Baca keterangan rasmi

Misi Sekolah Pentadbiran Perniagaan adalah untuk membina masyarakat perhubungan sepanjang hayat atas dasar nilai-nilai Kristian yang kekal dalam kerangka kecemerlangan dalam pendidikan perniagaan kontemporari.

Untuk mencapai misi kami, kami memupuk hubungan di kalangan pelajar sekolah dan bekas pelajar, rakan perniagaan dan universiti.

Kami menyediakan pengalaman pembelajaran yang kaya dan integratif yang memupuk pemikiran kreatif dan kepintaran. Kami menamatkan orang-orang watak, integriti, kecekapan, dan pengetahuan. Penekanan utama kami adalah untuk mengajar. Kami sedang berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam rangka prinsip-prinsip Kristian.

Itulah sebabnya nilai-nilai teras kita tetap tiga prinsip ini:

  1. Mengekalkan nilai-nilai-membangunkan etika dan integriti selaras dengan Firman Allah.
  2. Pendidikan perniagaan kontemporari - menunjukkan kecemerlangan melalui inovasi, biasiswa, dan perkhidmatan.
  3. Kerjaya yang menghubungkan komuniti, syarikat, komuniti, dan gereja.

Sekolah Pentadbiran Perniagaan melancarkan Program MBA yang inovatif, dipercepat pada tahun 2000. Program MBA Track Fast menawarkan kelas malam dua malam seminggu dan membolehkan para pelajar memperoleh MBA mereka dalam masa satu tahun.

Sekolah Pentadbiran Perniagaan diakreditasi oleh ACBSP (Persatuan Sekolah dan Program Perniagaan Kolej) dan merupakan ahli AACSB (Persatuan Antarabangsa untuk Majikan Sekolah Perniagaan Collegiate).

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Oklahoma Christian University School of Business Administration

Dapatkan di landasan yang cepat dengan OC MBA hari ini! Mari lihat apa perbezaan tahun membuat. Mula bergerak ke atas dengan program dipercepatkan yang disesuaikan dengan ... [+]

Dapatkan di landasan yang cepat dengan OC MBA hari ini! Mari lihat apa perbezaan tahun membuat. Mula bergerak ke atas dengan program dipercepatkan yang disesuaikan dengan sesuai dengan kehidupan yang sibuk dewasa yang bekerja. Dengan menghadiri kelas satu atau dua malam seminggu, pelajar akan dapat untuk mendapatkan ijazah sarjana mereka sambil menatang kesibukan kerja, keluarga, dan aktiviti-aktiviti lain. Sangat pelajar bermotivasi boleh melengkapkan program ini pada 12-16 bulan. Pelajar yang memilih untuk mengambil hanya satu kelas setiap minggu boleh mendapat MBA mereka dalam dua tahun. Kekuatan kurikulum adalah penekanan terhadap etika, pengetahuan praktikal dan aplikasi dunia sebenar. Kursus-kursus dalam kepimpinan, pemasaran, ekonomi, pengurusan, komunikasi, isu-isu organisasi, perspektif global, kewangan dan teknologi yang diajar oleh ahli-ahli fakulti yang membawa pelbagai pengalaman perniagaan dan juga persediaan akademik ke kelas. Ijazah sarjana muda dalam perniagaan bukan satu keperluan.Pelajar dari pelbagai latar belakang akademik adalah dialu-alukan dalam program kami.... [-]

Amerika Syarikat Oklahoma City
Sept. 2019
Sambilan
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu