Oklahoma Christian University School of Business Administration

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi Sekolah Pentadbiran Perniagaan adalah untuk membina masyarakat perhubungan sepanjang hayat atas dasar nilai-nilai Kristian yang kekal dalam kerangka kecemerlangan dalam pendidikan perniagaan kontemporari.

Untuk mencapai misi kami, kami memupuk hubungan di kalangan pelajar sekolah dan bekas pelajar, rakan perniagaan dan universiti.

Kami menyediakan pengalaman pembelajaran yang kaya dan integratif yang memupuk pemikiran kreatif dan kepintaran. Kami menamatkan orang-orang watak, integriti, kecekapan, dan pengetahuan. Penekanan utama kami adalah untuk mengajar. Kami sedang berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam rangka prinsip-prinsip Kristian.

Itulah sebabnya nilai-nilai teras kita tetap tiga prinsip ini:

  1. Mengekalkan nilai-nilai-membangunkan etika dan integriti selaras dengan Firman Allah.
  2. Pendidikan perniagaan kontemporari - menunjukkan kecemerlangan melalui inovasi, biasiswa, dan perkhidmatan.
  3. Kerjaya yang menghubungkan komuniti, syarikat, komuniti, dan gereja.

Sekolah Pentadbiran Perniagaan melancarkan Program MBA yang inovatif, dipercepat pada tahun 2000. Program MBA Track Fast menawarkan kelas malam dua malam seminggu dan membolehkan para pelajar memperoleh MBA mereka dalam masa satu tahun.

Sekolah Pentadbiran Perniagaan diakreditasi oleh ACBSP (Persatuan Sekolah dan Program Perniagaan Kolej) dan merupakan ahli AACSB (Persatuan Antarabangsa untuk Majikan Sekolah Perniagaan Collegiate).

Lokasi

Oklahoma City

Alamat
Oklahoma Christian University School of Business Administration
73136-1100 Oklahoma City, Oklahoma, Amerika Syarikat