Pepperdine University School of Public Policy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Amerika Keperluan Pemimpin. Adakah anda Sedia?

Di Pepperdine School of Public Policy, pelajar belajar daripada pengamal dasar yang sebenar untuk menjadi pemimpin yang baik dan berjaya. Kami menggunakan kurikulum unik yang melengkapkan analisis dasar kuantitatif dengan kursus dalam sejarah dan falsafah politik untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berdampak pada salah satu sisi lorong.

School of Public Policy students in classroom

Kos Kehadiran

Pepperdine School of Public Policy menganugerahkan beberapa biasiswa setiap tahun. Anugerah ini disediakan melalui dana yang dikurniakan, hadiah daripada penyokong dan alumni, dan peruntukan dana umum Universiti. Jawatankuasa Beasiswa mengurniakan biasiswa berdasarkan pengalaman merit dan akademik dan profesional.

113382_ScreenShot2019-04-05at2.46.00AM.png

* Biasiswa purata berdasarkan anggaran tahun pendaftaran 2018-2019 dan bukan jaminan pembiayaan.

Program Sarjana Dasar Awam kami. . .

  • adalah sempurna bagi mereka yang berada di laluan ke arah PhD serta mereka yang mencari kerjaya yang berkesan dalam politik dan dasar.
  • menyediakan anda untuk karier dalam perkhidmatan asing, berfikir kereta kebal, bukan keuntungan, dan kepimpinan kerajaan.
  • menawarkan pengkhususan unik dan peluang bersamaan bersama.
  • terletak di tengah-tengah Malibu, California yang indah, dan menawarkan salah satu pengalaman pembelajaran terbaik di negara ini.
  • adalah program dasar 10 siswazah di Barat, seperti yang disenaraikan oleh US News and World Report .

Lokasi

Malibu

Alamat
24255 Pacific Coast Highway
90265 Malibu, California, Amerika Syarikat

Program-program