Oklahoma State University College of Human Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tujuh unit akademik kami memberikan tawaran ijazah yang pelbagai kepada pelajar sarjana dan siswazah. Pilih dari lebih dari 100 program ijazah yang menyokong pengembangan peribadi dan profesional. Melalui pendekatan antara disiplin dan kolaboratif merentasi program, kami menyediakan graduan untuk kejayaan dunia nyata.

Kolej kami yang baru ditubuhkan menyatukan program dari bekas Kolej Pendidikan, Kesihatan dan Penerbangan dan Kolej Sains Manusia. Orang-orang adalah teras dari semua yang kita lakukan untuk meningkatkan dan memperbaiki kehidupan.

Kolej Pendidikan dan Sains Manusia adalah sekumpulan fakulti, kakitangan, pelajar dan rakan yang berpusatkan perkhidmatan yang meningkatkan kehidupan melalui penyelidikan, pengajaran dan penglibatan yang inovatif.

Dengan komitmen terhadap kepelbagaian dan inklusi, kami memajukan misi pemberian tanah dengan mengembangkan pelajar dan sarjana seumur hidup yang bertanggungjawab secara sosial yang melayani orang lain untuk meningkatkan pendidikan, kesihatan dan kesejahteraan individu, keluarga dan masyarakat.

Kami berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam mempersiapkan generasi peneraju seterusnya dalam pendidikan, kesihatan, penerbangan, pembangunan manusia dan banyak lagi. 172 fakulti kami dan hampir 200 kakitangan sepenuh masa berkongsi komitmen untuk kesejahteraan dan pembangunan pelbagai orang sepanjang hayat.

Lokasi

Stillwater

Alamat
122 N Monroe St, Stillwater, OK 74075, United States
74075 Stillwater, Oklahoma, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: