Nova Southeastern University, Shepard Broad College of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Menjadi sebahagian daripada Komuniti Undang-Undang di Undang-undang NSU

Dengan program ijazah dan sijil untuk pelajar undang-undang, paralegal, peguam amalan, dan profesional memperluaskan pengetahuan undang-undang mereka, Undang-undang Nova Southeastern University (NSU) melengkapkan semua pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk kejayaan profesional - hari ini, esok, dan selama beberapa dekad akan datang.

NSU terletak di Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat, sebuah pintu masuk ke firma undang-undang antarabangsa, ibu pejabat korporat, organisasi kerajaan dan bukan keuntungan, perdagangan, dan peluang keusahawanan. Kelebihan NSU akan membantu anda menumpukan semangat anda untuk mempersiapkan anda untuk berjaya dalam kerjaya anda, komuniti anda, dan kehidupan anda.

130530_LAW_Exterior_retouched-2018small.jpg

NSU Online menawarkan enam program siswazah yang pelbagai

Sarjana Undang-undang (LL.M.) untuk mengamalkan peguam

Sarjana Sains dalam Undang-Undang Pendidikan Undang-Undang
Sarjana Sains dalam Hukum Undang-Undang Pekerjaan
Sarjana Sains dalam Undang-undang Kesihatan
Sarjana Sains dalam Undang-Undang Hukum

Program Sijil Paralegal

18 Tahun Pengalaman dalam Pendidikan Dalam Talian.

Dengan 18 tahun pengalaman dalam pendidikan dalam talian, fakulti Undang-undang NSU adalah mentor dan model peranan yang mencabar dan memberi inspirasi kepada anda. Kepakaran dan kecekapan mereka dalam bidang undang-undang yang ditubuhkan dan muncul memberikan jambatan antara tradisi dan evolusi dalam profesion undang-undang. Fakultas Hukum NSU dan peguam berpengalaman mengajar semua NSU LL.M, kelas Sarjana Sains dalam Hukum dan Paralegal Program Program kelas.

Mencapai Matlamat Anda di Jadual Anda

Kakitangan NSU berada di sini untuk memastikan peralihan anda kepada pelajar dalam talian lancar. Objektifnya adalah untuk menjadikannya semudah mungkin untuk mencapai matlamat anda melalui kajian mendalam dalam disiplin pilihan anda. Itulah sebabnya Kolej Undang-undang Shepard Broad University Nova Southeastern telah memilih untuk tidak memerlukan peperiksaan GRE atau LSAT untuk masuk ke program Sarjana dalam talian.

Kurikulum kami telah dicipta untuk profesional yang sibuk, yang juga mempunyai tanggungjawab rumah dan keluarga. Kursus dalam talian yang disasarkan akan membantu anda mendapat Master of Science in Law dalam masa dua tahun, dengan kemudahan jadual anda sendiri, dari privasi rumah atau pejabat anda. The LL.M. dan program Sijil Paralegal boleh disiapkan dalam setahun dengan kajian sepenuh masa.

NSU Shepard Broad College of Law juga menawarkan program ijazah di kampus Fort Lauderdale, Florida, USA termasuk:

Juris Jururaju Dipercepat untuk peguam asing - 2 Tahun

Juris Doctor Full Time - 3 tahun

Juris Doctor Part Time - 4 tahun (kelas petang)

Sarjana Muda Pengajian Paralegal - 4 tahun

Undang-undang Sains dan Teknologi sarjana kecil

Lokasi

Fort Lauderdale

Alamat
3305 College Ave, Davie, FL, United States
33314 Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami