Old Dominion University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengenalan

Menyediakan peluang pembelajaran yang menarik dan pengetahuan dan pengalaman bertaraf dunia, fakulti yang memenangi anugerah, talian Old Dominion University program adalah sesuai untuk memenuhi keperluan pelajar masa kini.

Kualiti Pendidikan

reputasi Old Dominion untuk pendidikan berkualiti menjangkau pada tahun 1930 apabila ia membuka pintunya di Norfolk, VA, sebagai satu bahagian di Kolej William and Mary. Hari ini ODU adalah salah satu daripada beberapa universiti awam dengan Carnegie Yayasan "Doktor Falsafah Universiti: Tinggi Penyelidikan Aktiviti" terbilang. profesor kami mewujudkan pengetahuan, serta berkongsi. Membuktikan kualiti program, Old Dominion University diiktiraf tetapi Suruhanjaya di Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah untuk sarjana muda anugerah, sarjana, pakar pendidikan, dan ijazah kedoktoran. Di samping itu, pelbagai program pengajian di Universiti yang diiktiraf secara individu oleh agensi-agensi khusus yang diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi.

Kursus yang mudah Menawarkan kursus dalam talian segerak dan tak segerak, ODU membolehkan pelajar untuk meneruskan pendidikan mereka dan masih memenuhi permintaan keluarga dan kerja. Ketahui lebih lanjut mengenai persekitaran pembelajaran dalam talian kami di sini.

Perkhidmatan sokongan Old Dominion University menyediakan sokongan akademik yang sama dan sumber untuk pelajar dalam talian sebagai pelajar di kampus. Meneroka sumber-sumber akademik talian kami di sini. sokongan teknikal boleh didapati sepanjang hari dan sepanjang malam, setiap hari, sepanjang tahun.

Lokasi

Norfolk

Alamat
Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401
VA 23529 Norfolk, Virginia, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: