PATTEN UNIVERSITY

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Universiti Patten, kami percaya bahawa setiap orang harus dapat untuk mendapatkan pendidikan kolej yang berkualiti. Kami komited untuk menjadikan pendidikan tinggi boleh diakses dan mampu untuk semua, tidak kira umur, lokasi, etnik atau keadaan kewangan.

Sejak 1944, Patten University telah memperoleh reputasi untuk mentor pelajar dengan teliti dan membuat perubahan dalam masyarakat kita. Hari ini kami telah memperluaskan capaian kami melalui pendidikan dalam talian di samping mengekalkan komitmen kami untuk memperkayakan dunia dan memberi perhatian peribadi yang rapat pelajar. Pada Patten, anda tidak pernah hanya nombor.

Membantu Anda Thrive

Dengan program dalam talian kami, kami memberi tumpuan kepada membantu orang dewasa yang bekerja memperoleh kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memajukan atau menukar kerjaya mereka. platform pembelajaran dalam talian yang fleksibel memberikan anda kebebasan untuk mendapatkan ijazah anda pada istilah anda sementara masih menikmati interaksi rapat dengan fakulti dan pelajar dalam persekitaran pembelajaran yang menarik.

Kami juga komited untuk membuat pendidikan berpatutan supaya pelajar boleh mendapat ijazah tanpa memperoleh beban hutang. model tuisyen kami yang inovatif dan pengurangan strategik overhead birokrasi membolehkan kita untuk mengurangkan kos dan lulus penjimatan kepada anda.

Akreditasi University Patten diiktiraf oleh Kolej dan Universiti Suruhanjaya WASC Senior ( "WSCUC"). WSCUC adalah agensi pengiktirafan serantau yang disediakan untuk pelbagai kumpulan institusi pengajian tinggi awam dan swasta di seluruh California, Hawaii, dan Pasifik, dan juga bilangan yang terhad institusi di luar Amerika Syarikat Melalui tugasnya peer review, berdasarkan piawaian yang dipersetujui oleh keahlian, WSCUC menggalakkan peningkatan institusi berterusan dan menjamin keahlian dan kawasan pilihan raya, termasuk orang ramai, institusi bertauliah memenuhi misi mereka dalam perkhidmatan kepada pelajar-pelajar mereka dan kebaikan awam.

Lokasi

Oakland

Alamat
2433 Coolidge Ave.
94601 Oakland, California, Amerika Syarikat

USA Online

Alamat
USA Online, Amerika Syarikat