charlotte Campus
4701 Park Road

28209 Charlotte, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami