Park University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Taman Universiti telah ditubuhkan pada tahun 1875, dan merupakan empat tahun, swasta, bukan keuntungan, coeducational, institusi seni liberal dengan program ijazah yang diiktiraf sepenuhnya oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi, ahli Persatuan Tengah Utara Kolej dan Sekolah. Park telah dinamakan sebagai nilai kedudukan bahagian di seluruh negara di kalangan kolej dan universiti swasta oleh Ibu bapa dan Kolej, sumber dalam talian untuk ibu bapa pelajar kolej-terikat, dan tiada daripada tuisyen negeri. Belajar di University Park Sebagai sebuah institusi swasta, kelas Park 's adalah kecil dan menarik. Profesor menyediakan perhatian peribadi dan menyediakan pelajar untuk pembelajaran sepanjang hayat. Dengan pelajar-pelajar dari lebih 120 buah negara, Park menyediakan peluang untuk belajar tentang budaya baru dan menimba ilmu untuk berjaya dalam pasaran global. Siswazah yang mendaftar di University Park boleh melengkapkan ijazah mereka dalam kelas tradisional, dalam kelas dalam talian, atau dengan menggabungkan kelas tradisional dan dalam talian dengan cara yang sesuai dengan keperluan mereka dan meningkatkan pengalaman pendidikan mereka. Kursus dalam talian kami adalah interaktif, berpusatkan pelajar, dan diajar oleh yang berkelayakan, fakulti yang berpengalaman. Matlamat kami adalah untuk menjadikan ia semudah mungkin untuk anda untuk mendapat ijazah yang maju dan membina kejayaan anda. Akademik Pusat Sokongan menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk membantu pelajar-pelajar kita dengan kemajuan akademik mereka dan r Pembangunan Kerjaya Cente menyediakan perkhidmatan untuk semua peringkat pembangunan kerjaya. Bidang Pengajian Park University menawarkan program sarjana muda dan ijazah sarjana dalam mengikuti bidang pengajian:

Seni, Muzik & Teater perniagaan Kajian Komunikasi Pendidikan kemanusiaan Matematik Maklumat & Sains Komputer / Bahasa Kepimpinan dan Pentadbiran Sains Semula Jadi Prelaw Premed / Perubatan Sains Sosial & Psikologi

Akreditasi Program ijazah Taman Universiti adalah seperti yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi, ahli Persatuan North Central Kolej dan Sekolah.

Lokasi

Parkville

Park University

Alamat
Park University, 8700 NW River Park Drive
64152 Parkville, Missouri, Amerika Syarikat
Telefon
+1 816-741-2000

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi